- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Várd meg az Xperia Neo-t.
Hohó, most nézem, kicsit elkéstem
-
xdx@
aktív tag
Szia!
Választottál már? -
vilma27
tag
Nem rossz, nem rossz, ez csak érintős? Valami +infó amit tudsz erről? Nézegedtem a neten, de tapasztalat?
Meglátjuk, felveszem a top listámra -
vilma27
tag
Szeretem a sony ericssonokat, mindig ilyen telefonjaim voltak, mondjon bárki bármit, mindig sokáig bírták nálam.
-
vilma27
tag
Nagyon találó az avatárod Józsi
-
vilma27
tag
sz4blya
Nem heccből veszek telefont, elhiheted. Hanem muszájból, 1év múlva Pestre megyek továbbtanulni, és mivel kóros eltévedő vagyok, és ezt így hidd el, nem tetőzöm példákkal, mert felsorolni is sok lenne, de egy olyan kell ami android, GPS, szóval stb... minden legyen benne, hogy legyen mellettem egy kis segítség, ha esetleg rászorulnék.Ndruu
Köszönöm, fogok bogarásznijoamilestoné
Nem tudom, annyira megosztott a vélemény mindről, hogy dönteni még nem tudok, a xminit azt hiszem kihúzom a sorból -
művésznő4
senior tag
válasz
szőröscica #17 üzenetére
Háááát...lehetséges..
Akkor üdvözöllek itt szőke copfos Józsi, virágos ruhácskában...
-
művésznő4
senior tag
válasz
szőröscica #15 üzenetére
Csajodnak?? o.O
Miért, te nem nő vagy??Vagy...esetleg....?
-
szőröscica
addikt
A Vivazt semmiképp!
Rezisztív a kijelzője, igazából nem is érintő-, hanem nyomókijelzője van.Egy csajomnak ilyenje volt, a hideg futkosott tőle a hátamon.
-
Még mielőtt rossz irányba menne el a dolog szólok, hogy van két remek topik, ami erre lett kitalálva:
- Milyen mobiltelefont vegyek? Olvasd el az #1-t!
- Melyik okostelefont vegyem? Olvasd el az #1-t! -
sz4blya
tag
miért veszel olyan telefont, amihez nem értesz, nincs rá szükséged
-
vilma27
tag
Még a Samsung Galaxy Ace nem is olyan rossz, az 551kicsit túl kerek, de nem rossz
majd utána nézek, viszont holnap, mert megyek filmet nézni.
jó éjt! -
vans?
őstag
válasz
barack1997 #10 üzenetére
Mielott osztani kezdesz, tanulj meg emberi modon irni. Egy nagyon jo baratomnak van, hasznaltam mar sokat, azert irtam azt, amit.
-
barack1997
senior tag
Nekem x 10 mini pro-m van és meg vagyok vele elégedve... Nem tudom ki mit pofázik arról amilye nincs is. Ha a vivaz(ok)on döcörög a symbian akkor hogy menne rajt az android -,-.
-
Jim-Y
veterán
Az első árszegmense a 70.000 forintos kategória, előfizuval mondjuk 50.000.
Én olyat ajánlok amit jó eséllyel más nem fog
Vegyél 45-50K -ért egy Ipod Touch 4G-t azzal letudod a multimédia részét, szerintem jelenleg azon a legjobb netezni... valamint 10.000 ért egy új-régi strapamobilt. Én ezt csináltam és nekem bejött ...
-
törölt tag
Ha jót akarsz, akkor ezek közül az X10 Mini Pro. Vagy Samsung Galaxy 551.
-
vilma27
tag
Szép vagy művésznőm mondhatom
Igaz, hogy alapból taszítom a technikát, de egy tudok vigyázni a dolgokra, nem szoktam leejteni a telefonokat.
Az a baj, hogy a kerek telefonok meg nem tetszenek annyira, ez a Galaxy Ace, meg nekem már abba a kategóriába tartozik
-
Akos96
senior tag
Ezek közül egyiket se venném, a legjobb talán a mini pro, de az nagyon kicsi. Szerintem nézd meg inkább a Galaxy Ace-t.
-
művésznő4
senior tag
Nem is tudtam, hogy új telefont akarsz!!!!
Na majd a fiúk megmondják a tutit.
Én úgysem tudok neked segíteni, kábé annyit (sem) értek a telefonokhoz, mint te...
Az első telefonhoz: Naneee... Már te is ilyen kis "laptop" telefont akarsz??
Érintőképernyőset viszont semmiképp nem ajánlok neked, mert te is legalább olyan veszélyes vagy azokra, mint én... -
vans?
őstag
Az X10 mini eloben meg rondabb, mint kepen, ezenkivul szar.
-
Probber
őstag
Egyik haveromnak Vivaz Pro-ja van, azt én semmiképp sem mondanám jó telefonnak. Hardveresen erős, de valahogy mégis döcög rajta az öreg Symbian. Rezisztív kijelzős (ezt döntsd el, hogy jó-e neked). Az összeszerelése sem valami jó, lötyög a QWERTY, nyikorog a burkolat (igaz egy-két esést már túlélt, tehát lehet, hogy csak a haveromé ilyen). Videót azt jót csinál. A QWERTY megvilágítása nagyon szép.
Ennél többet nem tudok róla, annyira nem nézegettem.
-
vilma27
tag
Nem tudom, nekem a legjobban az első tetszik, és a stílusomhoz is az passzol leginkább...
De köszi, amúgy az xmini nem tudom belül sok minden van ami jó, de alakja miatt tettem a sor aljára, mert az nekem sem tetszik -
DEJVID
őstag
Az X10 Mini pro jó eséllyel a legrondább telefon a piacon, a kijelző mérete pedig nevetséges, a másik kettő viszont régi Symbian-t futtat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2hónap múlva telefont szeretnék venni, de még most van időm, erőm válogatni. Egy kis segítséget szeretnék kérni....
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest