Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joci10

őstag

válasz KAMI911 #136 üzenetére

Elnézést, de én az első (3 és fél soros) bekezdésnél azért egy kicsit többet vártam volna, ha ilyen kiemelt (alcím) szerepet kapott a dolog (és igen, elolvastam az elejétől a végéig - ezért is írtam, amit).
    Mellesleg ha már kifejtés, és amiért fel lett vetve általam, ami: mindenki azt mondja, hogy április 8-tól azonnal zombigép lesz minden XP; holott ez úgy hülyeség, ahogy van. Senki nem próbál semmi bizonyítékot hozni, csak tényként le van írva, hogy végetér a támogatás -> zombigép lesz az XP-s rendszer. Ha ez igaz lenne (ami messzemenően nem igaz; de tegyük fel), akkor érthető lenne az azonnali váltás (akkor viszont tényleg nincs helye az 'először szokjuk meg, aztán majd szépen lassan átállunk' dolognak, mert minél előbb teljes váltás kellene). Viszont ez úgy hülyeség, ahogy mindenhol le van írva, és ahogy minden 'szakértő' ennyire eltúlozza a helyzetet. A vírusok sem maguktól másznak be a gépre, a rootkitek sem, a trójaiak sem, a malware-ek sem, .....
    Vagyis akinek eddig sem volt zombigépe, az meg tudja oldani, hogy ez után se legyen (és akkor meg felesleges ezért az indokért a váltás), akinek meg eddig is zombigépe volt (és fel sem tűnt neki), az a Linux-on is benyalhat bármit (lásd pl. a mostanában kirobbant a coinokat bányászó Linuxra 'szakosodott' vírusokat).

Új hozzászólás Aktív témák