Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knight666
aktív tag
Bocs srácok, de amikor dolgoztam a projekten, még nem gondoltam, hogy egy részletes cikket akarok majd írni róla. Sajna a hajtogatás előtti kép után egy sem készült a munka elkészültéig. Ugyanúgy a régi rendszerről sincsenek pontos hőmérséklet adataim.
Jelenleg poros bordával, öreg pasztával, 1600RPM fordulaton, 24C fokos szobában, friss levegőt szívva 40C fokon tartja a CPU-t az felújított hűtő átlagos használat mellett. 15 percen át teljes terhelésen járatva a gépet (AIDA64 segítségével) 15C fokot emelkedik a hőmérséklet aztán stabilizálódik. Sajna az alaplapi fordulatszám-szabályozó szoftver nem akar épp működni, szóval alacsonyabb sebességet nem próbáltam még, de új pasztával és tisztán tartva biztos, hogy vannak a megoldásban tartalékok.
A régi 7cm-es venti 2500RPM sebességen zakatolt és bár hangosan, de azért tette a dolgát, még ha nem is ilyen hatékonyan. Szóval azt mondanám, hogy bár erősödött is az új megoldás, mégis elsősorban inkább a halk üzem volt a fő szempont. Szerintem simán le tudok majd menni 1000RPM alá is.
A képekkel kapcsolatban annyit megtehetek, hogy mikor kitisztítom a gépet, leveszem a ventit és lövök még párat a szerkezetről.Ja és még egy infó: a proci egy 3.2es Prescott, ami nem az alacsony hődisszipációjáról híres
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest