Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit furcsa a feltevésed. Semmi köze a vga teljesítményének ahhoz, hogy ki, mennyit játszik. Az áráról meg csak annyit, hogy sokan vannak, akik átlagon felül keresnek, vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy egy ideig gyűjtögeti a pénzt a hardverre.
A bejegyzés íróját meg ne bántsátok, valószínűleg egy fiatal, de lelkes fórumozó, első szárnypróbálgatásairól van szó.
(persze ettől még nem címlapon a helye) -
oilver1
tag
Már nem azért, én szeretek játszani
Viszontámdenohabár: Nem tudom megérteni, hogy valakinek hogy van ideje annyit játszani, hogy izom videókártya kelljen hozzá. Ha meg van ideje annyit játszani, akkor mikor (és főképp hogyan) keresi meg a kártyára a pénzt?
Amúgy most akarok konzolt venni, marhára unom már, hogy ez sem megy, meg az sem megy... És hogy ha kicsit játszani akarok, akkor figyelni kell a gépigényt...
Most már amúgy is van PS2 15-ért
Annyit még össze bírok gyüjtögetni és éhen sem halok (+ a rezsit meg a lakbért is kifizetem

)
-
törölt tag
Hát szívem szerint kártérítési pert indítanék, kár azért az időmért, amíg ezt az "írást" elolvastam. Majdnem leírtam, hogy ezt a fost, de aztán mégsem.
-
tzsolesz
nagyúr
Bocs, semmi.

-
Tim82
félisten
Nem játszom a Crysis-szel.

-
-
edipqe
senior tag
tized huszad áron is ha elég kitartóan vársz.
-
cizoe
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azé nemtudom, én szeretek újat is venni.
Valahogy jobban a magaménakérzem.
Meg imádom kibontani a dolgokat, a friss gyárszag, egy új táp kenőolaj szaga (nemtom mért de olyan szaguk van
)... Minden másra ott a maszterkárd. -
3:
Új hardvert sose vegyél, csak a PH apróhirdetéseiben keresgélj.
Letűnt korok (na jó, 6 hónappal korábbi) csúcskártyáit fél/harmad áron megveheted.
Végigolvastam.. jó volt.

-
localhost
Közösségépítő
Alaptörvény::...
Viszont aki mindig halogatja a vásárlást, az sosem vesz semmit!...
És amikor megveszi indul az ördögi kör elölről! ...
... -
cizoe
őstag
Dr.Manó:
Teljesen egyetértek. Nekem megvan még a régi mammutnyúzókésem, ükapámról maradt rám, és a nagyfelbontású hd filmek ugyan nem mennek rajta, viszont a 299ft/rúd párizsit ezzel szoktam nyúzni. Badarság azt mondani, hogy a legújabb kell, például nekem nem megy a Crysis maximum felbontáson, csak 8x8-ban, de így is jól lehet használni egy Észak-Korea vs. USA sakkmérkőzés szimulálására. Van konzolom is, a fürdőszobában pár fali, emellett a fészerben több újgenerációs. De most, hogy itt vannak az új Atik, lehet veszek párat a hálóba is, mert ugye online jó a konzolozás.
-
-
whiz
aktív tag
Na én is írtam már baromságokat unalmamban a címlapra, de azért... (hárompont) ezt kicsit túlzásnak érzem... (hárompont)
Vannak erre külön topikok, he!
-
rnyk
tag
És már 15 hozzászólás...

-
marcipunk
tag
Én nem is tudom...
Hogyan beszélhet valaki élőszóban, ha így ír vagy firkál vagy mit csinál!
És hogyan kerül a címlapra ez?Értelmetlen, összeszedetlen gondolatok (?), a magyar nyelv minimális ismerete nélkül tálalva.
-
LLKobe
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
De én előre stoppolnám a "Hülye cikkírók Hisztéria" címet, azt én akarom megírni 
-
juliabrilke
veterán
Figyeljetek! Egyszer még nagy szakmai cikkíró lesz majd belőle.

Várom már az alaplap, processzor hisztéria írásokat is.
-
Én megoldottam a problémát, 7600GS-em van, 3GHz P4, és 2 Giga Kinston RAM, és jóccakát, a konfig beéri 120 wattal (egy új videokari egymagában eszik ennyit), ha néha játékra vetemedek, elfutnak rajta a páréves cuccok, Videovágásra is alkalmas (bár a proci lehetne izmosabb), filmnézésre is tökéltes (még 1080p-nél is). Ennyit a modern karikról és procikról
De egyetértek mindenkivel, ezt személyes bejegyzésként kellett volna elkészíteni, és olyan sinten értelmetlen, hogy elkezdtem, mire a végére értem, már fogalmam sem volt, mit olvasok, egyszerűen nem láttam az értelmét... -
edipqe
senior tag

te, figyeljegy kicsit? nem vagy rokona Wolverienynek?
az eszed meg van hozzá! -
LLKobe
veterán
válasz
infectedmann
üzenetére
"De azért jó látni, hogy vannak lelkes próbálkozók akik a semmit is értéknek gondolják..."
Mér, Kelemen Anna is szerepel nem?

-
infectedmann
őstag
Ahogy olvastam a PH! fórumait...
akkor talán ebbe topciba kellett volna postolnod az írást: http://prohardver.hu/tema/milyen_videokartyat_ilyen_arban/hsz_1-50.html

Én pont ezért nem írok logoutra mert se időm, se türelmem nincs megírni egy jól összeszedett cikket...
De azért jó látni, hogy vannak lelkes próbálkozók akik a semmit is értéknek gondolják... -
Viktor77
titán
Melyik iskolában tanítják ezt a fajta "tagolást" ? 3 pont minden mondat végén? Kemény!
-
Studi22
aktív tag
"Tartalmas írás"
Értelme=0
Főoldalon
0 napos újonc
Jól kezded itt a pályafutásod!
-
LLKobe
veterán
Ezmiez? Van értelme? Szerintem törölni fogják mint a huzat...
MOD: Ja, most látom, 0 napos újonc......

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Crimson Desert
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(persze ettől még nem címlapon a helye)
Annyit még össze bírok gyüjtögetni és éhen sem halok (+ a rezsit meg a lakbért is kifizetem

A feeling az télleg más.
Meg imádom kibontani a dolgokat, a friss gyárszag, egy új táp kenőolaj szaga (nemtom mért de olyan szaguk van 
az eszed meg van hozzá!