Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Mi a vállalatra szabott Linux disztrókkal szemeztünk azzal a mottóval hogy "...van-e élet a W7 után is?", mert ez a W8 minden csak nem nagyvállalati felhasználásra szánt oprendszer így ahogy másoknak úgy nekünk sem kell.
@#49 Petyyyy: Ha tartani akarják magukat az előre meghirdetett ütemtervhez akkor már csak két év és újra lesz használható sikeres Windows kiadásunk.

-
Végre megjött az eszük. Tálca asztali ikonok és Start menü nélkül kihagytam volna ezt az egész szerencsétlenkedést, esetleg ha rákényszerítenek alternatív megoldásokkal tweakeltem volna olyanra amit én elvárok egy asztali gépen futó Windows-tól. Ha lesz egy SP1-es kiadás (Blue?) ahol akár már a telepítésnél lehet választani hogy a tabletre szánt tapizós csempés vagy a PC-re való W7 felületet kérem-e aktiválni akkor engem a továbbiakban megvettek és nyugodt szívvel fogom a maradék XP-s és Vista-s asztali PC-t W8-asra cserélni.

Ezt a mostanit meg nyugodtan adják el továbbra is a tabletekre mert arra való (tartalom fogyasztásra optimalizált), komoly munkára meg a jól bevált Vista-W7 felületet tartom továbbra is alkalmasnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi