- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
Véleményem szerint a tipikus nő nagyon is egyszerű, prózai lény. Ami a bonyolultság látszatát kelti az az, hogy ezt kendőzendő teljesen véletlenszerűen, gyakran önmagának ellent mondva, szélsőségesen cselekszik. (tipikus magyarázat erre: "hangulat", "érzelmek", "megérzés", "hormonok", stb-stb)
Ez az ami miatt soha nem lehet kiismerni őket.
Egyébként rengeteg pozitív tulajdonságuk mellett van néhány csak a közhiedelemben meglévő is, pl az alkalmazkodás. Ez a legtöbbjüktől igen távol áll, és mint sok más területen ezen a téren is hajlamosak szélsőségekre. A többség kimondottan merev, a maradék pedig már nem is alkalmazkodó, hanem egyenesen behódoló. Arany középút nem létezik.
''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
-
tildy
nagyúr
Mostanában olvastam Csernus : A Nő című könyvét. Igen ,a szerző láttán nekem is volt előítéletem. De szerintem érdemes elolvasni , nagyon nagyon kemény dolgok vannak benne, és jó meglátások .. IS.
Gondolni meg utána mindenki azt gondol amit akar[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Tyú de nem szeretem az ilyen cipőket , mint ami a képen van (pedig amúgy szép, csak nekem idegen)
Lehet én mégis benzines vagyok.A kényelem. Az jó dolog.
Jó volt olvasni a többit is. Tetszett.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
törölt tag
válasz Cs.Orsolya #39 üzenetére
Köszönöm, tudom mi a hipnoterapeuta, csak az érdekelt, hogy végeztél-e már és most rendbe szeretnéd szedni a világot itt a logouton, vagy pedig a szakdolgozatodat írod az itt szerzett tapasztalatokból
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem tudom, hol kezdjem, így a közepébe vágok.
A jungi szinkronicitás arról szól, hogy bizonyos információk, jelek szimbólumok besűrűsödnek egy adott időintervallumon, vagy téren belül. Ezek mindig szubjektív élmények, és csak az egyén számára bírnak jelentőséggel. Ezt Jung a kollektív tudat, és a szubjektum kapcsolatának tudattalan hatásaival magyarázta. Lényege, hogy a tudatod mindig az aktuális fejlettségi állapotodnak megfelelő információkra lesz érzékeny. Valójában szinte bármilyen információ elérhető a tudat számára, de az érzékenysége hangoltságától függ, hogy mire vagyunk vevők. Olyan ez, mint mikor egy rádiót a megfelelő frekvenciára csavarsz.
A serendipity jelenség ugyanerről a hangoltságról szól. A tudatod számára van egy rendelkezésre álló sávszélesség, egy játéktér, egy mező, amiben időben és térben eloszlanak az életedet meghatározó jelenségek. Bizonyos dolgoknak mindenféleképpen be kell következniük, míg másokat választasz. A film azt mondja, hogy már egy bizonyosság is bizonyosság. A belső lényed, a szíved, a megérzéseid hangja mutatja az utat. Választhatod, hogy már egy hangra is megléped, vagy a jól bevált egyéb sémák alapján húzod-halasztod a lépést, míg nem el nem érkezel az életedet egy jelentősen meghatározó döntéshez, amelyben újre felüti a fejét a szíved hangja. Miért? Mert ez mutatja az igazi utadat. A szívünk, vagy lelkünk, lelkiismeretünk szoros kapcsolatban áll azzal a belső lénnyel, a bölcsességünkkel, a halhatatlan felünkkel, amely pontosan tudja, milyen játéktér és milyen szereplőgárda építi fel ezt az életünket. Azt is ismeri, hogy ennek milyen kapcsolata van a Létezéssel, és más létezőkkel. Mivel egy sorsdöntő pillanatban az ember megáll, és felteszi a kérdéseket, sokat rágódik, és önmagát kérdezgeti, így a belső hangunkat is erősebben halljuk. Ilyenkor a tudatunk elkezd érzékennyé válni a dolgokra, a jelekre, és bevonzzuk őket. Mintegy halmozottan. Ekkor van az a jelenség, hogy olyan értékekre, és értékes emberekre lelünk rá, amit a "serendipity" kifejezés takar, és ettől lesz a szinkronicitás jelensége is kézzel foghatóbb. Mert a serendipity nem más, mint szinkron jelenségek emberi kapcsolatokban.
Ugyanannak az oki háttérnek kétféle megnyilvánulási formája e két fogalom.Hasonló a Pillangó-effektus működése. Az Univerzumban lévő információkat, egy mező, egy vízfelszínhez hasonlítható közeg hordozza, és tárolja. Egy pontnyi hatás végiggyűrűzik a rendszeren, sok pontnyi hatás pedig vagy összeadódik, vagy kioltja egymást, mint a hullámok. Amikor egy bizonyos információs tartalom, amire egy adott életszakaszban a tudatod hiányként él meg, ahhoz a tudattalanod automatikusan generál egy jelet, és kiküldi az impulzust. Mivel a mezőben mozogsz, így sok pontnyi impulzust bocsátasz ki az Univerzumba, amelynek révén a hatások egyszer csak kulminálódnak, és visszatérnek hozzád, azaz bevonzod őket. A pillangó szárnyának rezdülése egy hatás, amely analóg lehet más pontnyi hatásokkal, és azonos rezgéseket keltve egy másik mezőpontban kulminálódva mondjuk vihart generálnak. Ennek a viharnak aztán lesz egy hatása, amely visszatér később hozzád, csak más információs csomagban. Ugyanakkor, ezek a hatások igazából mind egyszerre vannak jelen. Időben és térben állandóak, a mozgásukat csak a tudat generálja, és hogy ebből mennyit észlelünk, mindig csak hangoltság kérdése: attól függ, milyen érzékeny a vevőkészüléked, az a bogyó a nyakadon
Hát, kb. így kapcsolódnak ezek össze. Ha nem voltam érthető, ezer bocsánat érte, csak ez egy kvantumfizikától a kollektív tudattalan működésén át a buddhista tanításokig átívelő téma.
[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz #64791808 #38 üzenetére
Végzet integratív hipnoterapeuta vagyok, aki nem pszichoterapeuta, de pszichológus és terapeuta. Ez egy végtelenül bonyolult terminológiai és jogi kavarás, ami nálunk egyedülállóan megnehezíti a szakmaiság gyakorlását. Ilyet a világon máshol nem tapasztalsz. Most éppen a szakvizsgázás közepén járok. A képzés letelt, a terápiázást - mint minden terapeuta - szupervízió mellett csinálom. Ez utóbbiért komoly pénzeket kell fizetnem nekem is. A szakvizsgának vannak feltételei, pl. esetbemutató dolgozatok, védés, 250 óra önismereti munka kiképző pszichoterapeutánál, ami szintén nem olcsó mulatság, egyéni és csoportos szupervíziók, szintén pénzért.
Másik oldalról, a terapeutaság tanulása a megszerzett jogcímmel nem ér véget. Erről szól, hogy köteleznek szupervízióra. Mindig jönnek újabb és újabb esetek, helyzetek. A címedet kreditrendszerben kell megvédened különféle pontokkal, amikért szintén egy életen át fizetsz különféle képzéseken. Ez egy véget nem érő dolog."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
törölt tag
válasz Cs.Orsolya #36 üzenetére
Kedves Kollegina,
te már végzett terapeuta vagy, vagy még csak tanulod?
-
Crystalheart
őstag
válasz Cs.Orsolya #35 üzenetére
Hát ha nem is költői, mert verset írni nem tudok, de írói, mert prózát annál inkább
Miért, mit mondott Mr. Wolf a Pulpfictionben? o.O` Nem tudom, miről van szó... (Az ilyenekért sem jelentkezem majd soha a Legyen ön is milliomos!-ba.)
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Crystalheart #34 üzenetére
Ez költői kérdés, vagy vársz rá valami választ? De vigyázz, nehogy az a mondat csússzon ki aztán valaki száján, amit Mr. Wolf mondott a Pulpfiction-ben
-
Crystalheart
őstag
Nem tudom, miért lehetne a nőket sokkal kevásbé megérteni, mint a férfiakat. Én aztán nem vagyok nő, mégis, szerintem esély nincs arra, hogy a környezetem megértse, mit akarok, míg véghez nem viszem. Aztán meg vannak olyan egyedek is persze, akik agya egyszerű, mint a bot.
Vagy lehet, hogy csak én vagyok a férfiak között elbénázva?
-
Viszlát
addikt
válasz Cs.Orsolya #32 üzenetére
Nem kell sokszorosan alátámasztott magyarázat, jó lesz a rövid, egyszerű is
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Hakudoshi
tag
-
Viszlát
addikt
válasz Cs.Orsolya #29 üzenetére
Egyébként azt nem értem, hogy hogyan hoztad össze a szinkronicitást a serendipity jelenséggel? Vagy amit még inkább, hogy a pillangó effektust a szinkronicitással...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Cs.Orsolya
senior tag
Idézlek. önismeret hiánya
Nagyon sok éretlen, és saját falaiba bezárt nő mászkál a világban. Javarészt szerepeket játszó kislányok. A középkorú nőknél is erőteljes jelenség az érzelmi éretlenség. Ehhez a férfiak sem tudnak sem kapcsolódni, sem éretten viszonyulni, sem beérni ezen a kapcsolódáson keresztül. A max. 1-2 réteg jelenléte is ebből fakad.Az előbb eljátszottam egy gondolattal, hogy a rétegek milyen archetipikus mintáknak megfelelő minőségeket rejtenek magukba. Az utóbbi időkben folyton ezen töröm a fejemet, hogy a vallási és irodalmi, ill. más kulturális hagyományaink (nem csak magyar), milyen hasonlóságokat, és archetipikus magokat foglalnak magukba, és hogy ezek miképpen szerveződnek az alapvető női és férfi minőségek köré. Most megint szagot fogtam
Egyébként, a cikkedet is egy JEL-nek vettem. Hálás vagyok érte! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz Cs.Orsolya #25 üzenetére
Azt hiszem a probléma legtöbbször az, hogy ha léteznek is ezek a rétegek (meggyőződésem, hogy legtöbb esetben maximum 1-2 van csak jelen), a kedves hölgyemények nem igazán törődnek a sorrenddel
-
Eastman
addikt
válasz Cs.Orsolya #25 üzenetére
Ez gyönyörű! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Megtaláltam a PUF CD-m!
MOD: ...én már régen elvesztem...
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Hakudoshi #24 üzenetére
A mellébeszélés és a konkrétumokban beszélés között lényeges különbség van. Egy szóval sem beszéltem mellé. Érzetek, és belső élmények szintjén viszont nagyon nehéz konkrétnak lenni, mert az Neked is más, és nekem is más.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Én is mindig ezt mondom
De a hogyan kérdése számomra inkább az a megfontolási, következtetési, logikai, vagy érzelmi út, ami elvezet ebbe a szenvedéses állapotba. Mert ezen az úton elszórt kövek segítségével lehet hazatalálni, ami minden nőnek más és más. Bár, a belső lényegünk mélyén már nem sok különbözőség van közöttünk.Álljon itt egy idézet a férfi társaknak is:
Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felöl. Először meg kell érezni a lelkét....
Ha a lelke felöl nézed, az első réteg a fájdalom, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied.
Minden igazi nő hétfátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei hatalmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljes ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy a fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van. /Spali/"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Hakudoshi
tag
válasz Cs.Orsolya #23 üzenetére
Ha nem szoktál konkrét lenni, akkor inkább hagyjuk , ugyanis én épp a mellébeszéléstől tudok falra mászni. Lehet ezért nem értem a nőket...
- SOHA ne becsüld alá a hülyeség hatalmát!!! -
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Hakudoshi #20 üzenetére
Kérdezd nyugodtan, mit nem értesz. Aztán, hogy ne rólam szóljon a topik, majd megválaszolom magánban Amúgy, én nem szoktam konkrét lenni. ilyenkor nagyon belül járok, ahonnan nehéz úgy kommunikálni, hogy érthető legyen. Elnézést érte!
-
Viszlát
addikt
válasz Cs.Orsolya #21 üzenetére
Egyetlen szó a válaszom: önismeret. Nem a függetlenség, nem az önállóság. Önismeret, vagyis ennek a hiánya.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Az jutott még eszembe, hogy van egy márkás terepjáró edzőcipőm. Amikor megvettem, hatalmas áldozat volt kiadni érte annyit, de kellett egy "jó túracipő". Elkezdtem betörni a Kinizsi 100-ra (100km-es teljesítménytúra 24 óra alatt). 1km-ek után olyan vízhólyagokat produkált a lábamra, hogy napokig alig bírtam járni, de csak felvettem újra és újra. Aztán elindultam vele a túrán, de 40 km-nél fel kellett adnom, mert elviselhetetlen pusztítást művelt a lábamon. Akkor szörnyen dühös voltam és csalódott, de annyira fájt a lábam, hogy ahhoz sem maradt erőm, hogy ezen túlságosan kiakadjak. Örültem, hogy le tudtam épségben jönni a meredek hegyoldalban, ami nyaktörő mutatványnak számított olyan fájdalomszint mellett, ahol egy rossz mozdulattól a reflexeim felülírták az akaratomat. Annak a cipőnek a képét mellé lehetne biggyeszteni a fehér körömcipőnek.
Az is eszembe jutott - Istenem, beindult a női csacsogás programom! Meneküljetek! -, hogy Hamupipőke is elhagyta az üvegcipellőt, amikor menekülőre fogta. Valljuk be, egy merev, rugalmatlan dologban nem lehet szabadon mozogni, különben vagy elhagyjuk, vagy feltöri a lábunkat. Kíváncsi vagyok, hogy a nőknek mit jelenthet az, amikor a saját természetükkel szemben - minthogy lágy, rugalmas, alkalmazkodó, puha, stb. -, teljesen merev, durva, és sérüléseket hozó dolgokhoz igyekeznek idomulni, alkalmazkodni. A nőket még a divatdiktátorok is képesek olyasmikbe belepréselni, belegyömöszölni, amik olykor az életükbe kerülnek. Lásd mai nő-ideálok. Sőt, a nők képesek arra is, hogy olyan szerepekbe bújjanak, és olyan szerepekbe gyömöszöljék bele magukat, amik pont olyan kínt jelentenek, mint levágni a lábunkból egy darabot, és pont olyan hamis gazdagsággal kecsegtetnek, minthogy majd a királyfi oldalán nem kell többet gyalog járni.
Vajon a nők hogyan kerülnek bele ebbe a csapdába újra és újra?"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Hakudoshi
tag
-
Eastman
addikt
Szerintem minden férfinak egyedi "megoldókulcsa" van. Nincs egy nagy igazság.
Nálunk apai ágon szinte már hagyomány a női lélek megfejtése
Könnyebb lett volna a kamaszkorom, ha az "öregek" megosztják velem "a tudást", de így is szép, hogy magamtól "okosodom".
...este vesztes állásból fordítottam.https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Hakudoshi
tag
válasz Cs.Orsolya #12 üzenetére
"saját lelkükhöz és spiritualitásukhoz jóval kevesebb eszközt kapnak társadalmi és kulturális szinten, mint a nők"
Énnekem konkrétan csak egyről van tudomásom, az viszont elég hatékony...
Az írásod többi részét nem igazán értem, de sebaj, ez fakadhat abból, hogy más a beállítottságom, vagy abból, hogy szimplán csak idióta vagyok.
-
Viszlát
addikt
Ajj, hát éppen erről szól az írás, hogy dehogyis kell egy élet hozzá Én nem fogok senki kezébe kidolgozott tételsort adni a női lélekről, viszont a megoldókulcs azért le van írva, többször is
Orsi: örülök, hogy mosolyogtál, ez volt a cél
-
Eastman
addikt
"Szerelemharc
A támaszponton rémes a helyzet, menekülni kell
Fedezékből fedezékbe, nem rejt semmi el
Ki akarok törni, ki akarok szállni, túléltem az időt
Felemelt fejjel arccal a falnak, várom a következőtA párnákon még dúl a harc, a negyedik ütközet
újra meg újra meghalok és megütközöm veled
A testek izzadt háborúját senki se veszti el
Gyenge test küzd szemtől szembe a gyilkos szerelemmelSzerelemharc, a drága vér
Szerelemharc, megfizetsz mindenért
Szerelemharc, akár az istenek
Én nem veszíthetekMég tart a harc, a győzelem még mindig messze van
Az utolsó ütközet, de nem adom meg magam
Ha meg kell halni, így halok meg, gyönyörű halál
Még egy percig hős lehetek a szerelem oldalán"https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
Egy kedves barátom a távolba merengett egy beszélgetésünk során és így összegzett:
"Régóta figyelem a nőket, szerintem mindannyian UFÓ-k."Valóban nekünk férfiaknak egy élet kevés, hogy megismerjük a női lélek rejtelmeit.
Amikor meg azt hisszük, hogy a tudás birtokában vagyunk és már nagy meglepetések nem érnek, ...na akkor érnek.Imádom Őket! A női nemnél jobban csak az igent szeretem! ...és mikor a nemből igen lesz!
Tegnap a Pál Utcai Fiúk Szerelemharc című dalát dúdolgattam...
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Cs.Orsolya
senior tag
Mosolyogtam ezen a cikken. Nem csak mert nő vagyok, hanem ahogyan Te a cikken belül a cipő-serendipity párhuzamot létrehoztad az a tipikus, a nők dízel működése. Egy férfi nem tud ilyen analóg folyamatokban gondolkodni, csak ha jól fejlettek az intuitív és érzelmi képességei. De a lélek ilyen jellegű rezdüléseit a legnőiesebb férfi sem tudja produkálni, még egy homoszexuális sem. Bár, erősen hajlanak ők is ilyesmire. A transzszexuális emberek lélektani rezdüléseiben fedezhető fel ilyen. Nincs jelentősége. A cikked egy igazi tanmese ezért
Ezt a jelenséget, amiről írsz, Jung szinkronicitásnak hívja. Sheldrake pedig a morfikus mező működéséhez társítja. Ebből fakad a Pillangó-effektus (aki még nem látta ezen a címen futó filmet, feltétlenül nézze meg!), és erről szól a 100. majom-effektus is.
Én nem hiszek a véletlenekben. S az elmúlt másfél év az életemben olyan töménységben zúdította rám a szinkron helyzeteket, hogy az felért egy varázslattal. Úgy is éreztem magamat, mint akit elnyelt a nyúl ürege A nyomokat követve egyre mélyebbre merültem a létezés ezen misztériumába. Mondhatom, hogy szinte irracionális szintű bizonyosságokra leltem rá a saját életemet mozgató erőtérben. Ha elmesélném az egész történetet, nem hinne nekem senki. Ugyanakkor, nem minden jel visz happy end-hez. Ez csak a hollywoodi filmekben van. Pontosabban, csak egy élet teljes leélése teheti bizonyossál, hogy a jelek nyomán lelt értékek, milyen életet építettek fel, s miként építették fel azt a happy endet.Számomra mindaz, amire ráleltem, olyan értékeket és csodát hozott, amire nincsenek szavaim. Ugyanakkor, amit igazán értéknek tartok, hogy megtanultam figyelni a jelekre, és bátor bizonyossággal követni őket. Mindez már átszínezi a napjaimat, szinte már kikerülhetetlenül. Bárhová is vezessenek ezek után, tudom, hogy többet nem tévedhetek el.
Ebben rejlik némi fatalitikus érzet, de a sorsszerűség, és a szabad akaratból való döntés között ott az az élmény, amit ezek a jelek hoznak. Ilyenkor van valami belső bizonyosság, hogy mit "kell" választanom. Egy ilyen döntés során olyan békesség tölt el, hogy még a kezdeti nehézségek, az elbizonytalanító dolgok, a kétségbejtő kudarcok megismétlődése sem téríthet el. Tudom, hogy ez csak egy próba az úton.
A cipőkre pedig igen egyszerű a válasz: A Hamupipőke mesében mindkét nővér lemetsz a lábából, és véresen dugja lábát a cipellőbe, hogy ezek után már úgysem kell többet gyalog járnia, ha a király hintója lesz az övé. A nők lélektanában a fájdalomnak, a fájdalom elviselésének különleges spirituális szerepe van. A nők teljesen másképpen vannak összerakva a fájdalmat és a szenvedést illetően, mint a férfiak. Genetikailag is más a fájdalomtűrő képességük, máshol vannak a fájdalomküszöbeik, ráadásul a hormonális változások ezeket erőteljesen befolyásolják. Rengeteg olyan hormonunk van, amiket a férfiak nem birtokolnak, vagy csak minimálisan.
A szenvedéshez való viszonyulásunk mélylélektanilag is másképpen kódolt. A szenvedésnek nagyon különleges szerepe van a nők életében. A fejlődésünk egyfajta útja. A női lélek fájdalomtűrése hasonlít a férfiak hősködéséhez. Ez némileg egyfajta patriarchális hagyománya az elmúlt évezredeknek, viszont nagyon erőteljesen kódolt a földi nők sorsában is. Ahhoz, hogy ezen egy nő túl tudjon lépni, és meg tudja haladni, nagyon mélyen le kell ásnia a nőiességének olyan szintjére, amely túl van mind a férfiakkal való kapcsolatán, túl van a patriarchális rendszer teremtette értékeken, túl van az anyaság, a női teremtés szintjén, és egy mély spirituális kiteljesedésben jeleníti meg az abszolút női minőséget. ott van a kulcsa a női fájdalom mibenlétének. Amit sajnos szavakkal megint csak nehéz leírni. Ehhez már szimbólumok, képek, és egyéni tapasztalatok és élmények társulnak, amelyet minden nő a belső csendjében tud csak teljesen megérteni....
Erről a népmeséken keresztüli példákon levezetve napokat tudnék mesélni, igazán izgalmas téma. (Önreklám nélkül, pont egy ilyen témákat feszegető csoportot akarok indítani. Már meg is hirdettem, de nem lett túl jó a verbális marketing, így módosítanom kell majd )hosszú az út a női lélekhez és a titkaihoz. De ez a férfiakra is igaz. Az Ő misztériumaikról is napkat tudnék beszélni. S bizonyos szempontból ők sokkal nehezebb helyzetben vannak, mivel saját lelkükhöz és spiritualitásukhoz jóval kevesebb eszközt kapnak társadalmi és kulturális szinten, mint a nők. Minden esetre, ez is igazi csoda a számomra
[ Szerkesztve ]
-
Sada88
aktív tag
mennyire igazad van.
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
törölt tag
Nagyon jó cikk, a dízelség különösen tetszik benne!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz DArchAngel #8 üzenetére
Hát, ha a nők ha magassarkú cipőről beszélnek, panaszkodnak, hogy milyen kényelmetlen, de nem szeretik azt a férfit maguk mellett, akinél magassarkúban nem alacsonyabbak, mert "nem vehetek fel mellette magassarkút.".....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
DArchAngel
tag
A nők ilyenek, ezért szeretjük őket. Ki akar maga mellé egy olyan társat, aki férfias?
Az tény egyébbként, hogy manapság sok olyan nő van, aki csak azért is belevág egy kapcsolatba, mert neki az a kihívás, a szoros, kényelmetlen cipő.
Arról pedig, hogy ezt azért csinálja, mert a férfi, akiért belevág - minden rossz tulajdonsága mellett - a mai férfiideált reprezentálja, vagy a nő sziplán mazochista, nem tudom...[ Szerkesztve ]
''Hand of fate is moving, and the finger points to You...''
-
Viszlát
addikt
válasz 7Heads Drago #6 üzenetére
Persze, hogy igaz és mint minden általánosítás, sántít
-
7Heads Drago
veterán
Ez így van, de szerintem ez igaz a férfiakra is és nőkre is egyaránt.
Uagyanez van szerintem a bagónál is, mint a cipőnél.
Tudod, hogy előb-utóbb baj lesz belőle, de te csak vered a szögeket a koporsóba, és vered, és vered....Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A nők a többi nőnek öltöznek, a férfiaknak inkább vetkőznek....
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
bambano
titán
A ló túloldalán is ló van
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
Hakudoshi
tag
Hehe, "dízelek", LOL
Szerintem inkább téridővetemítő-hajtóművesek, azonban nem ők irányítják a hajtóművet, hanem az őket.
Az eddigi 24 évem alatt a nőkről szerzett "tudásomat" alig pár sorban össze tudnám foglalni, de lehet az sem lenne közelebb a valósághoz, mint ha a hasamra ütnék, és úgy írnék valami ökörséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest