Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
hmm... nem tudom...
én is vettem a Kedvesemnek apró ajándékot, és ő is vett nekem, és írt mellé egy annyira szép levelet, h annál szebb ajándékra gondolni se lehetett volna
amúgy én bármikor képes vagyok Neki csak úgy virágot venni, ha épp olyan kedvemben vagyok, nem kötöm ezt külön naphoz...
de néha én is úgy látom, hogy ez az egész csak egy jó nap a virágboltosoknak...
viszont örülök annak, hogy van egy nap, amikor a szerelmet ünneplik, mert ez egy olyan dolog, amit ünnepelni kell, mert a szerelemnél nincs jobb a világon (tudom, 11 hónapja vagyok folyamatosan szerelmes
)
de már ez a nap is úgy járt, mint a karácsony... az ajándékról szól, meg a virágról... nem a szerelemről vagy a szeretetről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- ASUS ROG Ally X Xbox (Z2 Extreme AI) 1 HETES, GARANCIÁLIS!
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Razer Blackshark v2 Pro Vezeték nélküli Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)