Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
hmm... nem tudom...
én is vettem a Kedvesemnek apró ajándékot, és ő is vett nekem, és írt mellé egy annyira szép levelet, h annál szebb ajándékra gondolni se lehetett volnaamúgy én bármikor képes vagyok Neki csak úgy virágot venni, ha épp olyan kedvemben vagyok, nem kötöm ezt külön naphoz...
de néha én is úgy látom, hogy ez az egész csak egy jó nap a virágboltosoknak...
viszont örülök annak, hogy van egy nap, amikor a szerelmet ünneplik, mert ez egy olyan dolog, amit ünnepelni kell, mert a szerelemnél nincs jobb a világon (tudom, 11 hónapja vagyok folyamatosan szerelmes)
de már ez a nap is úgy járt, mint a karácsony... az ajándékról szól, meg a virágról... nem a szerelemről vagy a szeretetről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- alza vélemények - tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen autót vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Call of Duty: Warzone
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest