- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
hackeeeee #98 üzenetére
"A másik, nem vagyok képes lassítani, honnan a francbóll tudod, hogyha ácsorog egy autó, abból mikor nyitják rád az ajtaját?"
eppen ez a lenyeg, nem tudod, ergo ugy kell keszulni, hogy barmikor nyilhat az ajto
ha beall eled, te pedig tartasz tole, hogy radnyitjak az ajtot, akkor menj lepesben, vagy akar szallj le es told el mellette a bringat (vagy menj le az arokba, vagy akarmi)
megegyszer, nem azert, mert batoritom a kerekoparutra parkolast, hanem mert hiaba mondod a rendornek, hogy "de szbalytalanul parkolt", ha kozben eltorted az orrod (bar te tudod, mennyire eri meg neked, hogy igazad legyen)az pedig, hogy ki mit vezet (kerekpart, motorkerekpart, szgk-t, tgk-t), nincs befolyassal arra, mekkora tusko az illeto (es forditva sem)
-
Kakumix
senior tag
válasz
hackeeeee #98 üzenetére
Megfelelő oldaltávolságot kell tartani és akkor nem kell parafenoménnek lenned!
A bringámon minden pipa, kivéve az egyszerre kapcsolhatóság. A tartozékokat én a Gazdálkodj Okosan nevű társasjátékból tanultam jóval több, mint 20 éve (persze azóta már máshol is utána néztem
) és emlékszem ott még a pumpa is kötelező volt
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
hackeeeee #46 üzenetére
izzó van benne, vagy valami led-es cucc? az enyém még izzós volt... kajált is bőszen
...a lámpát meg szerintem alapból az útra érdemes irányítani, mert az a lényeg, hogy pár méterre előre lásd, hogy mi van ott... rühellem, ha a kocsik full fényszóróval járnak: az esetek nagy részében semmi hasznuk nincs, sőt mondjuk ködben zavaró is, mert tompítottal ellátna valamennyire, de teljes fényszóróval csak nagy tejfölt lát maga előtt és a szemben levőt is idegesíti
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hackeeeee #42 üzenetére
Én épp ezért nem használok villogót. Sima kis ledes helyzetjelző az alap. Viszont van egy 20W-os luxeon refi. Ez csak akkor müxik, ha világítatlan úton megyek, vagy vakítani kell*.
* - És itt nem kicseszésről van szó, csak a reflektorral közelítők figyelmeztetéséről, hogy vegyék le, mert nem látok semmit.
-
mephi666
nagyúr
válasz
hackeeeee #42 üzenetére
volt elemes lámpám a bringán: 4db ceruzaelem kellett bele és pillanatok alatt totál leszívta... az mondjuk világított is, de iszonyatosan pazarló volt
ezen kívül csak a dinamó jöhetne számításba, de azt meg szerintem az emberek nagy része nem szívesen rakatna fel a többszázezres gépére...
egyébként szerintem városon belül (ahol van közvilágítás) simán elég a villogó... úgy, hogy más fényforrás is van, nem is zavaró a villogása... arra pedig elég, hogy észre lehessen venni 100%-ra, hogy van ott valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Energiaital topic
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged