- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.386
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
"Aki elveszi a másét, az tolvaj."
"Tehát ha én meglátom , leakasztom, és elviszem (hogy leadjam a rendőrségen) , még mielőtt olyan találná meg, aki elrakná, akkor tolvaj vagyok.
Oké, köszönöm."Lovagolhatunk a szavakon, az jó móka.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tildy:
Nem az a tolvaj, aki bármi talált dolgot azért veszi magához, h. leadja a rendőrségen (de sz.tem te is tudod, h. peterkeT sem erre gondolt), hanem az, aki kidobja a kukába (v. bármit tesz vele azon kívül, h. visszajuttassa a jogos tulajdonosához, v. legalább leadja a rendőrségen v. egyéb olyan helyen, ahol a jogos tulajdonos keresheti), miután kivett belőle minden értéket.
philoxenia:
Engem nem érdekel, ő vette-e el a pénzem a táskából v. sem. A párhuzamot pedig a fura magyarázata miatt vontam közte és a tolvaj között, de ez csupán feltételes.
(Emlékeztetőül:
"Azt mondta, h. egy kukában találta meg a táskát. Ami miatt fura volt édesanyámnak, az a zavartsága és, h. azt mondta, h. azt hallotta, elhagytam a táskám.".)Mégegyszer leírom. Én örülök neki, h. meglett, és nem bánom, h. a pénz pedig nem. Ez volt a tanulópénz.
nemma:
Ebben bíztam én is.peterkeT:
Világosan emlékszem, h. a táska megvolt még akkor is, mikor az autóhoz toltuk a kosarat.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok ismét...Nem tudtam eldönteni, hogy címlapra tegyem-e az írást vagy a blogomba, inkább utóbbi mellett...
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Jogász topic
- PlayStation 5
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Instinct 2X Solar okosóra, garanciális, hibátlan állapot 100% akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest