- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Win 8/8.1 is 800MB körül foglalt nálam install után 2GB-os gépen. (4GB-tal 1.1-1.3GB között ugyanez).
Viszont veszettül swappelt nagyon sok mindennél. Töredéke volt a használati sebesség a 4GB-os rendszerhez képest. Sajnos hiába "húzta meg" magát kis helyen, a swap sok volt. Még az is lehet, hogy jobb lenne többet foglalnia... (csak ne android módjára)
A ki-bekapcsolásokról:
Én is azt mondtam még a win8-ra (+SSD-re), hogy nem izgat a bootidő napi 1x. De megfordult a helyzet: ha elindul 10-15mp alatt akkor többször kikapcsolom a gépet ha nem kell. Otthonit legalábbis.Munkahelyen fordított a dolog: ott én is akkor restartolok ha muszáj. A több nyitott progit kényelmesebb megtartani egyébként. Sajnos nem csak update-nél kell a reboot. Kb. 2 hét uptime alatt a win7, win8.1 is eljut oda, hogy kezd furcsaságokat művelni. Ha nincs restart akkor 2.5-3 hét alatt általában olyan hibába fut bele ahonnan csak fizikai kipacs gomb hozza vissza végül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest