Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
Macika66 #5496 üzenetére
Hopp, ma kaptam egy ilyet... (ld mindjárt)
Szóval a múltkori válaszukra illedelmes, de viszonylag kemény hangú üzenetben elküldtem őket a fenébe, sőt, azt is bele írtam, hogy bye-bye VIber, elég volt abból, hogy általam használt feature-ok eltűnnek szó nélkül. De felemlegettem nekik a nagy váltást is, mikor egészen komolyan "Whatsapp-osították" a képek beszélgetésben való megjelenítését, vagy éppen az üzenetek állapotának a jelzését, még a télen.Szóval ma ezt a levelet kaptam, a (egy) Viber support team leader-től:
XYZ. wrote:May 08, 2019 06:45 PM
To YouHello A...,
We are collecting feedback regarding removal of this feature.
Your comment was transferred to our relevant team for further consideration.
Best regards,
XYZ
Viber support team leader -
bcl
senior tag
válasz
Macika66 #5496 üzenetére
Nem, nem emlegették a google-t...
Csak azt írta, hogy kivették a feature-t...XYZ. wrote:May 05, 2019 02:42 AM
To YouHello A...,
Thanks for reaching out to us.
As a part of the new Viber update we have removed the option to attach location to messages. You still can send your location by following the steps provided in the article: https://support.viber.com/customer/portal/articles/2858064#location-messages
Your feedback will be escalated to our developers.
We apologize for any inconvenience.
Best regards,
XYZ.
Viber Support Team
Quick question? Tweet to @ViberHelp -
Márton
nagyúr
volt eddig olyan is, hogy helyküldés?
-
bcl
senior tag
válasz
Macika66 #5487 üzenetére
Írtam tegnap este (akkor vettem észre) a supportnak, válaszoltak is azonnal. Direkt vették ki.
Egy hónapja az üzenetek exportálásának a lehetőségét vették ki...Azt írta mindkétszer a supportos, hogy majd jelzi a fejlesztés felé az igényt. Írtam neki, hogy ha nem veszik ki, akkor nincs mit jelezni.
Egyre rosszabb... -
Macika66
őstag
Nem olvasott valaki más fórumokban annak okáról, hogy miért vették ki a helymeghatározást/-küldést a program május elsejei frissítéséből?
Megint a Google szorított egyet a felhasználók nyakán az ésszerűtlen tiltásaival, vagy valami más egyéb oka van?
Ráadásul alapból ki van kapcsolva, tehát a user akarata ellenére nem küldheti el véletlenül a helyadatait...
Nem értem, miért kell elrontani mindent, ami korábban jó volt...
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
A nejem új telefonján mobilneten keresztül nem működik a Viber, kizárólag Wifi-n keresztül.
Minden egyéb megy mobilnetről, csak a Viber nem. A beállításoknál nem találok semmit ami ehhez kapcsolódhatna. Valaki találkozott már a problémával? -
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha valakit esetleg letiltok a kontaktjai-nál az kihat a Viber-re is vagy oda ugyanúgy tud írni az illető? Köszi szépen előre is.
-
antocskin
tag
Üdv!
A mai frissítés óta (IOS) az üzenetek előnézetei megjelennek. A program beállításokban az előnézetek ki vannak kapcsolva és a beállításokban is. Korábban csak annyi jelet meg a képernyőn hogy „Viber üzenet”, most meg kiírja küldő nevét mindig. Van valakinek ötlete hogy hogyan lehetne visszaállítani vagy nyugodjak bele hogy így marad?
Korábban már volt ilyen csak azóta újra kellett telepíteni a telefont (más miatt) és egy ideig jó volt....
Köszönöm mindenkinek aki tud segíteni!
-
Viper26
nagyúr
Lehet használni az alkalmazást ua. telefonszámmal két külön eszközön (Android, iOS)?
-
Márton
nagyúr
válasz
thotzoltan #5479 üzenetére
hopp, nem
korán volt még nekem, bocsi -
Márton
nagyúr
válasz
thotzoltan #5477 üzenetére
10.4.0 felrakása után most auto frissítés volt 10.5.0-ra.
Hol lehet ezt kikapcsolni? Nem szeretem, majd én eldöntöm mikor frissítek. -
thotzoltan
tag
Sziasztok!
Sajnos nem lettem okosabb a Googlétól sem..
Samsung Dual SIM telefonon szeretnék 2 Víber fiókot használni.Lehetséges,és ha igen,miképpen? -
russel87
csendes tag
Sziasztok!
4 eszközön használom a vibert (pc, laptop, tablet, mobil).
A telefonomon csináltam egy gyári visszaállítás, majd a biztonsági mentésemet visszaállítottam.
A tableten nem szinkronizálja le az üzeneteket és nem érkeztek üzenetek sem. Deaktiváltam rajta a fiókomat, majd újraaktiváltam. Most már az üzenetek megérkeznek rá, de nem szinkronizálja (előzményeket) a csevegésemet.
A pc-n (win10) és laptopon (win7) minden rendben megy szinkronizál és megérkeznek az üzenetek.
Nem találtam szinkronizálási lehetőséget a tableten. Hogyan tudnám szinkronizáltatni a tabletet? -
nagysandor79
aktív tag
van mobil netem és otthoni . ha otthon vagyok természetesen a helyi hálózaton vagyok. és olyan gondom van hogy ilyenkor nem vagy ritkán jelzi ha kapok üzit.ha viszont mobil netnél nincs ilyen gond. (két készüléken fut a viber. a pc-n és telón)ma mikor bekapcs a pc. ott jelzi ,hogy van üzi. de a teló semmi.pedig egyéb jelzések jöttek rendesen. face,időjárás. és stb.
Mi lehet a hiba? -
Llew
senior tag
Sziasztok!
Ha PC-ra is felrakom a Vibert, akkor hogy működik a telefonnal párhuzamosan? Az üzenetek szinkronizálása opciót látom, a kérdésem arra vonatkozik, hogy ha a gépen írok üzenetet, de közben a telefonon is be vagyok jelentkezve, akkor hanghívásnál van arra lehetőségem, hogy a telefonon vegyem fel? -
-
MrCsiT
addikt
válasz
zagloba #5463 üzenetére
Balra húzva a csevegést, az alábbi lehetőségek vannak, fentről lefelé ezek és nincs több:
- Megbízok a partnerben
- Résztvevők
- Intelligens értesítések(kikapcsolva)
- Háttér
- Hely (kikapcsolva)
- Kontakt letiltása
- Titkos csevegés megnyitása
- A csevegés elrejtése
- Rögzítés felülre
- csevegés törlése.Ezek.
Más nincs.
Hogyan tovább?update: ha a csevegőpartner egy csoport, akkor van "csevegés némítása" opció. Kérdés, hogy ez csak a hangot fogja némítani, vagy innentől már alkalmazásjelvényként sem jelenik meg majd az, hogy új üzenetem van?
Plusz a fentieken túl, az egyéni partnerek esetén mint írtam fentebb, nem létezik nálam ilyen opció, náluk akkor hogyan tudom ezt megoldani?
-
MrCsiT
addikt
Ha bent vagyok egy csevegésben, akkor MINDEN egyes üzenetnél csippan egyet a viber.
Hogyan kell elérni, hogy ne tegye?Ha már a További/Beállítások/Értesítések/Értesítési hang: NÉMA, akkor miért is csipog???
-
bcl
senior tag
Valamikor Március 15 és a tegnapi nap között a Viberből kivették az "Üzenetek küldése e-mailben" funkciót.
Szó, értesítés, és megjegyzés nélkül. Rettentő dühítő, amit mostanában csinálnak. A sötét mód jó, de azon kívül a múltkori UI átszabás, az értesítések "pipássá tétele"... sokszor a felhasználók kifejezett kérésével mennek szembe.
Most meg ez... én sokat használtam ezt a funkciót.
-
bcl
senior tag
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Utolsó reményként rákérdezek a lentire, hátha valakinek van ötlete.
Van egy A telefon, melyen a Viber több évnyi chat üzenetet tárolt, ami a tulajdonosának fontos lenne.
A tulajdonos bejelentkezett egy Viberbe egy másik, B telefonon. SIM kártya csere nem történt, SMS-es azonosítással lépett be. Sajnos nem néztett utána elég körültekintően, hogy mentést kellett volna csinálni az üzenetekről. Mentés sajnos nincs, Google Drive-on sem.A B telefonon bejelentkezés után nem látszanak már az üzenetek, az A készüléken pedig kidobta a Viber és nem engedi vissza. Hiába írja be a telefonszámát, hogy visszalépjen az A telefonon, nem érkezik meg az ellenőrző SMS. Legalább hatszor próbáltuk már, többször újraindítva a telefont.
Van ilyenkor bármi remény, hogy az A telefonon tárolt üzenetek ismét megjelenjenek, elérhetők legyenek, ugyanazon a készüléken? Vagy ilyenkor minden figyelmeztetés nélkül legyalulja a francba az összes üzenetet a telefon, mert belépett a felhasználó egy másik készülékről a fiókjába?
-
Aurig@
őstag
Telekomos vagyok, sosem volt olyan csomagom, amiben adatforgalom mentes lett volna a Viber. Rengeteget használom, üzenet, kép küldésre, de sosem fogyott el az adatkeretem. Jelenleg 3GB van a csomagomhoz, most még 1,5GB van belőle, 3-án fordulónap. Tehát egyáltalán nem lehet észrevenni, amit a Viber használ, pláne nem 6GB-ból, amit írtak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest