Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ezt a "valami boot menü" megfogalmazást kellene elfelejteni. Ha akkor nem tudod, mit csinálsz, akkor is érdemes utánanézni később, mi volt az. Ha nem ilyen helyzet van, hanem kérdezni kell, akkor a legrosszabb ha azzal jön oda a user, hogy "nem jó", meg "valamit kiírt de nem olvastam el".
Kérdezni is tudni kell
-
Ott van a hibaüzenetben, a nouveau akadt ki, ami a nyílt forrású nvidia drivered
Nem hiszem hogy a frissülésekkel lenne összefüggésben, csak pont akkor dőlt össze. Illetve valamiért nem szereti a kártyád.
De lehet hogy a kártya hibás.@Syl : Nekem Ubin eddig 2 olyan frissítés volt (2008 óta), amitől baj lett, de azért na. A frissítéseket is emberek adják ki.
Win alatt ugye volt mostanában az, amikor a 8-asok nem adtak képet, azt nem szívtam be, de volt egy eset korábban, amit a munkahelyemen szívtunk be, és ott elég komolyan megállt tőle pár gyártósor
(Amikor a MS tiltotta a 16 bites progikat egy sebezhetőség miatt, és ott még bőven futottak olyanok
) -
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Amikor a MS tiltotta a 16 bites progikat egy sebezhetőség miatt, és ott még bőven futottak olyanok