- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Én a grafikai modok közül mindenképp ajánlom a Lush and Gaudy Floriana Gloria-t! Nagyon széppé, realisztikusabbá teszi a fákat, sokkal szebbé a bokrokat stb. A Natural Environments után nekem ez a 2. kedvenc modom. Ja igen és természetesen ne feledkezzünk meg a sebességjavító modokról sem. Itt nálam az Oblivion Stutter Remover (OSR) csodát művelt a játékkal, ugyanis nélküle csúnyán laggolt a játék még minimum grafikán is. A laggolás alatt itt azt értem, hogy időnként több másodpercre is megállt a játék tölteni a tájat. AZ OSR ezt megszüntette, sőt most közepes és magas minőségű textúrákkal se laggol, legalábbis nem zavaróan, sokkal játszhatóbb a játék vele, mindenkinek ajánlom figyelmébe, egy próbát mindenképp megér!
-
Varlaisaran
senior tag
Mivel nem használom a LAA-t, sem más mem enablert, így nem vagyok érintett ebben. Kicsit utánakerestem, és úgy tűnik, nem te vagy az első, akinél az OBSE bohóckodik - ugyanakkor másoknak gond nélkül megy. Később művelődöm ezügyben, hátha sikerült kitalálnunk valamit, addig viszont arra tudnék gondolni, meg kellene próbálkozni más patchekkel is, elképzelhető hogy xy-nál azért megy mert másfélét használ OBSE-vel. Én először ezügyben nézelődnék körül.
-
=WiNTeR=
senior tag
Egy kérdés: 4gb-os LAA patch és az OBSE sehogy sem akar működni. Az oblivion.exe patchcselése után az obse_loader indításakor kiírja, hogy módosított exe-t akarok futtatni, és nem indítja el az Oblit. Van megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest