- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vic87
csendes tag
Lett téve feljelentés, de nem biztos, hogy lesz bármi is belöle, mármint jó. Apám mondta, olyan helyen volt a kocsi, ahol a térfigyelő nem érte, így fújhatjuk szerintem. Legyen boldog pár alsógatyával, meg zoknival bárki is volt az, fulladjon bele. Könyveket sajnálom, mert amiatt az idióta sutyerák miatt meg kell fizetni.
-
truba
tag
Rendőrségen tegyél feljelentést. Nagy esély van arra, hogy megtalálják az elkövetőt, mivel az 5.ker elég jól elvan látva térfigyelő kamerákkal.
Esetleg az el lopott tárgyakat a pénz kivételével valaki visszajuttatja hozzád, mivel a tolvajnak ez nem érték így a számára értéktelen dolgokat elszokta dobálni. -
Vic87
csendes tag
-
sz4blya
tag
én csak annyit mondok, régen az ilyet felkötötték..
.. köztéren.. -
darál0w
Jómunkásember
-
Vic87
csendes tag
Azt nem vágom, hogy nem tűnhetett föl senkinek, hogy épp törik fel a kocsit.. Nem egy kietlen helyen állt.. És ahogy hallottam, mást is elvittek táskán kivül, még jobb..
-
Vic87
csendes tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
Vic87
csendes tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
Vic87
csendes tag
Világos, hogy nem is lenne szabad kocsiban hagyni semmit, főleg nem egy riasztó nélküliben, de az, hogy egy ilyen helyen ezt megcsinálni (jó persze, nem kivétel ez a kerület a tolvajkodás alól), hát tényleg azt mondhatom, hogy dögöljön meg az aki ezt művelte velünk, és még finoman fejeztem ki magam nő létemre.
Thome: Köszi, együttérző lélek.
-
Thome
veterán
-
Vic87
csendes tag
-
darál0w
Jómunkásember
nem hagyunk táskát és semmit a kocsiban.
megjártam már én is...azota ovatosabb vagyok...
nekem egy mappa miatt törték fel, de még az üres ételhordomat is elvitték.

-
Thome
veterán
Olcsón megúsztátok. Nálunk a cigányok az udvarunkban levő kocsiból lopták ki apám pénztárcáját... Volt benne kb 5000ft készpénz, egy rakás bankkártya, személyi, lakcím, stb...
Sokba került... -
Vic87
csendes tag
-
Fecogame
veterán
-
Vic87
csendes tag
5. kerületben, ahol élek, apám kocsijából ellopták tesóm táskáját (táska közös volt végül is), amiben jó pár dolog volt, ugyanis kórházba kellett volna mennie, azért kellett. Minimum 15 ezer forintnak megfelelő érték volt benne.
-
.bableWes
őstag
-
ferensz
senior tag
-
Vic87
csendes tag
Így vagyok most nagyjából -->

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest