Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunluki

senior tag

válasz snecy20 #155 üzenetére

Amint valami hátrányba ütközök, akkor természetesen el fogok gondolkodni a váltáson, de egyelőre a pont a fordítottja van annak amit írsz. A 7-esen szépen megy az összes játékom, a 10-esen pedig csomó el sem indul, ami meg megy az pedig ratyibban teljesít. Nem hinném hogy 2 év múlva jönnének ki ilyen játékok, de ha igen (és szeretnék is velük játszani), akkor nyilván felmászik majd a 10-es is egy másik partícióra, nem fogom magam bezárni a múltba :)

Nem miszticizmus ez, hanem tapasztalat. Végigmentem a bétákon, láttam ahogy fejlődik, volt olyan időszak ami tetszett is, de per pillanat egyelőre több lenne a hátrány mint az előny. Az meg hogy 6 éves OS miért gond? Van rá official support, működik, miért kéne lecserélni, főleg egy olyan verzióra ami nekem több szempontból hátrányos?

Kedvenc elcsépelt autós példa: Van egy neked tetsző kinézetű autód, amivel olyan utakon jársz amire tervezték. Megbízható, fedi az összes igényedet, és szerinted jól néz ki, és még 5 éven át van rá garancia. Te lecserélnéd egy új olyan verdára ami pár másodperccel hamarabb ér oda valahova (fastboot), viszont a kinézete nem tetszik, vagy közli veled hogy márpedig a balcsira nem mész, mert az az út nekem nem fekszik (el nem induló játékok/usb digi cucc)? Ezen felül ha már az előző HSZ-emet nézzük, akkor legalább a rádió is serceg benne :P

Nem úgy fikázom hogy sose használtam, leírtam a tapasztalataimat. Lehet hogy pár év múlva már kiforrnak a driverek, picit rendbe rakják az OS-t, és ha már annyira hallgat az MS a user feedback-ekre, akkor lehet hogy opcionálisan egy vállalható kinézetet is betesz a jelenlegi gyerekrajzos helyett. Hozzátenném hogy nem a flat design-al van bajom, hanem az igénytelen flat design-al. Ugyanígy rondának tartom a 7-es óta az iOS-t, 8-as óta a windowst, és yosemite óta az OSX-et. Ellenben az 5-ös droid nagyon tetszetős, na az egy frankó design, pedig az is lapos :)

Ettől függetlenül Vbox-ban tesztelgetem majd továbbra is az insidert, mert érdekel hogy merre tart a dolog, de éles rendszernek egyelőre szóba sem jöhet a fentebb leírtak miatt.

• agresszor

csendes tag

válasz snecy20 #155 üzenetére

"Amúgy ez valami rejtélyes miszticizmus lehet, hogy a Windows 7 annyira überfasza"

Hát nem ismered az urban legend-et, miszerint minden második Windows fasza, és minden második szar? Oh wait, akkor a Windows10-nek faszának kéne lennie, és hunluki szerint nem az... Vagy a Win8.1 volt a fasza , és most a szarul sikerült Win10 van soron? De mi lesz ezzel az urban legenddel a Windows as a Service korában? Windows 10 első GA build szar, a jövő héten esedékes Windows 10 SR1 jó, aztán megint szar, és így tovább, havonta/két hetente váltogatva? :) Az októberben várható threshold wave 1 vajon melyik fázisba esik majd? És a redstone wave1 és wave2? :)

Új hozzászólás Aktív témák