Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
"Nos, annyi hülyeséget hordtál össze, hogy helyesbítés kívánkozik."
Szerintem idéztem annyi forrást, hogy látszódjon, nem a saját gondolataimat osztom meg. Több forrás átnézése után kiderült, hogy helyesbítésre szorulnak az ismeretek (nemcsak az enyéim), így tisztázódtak a dolgok. Afölött meg elegánsan átsiklottál, hogy ketten is állítottátok, hogy az MP3 használata a kezdetektől legális volt, holott nem ez volt a helyzet.
XP téma: nagyon is tisztában vagyok vele, hová írtam. Az érvelés szubjektív, lényegében azzal a két fórumtárséval egyezik, akik fentebb már kifejtették véleményüket.
" (mellesleg aki ilyen elavult rendszert használ, annak elmentek otthonról)"
A világ netforgalmából látszik, hogy még mindig 30% fölött van a részesedése, mert BEVÁLT rendszer. Micsoda hozzáállás ez, többszázmillió ember felett pálcát törni?"Az nem legális, hogy DVD-nézés alkalmából fizetős OS-re akarnak kényszeríteni. "
Van más út is, ahogy valaki fentebb linkelte: Fluendo DVD lejátszó for Linux.Egyébként nem vagyok vallási fanatikus. Egyszerűen amikor visszatértem a Linuxról az xp-re, az olyan érzés volt, mint amikor az ünnepi cipőből, ami mindenhol szorított visszaléptem a kitaposott papucsomba és rájöttem, hogy azok a problémák, amikkel addig heti szinten küzdöttem-gugliztam, xp alatt nem is léteznek számomra.
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest