Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
hmm... nem tudom...
én is vettem a Kedvesemnek apró ajándékot, és ő is vett nekem, és írt mellé egy annyira szép levelet, h annál szebb ajándékra gondolni se lehetett volna
amúgy én bármikor képes vagyok Neki csak úgy virágot venni, ha épp olyan kedvemben vagyok, nem kötöm ezt külön naphoz...
de néha én is úgy látom, hogy ez az egész csak egy jó nap a virágboltosoknak...
viszont örülök annak, hogy van egy nap, amikor a szerelmet ünneplik, mert ez egy olyan dolog, amit ünnepelni kell, mert a szerelemnél nincs jobb a világon (tudom, 11 hónapja vagyok folyamatosan szerelmes
)
de már ez a nap is úgy járt, mint a karácsony... az ajándékról szól, meg a virágról... nem a szerelemről vagy a szeretetről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megette az internet felét az AI?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa EVO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)