Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vic87
csendes tag
Lett téve feljelentés, de nem biztos, hogy lesz bármi is belöle, mármint jó. Apám mondta, olyan helyen volt a kocsi, ahol a térfigyelő nem érte, így fújhatjuk szerintem. Legyen boldog pár alsógatyával, meg zoknival bárki is volt az, fulladjon bele. Könyveket sajnálom, mert amiatt az idióta sutyerák miatt meg kell fizetni.
Az igazi barátok sosem hagyják hogy hülyeséget csinálj...egyedül!
-
truba
tag
Rendőrségen tegyél feljelentést. Nagy esély van arra, hogy megtalálják az elkövetőt, mivel az 5.ker elég jól elvan látva térfigyelő kamerákkal.
Esetleg az el lopott tárgyakat a pénz kivételével valaki visszajuttatja hozzád, mivel a tolvajnak ez nem érték így a számára értéktelen dolgokat elszokta dobálni. -
sz4blya
tag
én csak annyit mondok, régen az ilyet felkötötték..
.. köztéren..Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!
-
Vic87
csendes tag
Azt nem vágom, hogy nem tűnhetett föl senkinek, hogy épp törik fel a kocsit.. Nem egy kietlen helyen állt.. És ahogy hallottam, mást is elvittek táskán kivül, még jobb..
-
Vic87
csendes tag
Világos, hogy nem is lenne szabad kocsiban hagyni semmit, főleg nem egy riasztó nélküliben, de az, hogy egy ilyen helyen ezt megcsinálni (jó persze, nem kivétel ez a kerület a tolvajkodás alól), hát tényleg azt mondhatom, hogy dögöljön meg az aki ezt művelte velünk, és még finoman fejeztem ki magam nő létemre.
Thome: Köszi, együttérző lélek.
[ Szerkesztve ]
-
Vic87
csendes tag
Sajnálom, biztos földhöz vágó volt.
Olcsón megúsztuk.. Hát, nem hiszem, mert egyrészt anyagilag nem vagyunk oly' fényesen hogy most mindent újra venni, de ebbe nem megyek bele, másrészt tesóm kezelésre szorulna sűrgösen, ép ésszel meg már alig lehet kezelni a baját.
-
darál0w
Jómunkásember
nem hagyunk táskát és semmit a kocsiban.
megjártam már én is...azota ovatosabb vagyok...
nekem egy mappa miatt törték fel, de még az üres ételhordomat is elvitték.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Thome
veterán
Olcsón megúsztátok. Nálunk a cigányok az udvarunkban levő kocsiból lopták ki apám pénztárcáját... Volt benne kb 5000ft készpénz, egy rakás bankkártya, személyi, lakcím, stb...
Sokba került... -
Vic87
csendes tag
5. kerületben, ahol élek, apám kocsijából ellopták tesóm táskáját (táska közös volt végül is), amiben jó pár dolog volt, ugyanis kórházba kellett volna mennie, azért kellett. Minimum 15 ezer forintnak megfelelő érték volt benne.
-
-
truba
tag
Bővebben?
-
Vic87
csendes tag
Így vagyok most nagyjából -->
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest