Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cadeyrn

aktív tag

válasz nyisziati #713 üzenetére

Ember, nem tudom milyen nyomtatóról beszélsz, eddig soha nem futtotam bele olyanba, ami nem ment linuxon, pedig néhánnyal volt már dolgom :U
    Tény, hogy volt, amihez a gyártó oldalán kellett keresnem "drivert" ( de ez az irodai, hűtőszekrény méretű nyomtató kategóriája), de mivel a nyomtatók leírófájljai olyan 30 éve egységesek unix téren, nehéz lesz olyat mondani, amihez nincs így vagy úgy unix/linux fájl.

A játékokról meg annyit, hogy a gog.com összes játéka elmegy playonlinuxszal, a mai játékok meg úgyis k unalmasak :)

• hcl

titán

LOGOUT blog (1)

válasz nyisziati #713 üzenetére

" ezért az emberek, akiket NEM ÉRDEKEL, kinek a hibájából nincs printer drájver/"
    Az embereknek fogalmuk sincs róla, mi az az OS, ott kezdődik.
    Realizmus meg az lenne, ha azt is belevennénk, mitől elterjedt a windóz - a fent említettől, hogy az emberek nagy része mást nem ismer. Ez a fentiekből következik. A nagy részének még arról sincs fogalma i az a windóz, csak azt tudja, hogy valamiért az van kiírva néha a képernyőn amikor indul a gép.
    Ennyi erővel használhatnának másik rendszert is.

Aztán nézzük meg, melyik iparágnak tett jót az egyeduralom bármikor is.
    Meg hogy miért is jó, ha egy szoftverég kezében van a monopólium révén gyak. a világ gépeinek nagy része. Még lehet örülni, hogy ennyire foglalkoznak a userekkel :D Simán megtehetnék hogy az új verzió kilövi a régieket. Mit tenne a világ nagy része?
    Nekem ez kicsit úgy tűnik, hogy "ez a létező világok legjobbika". Mert van A WINDÓZ, ami működik (nem), és azt használjuk. Azért használjuk azt, mert az van, és azért van az, mert használjuk :D
    Szorosan összefügg ez amúgy az átlagemberek műszaki tudatlanságával.

Különben nem válaszoltál egy kérdésre. Mibe is kerül egy tök legális fizetős szoftveres gép? Miért fizess olyanért, ami helyett van, ami ugyanazt tudja? Mert a userek nagy részénél azért nem szokott ám különösebb driver gond lenni Linuxon sem.

Új hozzászólás Aktív témák