- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voltam 2x25km-es távon vele, első lámpát kiiktattam. Sajnos eléggé fújt a szél, igazából szélcsendben jönne ki jobban a különbség.
Azért így már jobb, de még mindig érezni a fékező hatását. 10-15 km/h sebességig nagyon szépen gurul, de fölötte fékez. Ahol én használnám.. ugye a 24-28km/h tartományban ott érezni. Azt is olvastam, hogy a zener diódát ki kéne iktatni, de akkor meg üresben 80v-ot termelhet.. Csak nem az igazi.Skori weblapján olvastam.Azt is írták, hogy jobb, ha nem teljesen üresben megy, hanem kap valamennyi terhelést.. Most a hátsó led ment, így már egész kicsit a különbség. De ugye nem nyírja ki? Ha jól értelmeztem ez a zener dióda terhelés függvényében szabályozza a teljesítményt.
Még az a próba hátra van, hogy totál lekötöm róla a lámpákat. Megemelt kerékkel forgatva nem éreztem különbséget a bekapcsolt hátsó ledhez képest, de úgy is csak egy hosszabb út után lehet erről véleményt mondani.
Közben rájöttem, hogy én egyáltalán nem is ezt a fajtát rendeltem amit végül küldtek.
Ilyet akartam: DH-3N20
Ilyet kaptam: DH-3R30 Nexus, ehhez lehetne görgőféket is használni. Mondjuk ez elvileg a drágább. Ránézésre nem nagyon különböznek, és talán a 3r30 az 2013-as modell.Igazából nem tudom hova tegyem a kapcsolót, nincs mivel felfogatni.
Talán a lámpatartó konzolba kéne epoxi gyantával rögzíteni, ott pont elférne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Fejlesztettem kicsit a gepárdot, vettem egy Shimano dh-3n20 agydinamót. Jelenleg direktbe van kötve, így azért egy...
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó MSI Leopard GP66 laptop, i7-10750H, RTX 3070 8GB 130W, 16G RAM, 500G SSD, legális Windows
- Magyar garanciás Samsung Odessey G7 4K IPS 32 colos gamer monitor Beszámítás OK
- Samsung 2,5" Notebook HDD 1Tb eladó
- Sony PlayStation4 Slim 1Tb 2 kontrollerrel ajándék Uncharted Collection (1-2-3) játékkal eladó
- PlayStation 5 Fat lemezes 825Gb+kontroller+dokkoló+játékok
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest