- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Lion
senior tag
-
podtibi
senior tag
Ha nem tévedek ez azért van mert helyzetedtől függ, mit is szolgáltatnak neked. Viccen kívül. Úgy tudom hogy számít melyik államban vagy.
-
Major Lion
senior tag
Mondjuk meg mindig oveke a legjobb felulet ha mar az ajanlatuk szar is, legalabbis LG-n, az amazone egy otvar fos, a disney is lassu es szarul strukturalt.
Egyebkent lassan egy eve kovetem a disney-t es a kinalutok eleg gyenge, uj cuccok alig kerulnek fel, legalabbis ami ertekelheto, egyelore azt latom csak bedobtak mindent ami a kosarukban volt.
-
koxx
MODERÁTOR
Na emberek, aki tovább viszi ezt a szálat (meleg, nem meleg akármi) és nem kapcsolódik a témához kirakom 1 hétre globál aztán gondolkodhat rajta. Elég legyen.
Akik esetleg elfelejtették elolvasni a topik címét annak leírom ide is: "Vége a streamingőrületnek? Elkezdhetik lemondani előfizetéseiket az emberek" -
podtibi
senior tag
Ha többet kell fizetned a reklám mentességért, akkor az már önmagában kötelező reklám. A tv-ért is fizetned kell, de mégis fizethetsz külön csak az internetért. Az is reklám ha reklám nélkül reklámozzák a szolgáltatást, aztán pedig átveréssé válik. Semmivel sem jobb hogy azért fizetsz amire észrevétlenül rábeszélnek/rávesznek. Ha nem akarsz reklámot akkor letöltöd vagy megválogatod azt életedben a haszon fogalmát.
Na meg az összeg. Az is olyan hogy megéri, aztán emelnek rajta. Ha neked megéri hogy a szolgáltatás olyasmit biztosítson ami nem örök, de még kiszámíthatatlan is, akkor csak tessék.
-
Necroman_Mk2
őstag
A korlátozások feloldása, illetve a streaming piac szegmentálódása miatt nem csoda, ha sokan lemondják ezeket az előfizetéseket. Habár ezen egy (érkező?) újabb COVID hullám korlátozásokkal együtt még változtathat.
Illetve a cikkbeli EY felmérés minhta nem csak az online streaimingről szólt volna, hanem a tévé előfizetésekről is. Ami azért csökken a maga tempójában a hozzám hasonló kábelvágók miatt.A "woke erőltetése a filmekben" témához csak annyit, hogy én ezt inkább a people-of-color lobbijának érzem, azaz ők is szeretnének több munkát kapni, akár történelmi korhűség rovására is. Ugyanez van a "szivárványosokra" esetében, azon belül hangsúlyosan a transzneműek esetében is - ki is akadtak, amikor valmi film tervnél a cisz-nő Scarlett Johannssont akarták egy transz nő szerepét eljátszatni.
-
Busterftw
nagyúr
-
jozefgucci1
addikt
Valamint a streaming melett ott van még a YT prémium + spotify is ami szintén nem kevés ha mind a kettőt behúzza valaki . Főleg úgy ha gyerek -gyerekek is vannak . Nálam pl kamasz gyerek miatt van családi spotify még a Netflix és az Amazon Prime melett . Ez havi hatezer forint legalább , viszont egy mozi a múlt héten három főre kis nasival megvolt egy tizes is .
-
Razzul
őstag
"Nalam az elsoseg miatt megmarad a Netflix, szerintem ok megerdemlik, Amazon Video a Prime elofizetes miatt megvan amugy is. Minden masra meg ott az "internet"."
A Netflix volt az első, de szerintem a piacon az ajánlatokat összevetve pont az övék a legrosszabb az összes szolgáltatóé közül. Az HBO MAX a legolcsóbb, főleg ha az első hónapban fizettél elő. Ár/érték arányban pedig attól függ, hogy mit néz az ember, de valószínűleg a legtöbbeknél a Disney+ a nyerő ebben. -
Fecogame
veterán
A torrentet is meg lehet csinálni egyklikkesre

-
nozs23
addikt
-
bostone
addikt
-
podtibi
senior tag
Amíg a streaming szolgáltatás jövedelmező, addig lehúzzák az emberről a pénzt e téren is. Reklám márpedig lesz itt is idővel, mert minden jövedelmet ki kell használni. Amúgy meg ott az internet. Ha tudod mit keresel akkor meg is találod, ehhez képest a streaming szolgáltató nem képes mindennel rendelkezni.
-
bostone
addikt
Még mindig kellemesebb történet havonta befizetni egy bizonyos összeget nagy tömegű, bármikor-bárhol elérhető tartalomért, mint lenyelni a reklámokat a sokadik ismétlésért.
Ha valaki nagy fogyasztó, akkor sem végez évek alatt a mennyiséggel, még ha a minőségibb darabokat szelektálja ki belőle, akkor sem. -
Noukoum
veterán
-
podtibi
senior tag
Bölcs döntés és meglátás.
-
nozs23
addikt
-
nemlehet
őstag
Én nem lepődök meg. Ahogy elkezdett töredezni a streaming piac és mindenki saját platformot épít egyre kevésbé vonzó a dolog. Plusz így, hogy szétszakadtak a platformok sehol sincs olyan hatalmas kínálat mint amikor majdnem minden Netflixen volt fent. 3-4x annyit kell fizetni hogy kb ugyan azt érd el mint pár éve...
A másik meg a borzasztóan elharapódzott politikai töltet a saját gyártású filmeknél/sorozatoknál... Én alapvetően liberális vagyok, de nekem is szemöldökfelvonósak sokszor az új sorozatok. Rengetegszer azt érzem, hogy itt valamelyik forgatókönyvíró morális prédikálását nézem ami közé valahogy odatákoltak egy sztorit, nem egy sztorit aminek amúgy mondanivalója is van.Régen a Netflix original egy nagyon jó kis előjel volt, mostmár igazából meg se nyitom ezeket csak ha tudom hogy tényleg jó lesz.
A Disney a marveldömpinggel ugyan úgy bűnös ebben, de a star warst is sikerült alaposan nyakonf*sni, értékelhetetlenek az újabb sorozatok. -
nozs23
addikt
Originalra gondolsz? Mert abból is sokkal több van már. De a klasszikus összes Disney/Pixar/StarWars/Marvel/NatGeo tartalmon kívül ott van a Star is, ami tartalmaz:
FX Networks, Freeform, ABC Signature, 20th Television, 20th Television Animation, 20th Century Studios, 20th Century Animation, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures, Hollywood Pictures tartalmakat is.
Elég tűrhető katalógusuk van. -
törölt tag
-
törölt tag
"miközben 45 százalékuk úgy véli, túl sokat fizet olyan tartalmakért, amelyeket valójában nem is fogyaszt"
Ezért nem akarok több szolgáltatásra előfizetni. Egy ideig fizettem kettőt, aztán maradt inkább egy, amin a legtöbb engem érdeklő dolog van. Ez egyelőre a Netflix, bár tény, hogy sokat kell kukabúvárkodni, ha csak szétnéznék a kínálatban, hogy mi érdekes lehet még, amit eddig nem vettem észre.

-
Busterftw
nagyúr
-
Linkin1994
senior tag
A történelem ismétli önmagát a torrent-streaming-torrent
.Igazából eddig sem tűnt el csak sokkal "egyszerűbb" volt főleg a mai generációnak az,hogy mindent egy gombnyomással el lehetett érni. Persze nem tűnik el ez a lehetőség csak felvetődik majd az a kérdés,hogy inkább kaját veszek a torrenten meg beszerzem azt amit eddig.
-
Steve1207
veterán
Nekem tv-vel 2e-rel olcsóbb a net, mint nélküle (kénytelen voltam hosszabbítani, mert az ősrégi csomagom kivezették), direkt kérdeztem, hogy hogy a legolcsóbb, hisz mást nem használtam addig se.
Amúgy jogos, szerintem mai viszonylatban elég korrekt áraik vannak ezeknek így is, hiába a már sokszor lerágott tartalom. Már az többe van, mint az összes előfizu egy hónapra, ha két személy elmegy egy normálisabb helyre egyetlen este vacsizni
-
waccamár
senior tag
Én még mindig a rotálást látom a legjobban kifizetődőnek. Egyszer X szolgáltató, megnézem a filmet/sorozatot amit akarok vagy találok; majd jön Y szolgáltató, ott ugyanez és így tovább. Egyszerre több streaming-előfizut fenntartani nem gazdaságos - kivéve ha az ember főállásban filmet és sorozatot néz
Nálam már járt minden - most éppen a Disney+ az aktív. Ott először tetszett, hogy csomó ismerős cím van, aztán rájöttem, hogy úgysem fogom őket megnézni
Találtam pár jó sorozatot, azokat lepörgetem, majd szünet.HBO, Amazon, AppleTV - ezek mind voltak.
Legtovább a Netflix húzta, ott elég jól meg lehet találni niche sorozatokat. Sok gagyi dolog is van, de megintcsak az előző gondolatomra tudok visszatérni: aki nem nonstop nézi, annak a minőségi tartalom is kitart egy ideig.
Az valamilyen szinten jogos, hogy kicsit túltolják és már majdnem minden tartalomban van valamilyen LMBTQ karakter - de szerencsére ez nem olyan dolog, ami engem zavar. Megértem, hogy sok ember nem tudja ezen túltenni magát és lemondja az előfizut.
Remélem hamarosan be fog állni ebben a témában egy össztársadalmi egyensúly és sem alul- sem felülrepzerenzálva nem lesz. -
törölt tag
Netflix+Amazon Prime+Disney Plus van, ebből szerintem az utóbbi éri meg a legkevésbé.
-
Max1mus
nagyúr
Hát nem tudom, még mindig olcsóbb egy streaming előfizetés mint egy alkalom mozi 2 főre (2 x 1850 Ft) + netán egy üccsi és popcorn.
A tévé csatornákat fogom lemondani januártól (addig van hűségidőm), mert semmit sem nézünk már belőle és inkább marad a Netflix, HBO, Disney trió. -
Snoop-y
veterán
-
hito
nagyúr
"A válaszadók kétharmada (33%)"
Úgy látom súlyosan rányomta a politika a bélyegét itthon a 2/3 fogalmára
-
Busterftw
nagyúr
En eddig is igy voltam ezzel.
Berobbant a Netflix vegre volt egy csomo content egy helyen, csak azota mar minden sarki arus sajat streaminggel jott, ha mindenre elofizetnel akkor tobb 100 dollar is lehet havonta.Nalam az elsoseg miatt megmarad a Netflix, szerintem ok megerdemlik, Amazon Video a Prime elofizetes miatt megvan amugy is. Minden masra meg ott az "internet".
-
bozont
veterán
Na igen, sokan inkább leporolják a kalózkalapot a mai fokozódó helyzetben. Na meg ez a sok woke faxság sem segít az üzleten.
Mondjuk lassan itt az "új" covid hullám, nem kizárt egy kis fellendülés az elkövetkezendő a hónapokban. -
hemaka
nagyúr
Nem kell már a házban rohadni és "rettegni" a covidtól, meg az euro/usd árfolyam is az egekben van, ráadásul a kínálat is máh elég meh, amit akart az ember már rég megnézett...
-
bollokcs80
Korrektor
Főleg itthon, a világbajnok forint miatt eleve drágább minden és lehet, hogy sokaknak a napi megélhetést is elég lesz kigazdálkodni. A Netflix se fog semmit elérni a jelszómegosztási tarifával, legfeljebb még többen mondják le.
Amúgy meg tényleg nincs idő se ennyi streamert nézni egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Igazából eddig sem tűnt el csak sokkal "egyszerűbb" volt főleg a mai generációnak az,hogy mindent egy gombnyomással el lehetett érni. Persze nem tűnik el ez a lehetőség csak felvetődik majd az a kérdés,hogy inkább kaját veszek a torrenten meg beszerzem azt amit eddig.