- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Leginkább olyat amit kihasználsz, és egy forinttal sem drágábbat.
Nekem HD5850 maradt az i5 2400 mellett, és egyelőre még szépen kiszolgál, még a BattleDooty 4 is meglepően jól fut vele. Amíg így lesz, addig nem költök jobb vasra, akármit is akar elhitetni velem Abu TressFX, TrueAudio, vagy Mantle témában, illetve az nVidia bármilyen játékot töm tele exkluzív ujságröptető PhysX effektekkel.
Ha viszont a procihoz kellene általános játékra kártyát ajánlanom a nextgen korszak hajnalán, akkor HD7870/GTX660 környékén ajánlanék. Szigorúan a várható árcsökkentés után persze, 40 ezer körül már megérik az árukat.
AMD GCN cuccai jobbak lehetnek, ha ez a Mantle dolog tényleg elterjed, és a konzol cuccokat tényleg általános nVidia párti DirectX 11-hez igazítás(butítás) nélkül adják majd ki, de jelen pillanatban nem adnék erre, a jelen játékaihoz tökmindegy melyik gyártótól van a kártya, ha nem izgat a TressFX vagy a PhysX.
-
cskamacska
addikt
válasz
gyáliSanyi #24 üzenetére
Nem véletlen amiatt, mert nem volt elég gyors?
No meg a fenti "kényszerüljön rá a váltásra" konteók.
szab.tam: CPU limit mocskos dolog.
E7300 proci mellett beröffentettem HD4850 CrossFire-t, és vártam a megváltást Witcher 2 és Battlefield 3 alatt. Nem jött el. De olyan szinten, hogy meg sem lehetett érezni a második kártya meglétét.
Phenom II procival nem voltak ilyen gondjai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest