- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Várd meg az Xperia Neo-t.
Hohó, most nézem, kicsit elkéstem
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
xdx@
aktív tag
Szia!
Választottál már? -
mephi666
nagyúr
még ősszel kezemben volt egy vivaz hd, de nincsenek róla jó tapasztalataim... főleg, hogy az árát is megnéztem hozzá a pro nem tudom, mennyivel másabb, de ha nem sokkal, nem ajánlom én sem...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
vilma27
tag
Nem rossz, nem rossz, ez csak érintős? Valami +infó amit tudsz erről? Nézegedtem a neten, de tapasztalat?
Meglátjuk, felveszem a top listámra[ Szerkesztve ]
...és a a fajta álom volt, aminek minden pillanatát elhittem...♥♥♥
-
vilma27
tag
Szeretem a sony ericssonokat, mindig ilyen telefonjaim voltak, mondjon bárki bármit, mindig sokáig bírták nálam.
-
vilma27
tag
Nagyon találó az avatárod Józsi
-
vilma27
tag
sz4blya
Nem heccből veszek telefont, elhiheted. Hanem muszájból, 1év múlva Pestre megyek továbbtanulni, és mivel kóros eltévedő vagyok, és ezt így hidd el, nem tetőzöm példákkal, mert felsorolni is sok lenne, de egy olyan kell ami android, GPS, szóval stb... minden legyen benne, hogy legyen mellettem egy kis segítség, ha esetleg rászorulnék.Ndruu
Köszönöm, fogok bogarásznijoamilestoné
Nem tudom, annyira megosztott a vélemény mindről, hogy dönteni még nem tudok, a xminit azt hiszem kihúzom a sorból...és a a fajta álom volt, aminek minden pillanatát elhittem...♥♥♥
-
művésznő4
senior tag
válasz szőröscica #17 üzenetére
Háááát...lehetséges..
Akkor üdvözöllek itt szőke copfos Józsi, virágos ruhácskában...
[ Szerkesztve ]
-
művésznő4
senior tag
válasz szőröscica #15 üzenetére
Csajodnak?? o.O
Miért, te nem nő vagy??Vagy...esetleg....?
-
szőröscica
addikt
A Vivazt semmiképp!
Rezisztív a kijelzője, igazából nem is érintő-, hanem nyomókijelzője van. Egy csajomnak ilyenje volt, a hideg futkosott tőle a hátamon. -
MODERÁTOR
Még mielőtt rossz irányba menne el a dolog szólok, hogy van két remek topik, ami erre lett kitalálva:
- Milyen mobiltelefont vegyek? Olvasd el az #1-t!
- Melyik okostelefont vegyem? Olvasd el az #1-t!Harrrr!!!!
-
sz4blya
tag
miért veszel olyan telefont, amihez nem értesz, nincs rá szükséged
[ Szerkesztve ]
Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!
-
vilma27
tag
Még a Samsung Galaxy Ace nem is olyan rossz, az 551kicsit túl kerek, de nem rossz majd utána nézek, viszont holnap, mert megyek filmet nézni.
jó éjt!...és a a fajta álom volt, aminek minden pillanatát elhittem...♥♥♥
-
vans?
őstag
válasz barack1997 #10 üzenetére
Mielott osztani kezdesz, tanulj meg emberi modon irni. Egy nagyon jo baratomnak van, hasznaltam mar sokat, azert irtam azt, amit.
hábm bábm
-
barack1997
senior tag
Nekem x 10 mini pro-m van és meg vagyok vele elégedve... Nem tudom ki mit pofázik arról amilye nincs is. Ha a vivaz(ok)on döcörög a symbian akkor hogy menne rajt az android -,-.
-
Jim-Y
veterán
Az első árszegmense a 70.000 forintos kategória, előfizuval mondjuk 50.000.
Én olyat ajánlok amit jó eséllyel más nem fog Vegyél 45-50K -ért egy Ipod Touch 4G-t azzal letudod a multimédia részét, szerintem jelenleg azon a legjobb netezni... valamint 10.000 ért egy új-régi strapamobilt. Én ezt csináltam és nekem bejött ...
-
Wictor
őstag
Ha jót akarsz, akkor ezek közül az X10 Mini Pro. Vagy Samsung Galaxy 551.
[ Szerkesztve ]
-
vilma27
tag
Szép vagy művésznőm mondhatom
Igaz, hogy alapból taszítom a technikát, de egy tudok vigyázni a dolgokra, nem szoktam leejteni a telefonokat.
Az a baj, hogy a kerek telefonok meg nem tetszenek annyira, ez a Galaxy Ace, meg nekem már abba a kategóriába tartozik
-
Akos96
senior tag
Ezek közül egyiket se venném, a legjobb talán a mini pro, de az nagyon kicsi. Szerintem nézd meg inkább a Galaxy Ace-t.
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
művésznő4
senior tag
Nem is tudtam, hogy új telefont akarsz!!!!
Na majd a fiúk megmondják a tutit. Én úgysem tudok neked segíteni, kábé annyit (sem) értek a telefonokhoz, mint te...
Az első telefonhoz: Naneee... Már te is ilyen kis "laptop" telefont akarsz??
Érintőképernyőset viszont semmiképp nem ajánlok neked, mert te is legalább olyan veszélyes vagy azokra, mint én...[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Az X10 mini eloben meg rondabb, mint kepen, ezenkivul szar.
hábm bábm
-
Probber
őstag
Egyik haveromnak Vivaz Pro-ja van, azt én semmiképp sem mondanám jó telefonnak. Hardveresen erős, de valahogy mégis döcög rajta az öreg Symbian. Rezisztív kijelzős (ezt döntsd el, hogy jó-e neked). Az összeszerelése sem valami jó, lötyög a QWERTY, nyikorog a burkolat (igaz egy-két esést már túlélt, tehát lehet, hogy csak a haveromé ilyen). Videót azt jót csinál. A QWERTY megvilágítása nagyon szép. Ennél többet nem tudok róla, annyira nem nézegettem.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
vilma27
tag
Nem tudom, nekem a legjobban az első tetszik, és a stílusomhoz is az passzol leginkább...
De köszi, amúgy az xmini nem tudom belül sok minden van ami jó, de alakja miatt tettem a sor aljára, mert az nekem sem tetszik...és a a fajta álom volt, aminek minden pillanatát elhittem...♥♥♥
-
DEJVID
őstag
Az X10 Mini pro jó eséllyel a legrondább telefon a piacon, a kijelző mérete pedig nevetséges, a másik kettő viszont régi Symbian-t futtat.