- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Azt a luxuspiacot, ahol elsősorban az ár, és nem a (kép)minőség számít
. Nézzen ki jól (bár szerintem a legtöbb Loewe TV konkrétan ronda, bár tény, egyediek), vagy legalábbis ne legyen szokványos, ÉS legyen minél drágább, más követelmény gyakorlatilag nincs. Szerintem a legtöbb tulajt még az se zavarná, ha konkrétan nem működne, úgyis csak dísznek kell nekik, bútordarabnak.
-
bteebi
veterán
Az LG OLED-je egyelőre látszólag elég jól működik, remélhetőleg hosszabb távon se lesznek vele jelentős gondok. Nagyon bíznak a technológiájukban, nemrég készült el a második OLED gyáruk, úgyhogy ha rajtuk múlik, akkor lesz OLED. Remélem a piac is úgy gondolja majd, hogy van az LCD-n kívül is élet, mert ha nem, akkor az LG hatalmasat fog bukni, meg (hosszabb távon) a vásárlók is. Egyelőre örüljünk ennek az egyszereplős piacnak is. Ha majd lesz két gyártó - remélhetőleg nemsokára lesz -, akkor jóval kedvezőbbek lesznek az árak is. Ha viszont nem lesz másik gyártó, akkor valószínűleg az OLED is megy majd a levesbe, mert a marketing (továbbra is) el fogja terelni az emberek figyelmét a lényegről.
#594: Azért azt tegyük hozzá, hogy a Loewe elsősorban az árban (meg esetleg a kiegészítő fícsörökben, dizájnban) felső kategória, de nem a képminőségben. Most már tudtommal kizárólag Samu LCD paneleket használnak, bár mint ahogy nemrég kiderült számomra, egy rövid ideig nekik is volt plazmájuk.
-
bteebi
veterán
Akik a döntést hozták, azoknak nem is kellett értenie a tech spechez, a fekete szinthez vagy a ghosting-hoz, sőt még a fejlesztéshez se (pontosabban kizárólag az anyagi/időbeli vonzatához, de a költségterveket és az időbeli vonzatot úgyis a beosztottak mondják meg), egyszerűen "csak" a jövőbe kellett (kellene) tudnia látni, hogy vajon rentábilis lesz-e x év múlva a plazma technológia. Sajnos az jött ki nekik, hogy nem, és minden bizonnyal igazuk volt. Tegyük hozzá, valószínűleg jóval optimistábbak voltak az OLED-jükkel szemben, és minden bizonnyal ezért (is) szívnak most ennyire...
-
bteebi
veterán
"Olvasva a hazai és külföldi netes fórumokat, az elmúlt szűk másfél évben bebizonyosodott, hogy akad egy markáns (és hangos) kisebbség, amelyik a végsőkig kitartott volna a Panasonic plazmák mellett."
Ez nagyon így van!
Ők szerintem egyébként 10 év múlva is agresszíven ki fognak tartani mellette
. Azt viszont nem értem, hogy miért zavarja őket annyira, ha másnak LCD TV-je van
.
"A korábban említett négy széria már olyan teljesítményt produkált, amely még évekig megállja a helyét."
Éppen emiatt volt szerintem tök hülyeség teljesen feláldozniuk a plazmát. Ha máshol nem, a prémium kategóriában megtarthatták volna, ott minden bizonnyal termelt volna profitot, még ha nem is olyan sokat. Pláne azt nem értem, hogy úgy építették le a teljes plazma üzletágat, hogy előtte azért még felhúztak egy új, nagy gyárat (komolyan nem termelt semmit? hatalmas fail!
), és még nem volt forgalomban a plazma kiváltására alkalmas OLED TV-jük. Hagyhattak volna átmenetet a plazma és az OLED között, és akkor talán nem jártak volna ennyire pórul.
"nem teszi lehetővé ultravékony kávájú, nagyon kis mélységű és hajlított tévék előállítását"
Szerintem az utolsó szériáknál már nem volt semmi baj se a mélységgel, se a kávával (bár tény, hogy az Edge LED-es LCD-k ebből a szempontból jóval jobbak - de minek?). A hajlításnak viszont szerintem nem volt fizikai korlátja - az persze egy másik kérdés, hogy amúgy teljesen értelmetlen a dolog.
"valamint a 4K felbontás megteremtésével is gondok akadnak"
Erről nem is hallottam, és amúgy furcsállom is. Szerintem a 4K-hoz illő méretben (65"+) amúgy minden bizonnyal meg tudták volna oldani, az alatt meg elég a FHD is, csak hát jóval kisebb lett volna a marketing ereje...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A válasz nem is lehet kérdés! Az már más tészta, hogy mit nézett be a vállalat.
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest