Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Én a grafikai modok közül mindenképp ajánlom a Lush and Gaudy Floriana Gloria-t! Nagyon széppé, realisztikusabbá teszi a fákat, sokkal szebbé a bokrokat stb. A Natural Environments után nekem ez a 2. kedvenc modom. Ja igen és természetesen ne feledkezzünk meg a sebességjavító modokról sem. Itt nálam az Oblivion Stutter Remover (OSR) csodát művelt a játékkal, ugyanis nélküle csúnyán laggolt a játék még minimum grafikán is. A laggolás alatt itt azt értem, hogy időnként több másodpercre is megállt a játék tölteni a tájat. AZ OSR ezt megszüntette, sőt most közepes és magas minőségű textúrákkal se laggol, legalábbis nem zavaróan, sokkal játszhatóbb a játék vele, mindenkinek ajánlom figyelmébe, egy próbát mindenképp megér!
-
Varlaisaran
senior tag
Mivel nem használom a LAA-t, sem más mem enablert, így nem vagyok érintett ebben. Kicsit utánakerestem, és úgy tűnik, nem te vagy az első, akinél az OBSE bohóckodik - ugyanakkor másoknak gond nélkül megy. Később művelődöm ezügyben, hátha sikerült kitalálnunk valamit, addig viszont arra tudnék gondolni, meg kellene próbálkozni más patchekkel is, elképzelhető hogy xy-nál azért megy mert másfélét használ OBSE-vel. Én először ezügyben nézelődnék körül.
-
=WiNTeR=
senior tag
Egy kérdés: 4gb-os LAA patch és az OBSE sehogy sem akar működni. Az oblivion.exe patchcselése után az obse_loader indításakor kiírja, hogy módosított exe-t akarok futtatni, és nem indítja el az Oblit. Van megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- ÚJ 4K CORE I5 14400F B760 Gamer ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 2.0TB SSD NVIDIA RTX 3090 24GB DDR6 2ÉV GAR
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest