Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyisziati

veterán

válasz cadeyrn #744 üzenetére

"De nem értem, hogy
    - miért személyeskedsz"

Sh4dow-t kérdezd, ő kezdte, én csak viszontválaszoltam neki.

"- miért próbálod megmagyarázni, hogy az OPERÁCIÓS RENDSZER, amit használok, illegális, holott nem"

Ilyet hol írtam, linkeld lécci. Azt írtam, hogy ha closed source szoftvert használsz, amit liberális repóból töltesz le, az illegális, az intézményesített kalózkodás.

"- miből gondolod, hogy nézek dvd-t, hogy egyáltalán van blue-ray a gépemben és nem-e "legálisan", mondjuk Netflixen teszem mindezt"
    Hát mondjuk úgy, "nem életszerű".

"- miért ne lehetne megvenni és closed source cuccokat használni linuxon, ha szükségem van rá"
    :U Lásd fentebb.

"- miért nem húzod már vissza kicsit az arcod, amikor már vagy tizedszerre cáfolunk rád"
    Mi van?! Eddig SEMMIBEN nem cáfoltál sem te sem a többiek. Max. az MP3 és MP4 terén történt MOST változás, de ne mondd, hogy eddig ezt senki nem használta Linuxon. Pláne a "liberális repók" megléte cáfolja ezt. A használhatóság terén meg szintén nincs cáfolat, többen is hasonlókat írtak az általam tapasztaltakhoz csak ebben a kommentfolyamban.

"Meg tanulj meg olvasni. "illegal in certain countries"; ez vonatkozHAT néhány országra, de az EU-ra pl. helyből nem."

Aha. Akkor linkelek egy forrást, amiből kiderül, hogy a Linux által használt "libdvdcss" egy brute-force támadással feltöri a DVD védelmét néhány másodperc alatt, és így játsza le: [link]

Itt az idézet is:

"This is what libdvdcss does. With libdvdcss installed on Linux, after you insert a DVD into your computer’s DVD drive, your computer will brute-force its encryption in a few seconds. It may look like the DVD is just opening in VLC, but your computer is cracking the encryption key in the background to make it viewable."

Új hozzászólás Aktív témák