- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Hát ha én nagy ritkán vezetek, utálom a cangásokat, kerülgetni kell, meg nem figyelnek oda és sztem nagy részüknek gőze sincs a KRESZ-ről.. Nem mintha az autósoknak lenne
De mielőtt nekem esnétek, én többet cangázok, és UTÁLOK az autók között menni, inkább 30-cal szlalomozok a járdán a gyalogosok között
Még este/éjjel sem megyek le cangával szívesen az útra, csak ha tuti nincs arra senki, bármikor jöhet arra egy részeg autós, és akkor annyi.
A lámpa alap, a prizma baromság, mert ne hajts úgy, hogy oldalba kaphassanak. Én már lassan 15 bringázok, igaz nem napi rendszerességgel, de még csak zúzódásom se volt soha, pedig én már mentem lépcsőn le-fel, soha semmi gáz nem volt.
Szóval akinek van agya, azt nagy valószínűséggel nem fogja baleset érni. Az agyatlanok miatt meg jönnek az ilyen hülye szabályok mint a csengő, bakker ez komolyan egy vicc
A láthatósági mellénnyel akkor értek egyet, ha sehol semi lámpa nincs, mert nekem pl a hátsó lámpám olyan hogy ha villog akkor a Marsról is látni (igen, mondták).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged