Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#40553216 #618 üzenetére
Kivételek, speciális esetek akadnak egyik, másik oldalon is. De, amit leírtam, annak van valós alapja bőven.
megnyugtatlak, én nem(#619) hcl : ez megint már mi...
" hibás alpbeállítás"?? - attól függ honnan nézi az ember, mert maga a funkció - képmegjelenítés - működik, de ha nem felel meg neki a program és környezete, ott a választási lehetőség, nem.?..Amit triviálisan egyszerű átállítani, v legalábbis annak kellene lennie. Ha nem tetszik WMP, felraknak sokan, VLC-t, MPCHD-t, ott is kell fájltársítást néha csinálni.
Alt+F4 elég alap, de rákeresni google-ban csempe bázárására is fél perc (1. találat 9. pont, persze olvasni, szöveget értelmezni már luxus sokaknak...)
Ugyanaz, Win és Linux esetében is, de egy Windows user előbbin való tökölése triviális dolgokon, az cinkesebb.Lehet ezt magyarázni jobbról-balról, de attól még érződik a lényeg, h van ebben, részben a társadalmi elbutulásból is fakadóan, egy nagy kanál user error...bizony néha már nem tudják a rendszert se mindig olyan szintre lebutítani, v olyanná alkotni, h kitalálja minden egyes gondolatunkat és megcsináljon helyettünk mindent.
bár elvileg a Mac az ilyen egyesek szerint, az kitalálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest