Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Bal oldali alt-ot tartsd lenyomva és a numerikus billentyűzeten 48-at üsd be, utána engedd fel az alt-ot. Nem szükséges a numlock-ot bekapcsolni hozzá.
-
KAMI911
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerintem vagy a hosszú Í köürnyékén van vagy a számsor elején-végén. Másik ötlet, hogy az Fn gombbal bekapcsolod a numlockot és úgy írod be a nullát (általában kék vag ynarancs számjegy a billentyűn)
-
tothmaxy182
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerintem az lehet a gondod, hogy a billentyűzeted sem magyar. Mivel netbookról van szó, ezért gondolom nincs a billentyűzeted jobb oldalán numerikus pad. Tehát a qwerty billentyűzet feletti számsoron a nulla nem az egyes előtt van, mint a magyar kiosztáson, hanem a kilences után. Vagy nyiss egy Libre Office write-ot, és nyomkodd végig a billentyűzetet, biztos van valahol nulla...

Telepítés után meg magyar lesz, nyugi...(#1171) petipetya: Pont a netet próbálja belőni, szóval szerintem most nem a Live-al futtatott gépről írt, hanem egy másikról, szóval a nulla másolás így nem fog menni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
0 (nulla)
Tudom miről beszélsz, mert ez pont az a két dolog amit én is tapasztaltam a pendriveról vagy cd-ről való live rendszer futtatása közben.
A nullát másold ki fentről.
A nyelv pedig telepítés után lesz magyar, illetve a billentyűzet is tökéletesen fog működni a telepített rendszer alatt, ezek miatt ne aggódj. Hogy ezt miért nem vették figyelembe a live rendszer alatt, azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bloodborne (PS4)
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A nyelv pedig telepítés után lesz magyar, illetve a billentyűzet is tökéletesen fog működni a telepített rendszer alatt, ezek miatt ne aggódj. Hogy ezt miért nem vették figyelembe a live rendszer alatt, azt nem tudom.