- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
St meg opc? Max ha valahol olyan helyen laknek ahol nem olyan az út, amire gyalog is sajnálom a cipőm koptatni. Stben spec ültem, hasznalos autónak nem kéne. A feszes futómű az utakon amiken érdemben használom nekem nem előny, a sportülések meg nem túl kényelmesek rövid távon sem. Azon kívül több bugit látok konkrétan bármilyen hatsokerekes dögben. Ha már kanyar meg elrugas..
Igazából én közúton el akarok jutni egyben két pont között. Spec pesti rohangalosnak egy plugin hibridet nézek hazvasarlas utánra. Leszarom a hangját mert ne legyen. Nem vagyok már 20, hogy a sportdobot hallgassam meg a trombitalast, akkor abarth 500-ast néznék inkább. Legyen kényelmes, ferjen el a család, ilyenek. Minden mást kielek ott ahol az erre rendszeresített intézmény van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest