- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
ASUS K8V-VM/athlon 64 3200+/1Gb ram/HD5450.....sokszor gyorsabb mint az xp,vagy a W7,pedig elég régi vas,csupán hobbi célokat szolgál,telepítgetés,próbálgatás.Amitől elállt a szám,az 1080p youtube videókat teljes kijelzőn viszi full hd-ba,meg se nyikkan.Nagyon takarékosan bánik a merevlemezzel,egy perc se kell és használható,W7-nél volt majdnem három perc is mire teljesen magához tért.A fő gépemen(haswell) hónapok óta használtam dual boottal,25.e óta csak a w10-et használom,nálam minden nagyon stabilan működik,játékok is.Ritkábban pörög fel a proci hűtő,valahogy csendesebb,gördülékenyebb mint a W8.1 amit 25.ig használtam fő rendszerként.Bal alsó sarok start menü ikon,jobb klikk és a w8.1 es menü előjön,vezérlőpult is,nem értem mit kell bénázni parancssorral.Pofon egyszerűen lehet használni,a fikázók talán csak videón látták a működését.Nem világmegváltó,de korrekt gyors egyszerű rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest