- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #20 üzenetére
ook, és szted 100 emberből ezt hány tudja megcsinálni élesben, nem a satuba fogva a garázsban nyugodt körülmények között?
-
válasz
Napfénysüti #15 üzenetére
Mindig a legkisebb ellenállás fele mennek. Előbb fognak kiválasztani egy kínai hisec ajtót amin hulladék 15sec alatt nyitható zárak vannak mint bármi mást. Sajnos elég sok van belőle manapság. Nagyon durván rizikós nekiállni pickelni egy zárat 4-5-10 percig. Amiket neten lehet látni pickelést az satuba fogva történik, nyugodt körülmények között, való életben teljesen más. Ahhoz nagyon komoly értéknek kell lennie a lakásban (előtte kifigyelve ofkorsz), hogy megérje babrálni.
-
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
A kéttollas megoldásra gondolsz ami az egyik legjobb? A secu zárak is piacvezetők. Egyébként is kombinálni kell egy ajtónál a zárakat, pl egy evva 3ks mellé beraksz egy securemmét, cisát vagy motturát azzal senki nem fog nekiállni bíbelődni mert elég komoly szakértelem kell a nyitáshoz. Inkább keres egy másik lakást.
Nem tudom már hol olvastam, de igaz. Elég ha jobb ajtód/zárad van mint a szomszédaidnak
Zárbetétek amiket érdemes lehet megvenni. Mul-T-Lock, Abus, Mauer, Evva, Tokoz pro 300/400.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Néztem, de nem találtam záras topicot. Le akarom cserélni a garázs meg a bejárati ajtó zárbetétjeit valami...
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest