- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
"A csajok szövetkezni fognak. A gazdát vagy Mátét fogják, de szerintem Máté még marad."
Feladok egy Lottót
Lett volna esze Evelinnek nem áll át, hanem tartották volna a celeb szövetséget, akkor egyesülésnél celebek lettek volna többségben. Ott meg már jöhet a taktika meg a ki a jobb.
Itt még kár volt taktikázni, főleg úgy, hogy Dani vitte a hírt a törzsébe. -
paatrick
őstag
Szomorú volt ez a mai adás
-
paatrick
őstag
Azt is akartam tegnap kérdezni hogy valakinek rémlik hogy Zsófi most mit durcizik Rózsára? Nekem nem rémlik hogy összevesztek. Vagy csak ennyi hogy rárakta a kiszavazáskor? Miért ne rakta volna? Ha jól rémlik akkor Zsófi és Gábor kaptak szavazatot, Gábor meg jóban volt Rózsával. Miért kellett volna a barátjára raknia?
Tiszta hülye ez a Zsófi.
-
Vakegérke
félisten
Érdekes. A Yucahu törzsből átmegy Dani a Huraca'n törzsi tanácsába beleszólni a kiszavazásba. Szerintem méltánytalan húzás.
-
Vakegérke
félisten
Sabira már megint magyarázza a (szegénységi) bizonyítványát. Ó, persze, ő még tudta volna sokáig tartani a bambusz rudat, de valakinek azonnal ki kellett állnia, így ő feláldozta magát.
Megy a szövetkezés keresztbe-hosszába. Szerintem a fő sz*rkavaró Evelin.
Vajon ki szólhat bele a kiszavazásba? Szerintem Tibi papa.
-
Shadowfax
addikt
Nem értem Kabát mit rugózik még azon, hogy Dani kiállt harmadikként. Totál begörcsölt a válla, de még az ujjaival is próbálta tök hülye pózban tartani a rudat, de persze nem sikerült. Ez csak egy mondvacsinált indok. Itt speciel semmit nem számít, hogy Dani 25-30 kilóval nehezebb nála, ez bárkivel előfordulhat.
#391paatrick: Mert a töketlenek nem beszélték meg, hogy kinek kell elsőnek kiállni. De azért azon jót röhögtem, hogy Sabira helyett Alexát küldte volna Máté.
-
paatrick
őstag
Tegnap akartam írni, hogy jól bemondta Sabira hogy ő erős jó tartó aztán kiállt elsőnek
Az viszont durva hogy erre a mondatra ők is emlékeztek 1-2 óra után is.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Zsadi
őstag
-
Shadowfax
addikt
válasz
antikomcsi #387 üzenetére
Ebben igazad van, csak Evelin azt felejti el, hogy a másik csapatból is ki kellene szórni az erős fiúkat, viszont ha folyamatosan veszítenek, akkor csak az ő csapatuk fogyatkozik, ami két szempontból is rossz: az egyesülésig bent maradnak az erős (sárga) fiúk, illetve a sárgák lesznek fölényben.
Remélem, ma nem Zsolt gazdát akarják kiszavazni.
Mondjuk Joe mondott valami olyasmit az előzetesben, hogy most a Törzsi tanácson nemcsak a törzs tagjai döntenek, hanem valaki más is. -
válasz
Shadowfax #386 üzenetére
Evelin lépésekben gondolkodik szerintem. Elsődleges, hogy eljussanak az egyesülésig. És oda, minél kevesebb erős fiú jusson be. Nekik az a jó, ha elvesztik a védettségi játékokat, és kiszórják a fiúkat, hogy aztán az egyéni versenyekben minél kisebb ellenállásba ütközzenek.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Vakegérke #385 üzenetére
Jó nagy hülyeség lenne a csaj szövetség, mert a másik csapat tele van erős pasival, onnantól kezdve az összes védettségit ők nyernék, aztán a piros csajok szépen kiszavaznák egymást. Persze értem, hogy Evelinnek ez az egyetlen bent maradási lehetősége, mert a játékokban nem teszi oda magát.
Tibi még utoljára részt vehetett volna az aznapi védettségin, így lett volna fair. Ha már Gáboron számon kérte, miért nem maradt még két napot, akkor neki csak a délutánt kellett volna kibírnia.
Ráadásul úgy tudom, nem egyesével jöttek haza, hanem mindenki egyszerre, tehát Tibi se ért haza előbb a szeretteihez. -
Vakegérke
félisten
válasz
antikomcsi #384 üzenetére
Ha a csajok megkajolják Evelin feminista dumáját, akkor Rózsa megússza.
-
válasz
LamaCube #381 üzenetére
Szerintem Robi sokkal kitartóbb és szívósabb volt, sokkal jobban bírná itt a feladatokat. Na de ezen már kár is elmélkedni, Bálintot küldte az RTL.
Bálint is tériszonyos? Nem tudtam. Én meg téliszonyos vagyok!
Mondjuk szerintem félrevezető volt a feladat beharangozása, hogy erő, meg mittudomén már mi kell hozzá. Ha azt mondják, hogy egyensúly, meg koncentráció, akkor lehet valamelyik lányt küldik. Mondjuk azzal, hogy vesztett nem hamburgereket vesztett, kicsit kiszúrt magával és amerikáslány barátjával, és jót tett sötét Niltonnal (nem bőrszín, agy) akinek nem kell az amulett miatt aggódnia már, meg jót tett Danival is aki így könnyebben tud matekozni.
Tibi családjában történt halálesetet őszintén sajnálom, ugyanakkor örülök, hogy haza ment végre, mert ilyen arrogáns, öntelt, rosszindulatú játékost nem sokat láttam. De, hogy pont ez a szintén szellemi sötétverem Rózsa jött vissza elég lehangoló. A többieknek is lesz dupla esélye? Elrontották a játékot, eltaktikázták magukat, kiestek, ennyi, viszont látásra. Berakhatták volna a kis csajt aki Hiltonnal együtt jött.
A nyeremények amúgy rendkívül nullák, 1 zsák krumpli. Milyen 1 zsák? Az a szánalmas szatyorka 7 szem krumplival? Egy tálca fűszer. Hűha, sós rizs helyett ehetnek borsos rizst. Engem tényleg csak a győzelmi vágy motiválna nem az ilyen szánalmas nyeremények.
A védettségi játéknál szerintem előnyből indult a sárga csapat, nyertek is, ahogy vártam, így remélem Rózsa posta fordultával megy is vissza a feladóhoz.
-
LamaCube
addikt
válasz
csababarca #379 üzenetére
A csajok szövetkezni fognak. A gazdát vagy Mátét fogják, de szerintem Máté még marad.
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #380 üzenetére
Szerintem egyik kutya másik eb. Tériszonyosként tudom, hogy rohadt szar az egyensúly érzéke az embernek. Én egy 3 fokú létrán nem tudok megállni kapaszkodás nélkül. Viszont a védettségi játékban tarolt, ami fontosabb volt szerintem. Alexa helyett simán jöhetett volna Robi.
-
-
Vakegérke
félisten
A Yucahu törzs szerezte meg a védettséget, Nilton megúszta a kiszavazást.
Elméletileg szerintem Rózsát szavazná ki a Huraca'n törzs, de a csajok Evelin vezérletével nagyon szövetkeznek.
-
LamaCube
addikt
válasz
antikomcsi #376 üzenetére
Melyik a Robi?
Alexa is nagy lógós. Elég sok játékból kimaradt.
Sabira sokáig bírta..kamu az a nő
Rózsa is kiállt úgy hogy 2 napig szállodázott...
Celebek leiskolázzák a civileket -
válasz
Vakegérke #374 üzenetére
Én is arra gondoltam, mikor azt mondta, hogy nincs meg az amulett, hogy ha valaki megtalálta, az leginkább Sabira lehet. Ez a Nilton gyerek tényleg egy agyhalott amúgy.
Bálintot könnyedén legyőzte Zsófi, nem volt nagy küzdelem. Szerintem Robi itt is jobban teljesített volna.
-
paatrick
őstag
Niltonnal jól jött ez a medál megsemmisítés. Így még ha kamuzott is hogy elhagyta most akkor se bukhat le hogy mégis van nála.
Másrészt ebből a játékból már kiesni se lehet, most Rózsa jött vissza
és még nem is vagyunk a holtak szigeténél.
-
Vakegérke
félisten
Vége Tibi papa siránkozásának, hazament gyógyítgatni a lelkét. A Huraca'n törzs megkapta helyette Rózsát. Eléggé vegyes volt a fogadtatása.
-
LamaCube
addikt
válasz
Vakegérke #369 üzenetére
Volt a Fókuszban, hogy hogyan wc-znek. Ásnak egy lyukat elvégzik betemetik, majd kókusszal megjelölik. Lehet valaki kileste Niltont és kiásta a medált még amikor civilek együtt voltak? mert akkor a pirosaknál valakinek van medálja. Vagy egyszerűen tényleg ennyire balfa.z Nilton...
-
LamaCube
addikt
Ezek szerint Nilton tényleg elhagyta a medált?
-
Vakegérke
félisten
Zsófi úgy állt a cölöpön, mintha ki lett volna kötözve. Bálint nem bírta, vesztett. Hozzá kell tenni, hogy tériszonya van.
A nyeremény 7 darab hamburger volt a Huraca'n törzs legnagyobb örömére.A Yucahu törzsben lévő amulettek mehettek a tűzbe, ez volt vesztes, tehát Bálint büntije. Csak Ketrin vette elő az övét. Ezek szerint Nilton tényleg elvesztette a sajátját. Ha netán később mégis megtalálná, az csak megerősítene a jellemét illető véleményemben.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
paatrick
őstag
válasz
Vakegérke #362 üzenetére
Zsófi nem volt túl jó a legutóbbi egyensúlyozásban, de itt mindenképp előnyben lesz a kisebb súlya miatt.
A kontaktlencse problémát én se értettem. Nyilván ha kiesik, attól még a másik szemével lát. Ha az is kiesik akkor is lát annyit hogy hol van a víz teteje és kiúszik mint Evelin vagy kimentik. Ez elég hülye kifogás volt. Azért ez nem olyan hogy ha egyszer kiesik akkor utána nem kapja vissza, ha eddig is azzal játszott akkor biztosítottak neki steril felszerelést hozzá minden nap.
-
Vakegérke
félisten
Zsófi-Bálint párbaj lesz valami jutalomért. Sajnos ezt csak holnap látjuk.
-
LamaCube
addikt
Nilton egy gyász...
Bálintban nem csalódtam!
Sabira is egy alibista. Úszószemüveg használata mellett, hogyan esne ki a kontaktlencséje? -
paatrick
őstag
Nilton túl sokat nézte az amerikai Black Lives Matter mozgalmat, elfelejtette hogy itt senki nem fogja megsajnálni csak azért mert más a bőrszíne
-
Vakegérke
félisten
Mit mondjak, nem volt egy nagy durranás a nyeremény, amiért küzdöttek. Semmi tápláló, és/vagy mennyiségi kaja, csak fűszerek.
Tibi papa becsülettel odatette magát, kétszer is úszott, mert Evelin nem tudta (,vagy csak azt mondta, hogy nem tudja) kiszabadítani az elemet a víz alatt. Zsolt se produkált nagyot.
Summa summárum, a Yucahu törzs ehet ízesített babot, meg rizst.
-
Shadowfax
addikt
Azt nem mutatták, hogy a sárga csapat mit szólt, hogy Zsófi visszakerült a játékba, ezúttal a pirosak közé.
Szegény Zsolti nagyot küzdött, de nem ment az úszás. Evelin meg gondolom a merüléstől félt, azért nem ment neki az elem kiszabadítása. Sajnos ez rajtuk ment el.Én speciel nem örülnék a fűszereknek, mert most a sós bab helyett cukros vagy paprikás babot ehetnék.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Zsadi
őstag
válasz
antikomcsi #350 üzenetére
Milyen hajót emlegetnek ezek örökké? Mintha kikötővárosban lennének.
-
paatrick
őstag
válasz
antikomcsi #350 üzenetére
Ezt már Zsófi eljátszotta korábban
ugyanolyan hazudozós manipulátor mindkettő.
-
-
Zsadi
őstag
De megnézném Alekoszt mit alkotna itt.. képzeljétek el a reggeli vágóképet, ahogy bojler testtel áll alsógatyájában a tengerparton, és a napsugarak sejtelmesen körbeveszik az alakját...
Egyébként Bálint hova készül?
-
LamaCube
addikt
válasz
paatrick #345 üzenetére
Amióta feltünt a Survivorban ezt mondom, hogy megnyerte Zsófi azt a műsort. És még mindig úgy gondolom, hogy a celebeknél volt tartalék, mert nem gondolta senki a stábból, hogy a civilek hullanak, mint a legyek. Azután, hogy minden versenyt elbuktak hozták Niltonékat. A műsor érdekében persze, hogy Zsófit hozták vissza. Ez erről szól. Cirkuszt a népnek
-
paatrick
őstag
válasz
csababarca #346 üzenetére
Igen X-faktor lehet rossz példa mert a nézői szavazásnál már kiesne egyből.
Viszont akkor is gáz hogy ott egy 10 milliót nyert játékos, meg egy valóvilág 2. helyezett aki semmit se nyert.
-
csababarca
őstag
válasz
paatrick #345 üzenetére
kb olyan? az összes tehetségkutató direktbe castingol, lásd a szlovák lány a mostani sztárban sztár leszekben, aki már volt a magyar xfaktorban is korábban, a cseh-szlovák SuperStar műsort talán meg is nyerte, de döntős biztos volt.
Aztán eljátsszák mintha ismeretlen, véletlen felfedezett lenne -
paatrick
őstag
Most rákerestem Zsófi 2 éve nyerte a Love Islandet és nyert 10 milliót
. Egyáltalán hogy lehetett így becastingolni? Még a celebekhez se lett volna fair.
Kb mintha az X-faktorba elindulna az előző év nyertese...
Illetve most beleolvastam a facebook oldalba és ott is teljesen értelmes dolgot hoznak fel. Gábor helyett miért nem az a csaj jött vissza aki Nilton ellen "kiesett".
-
paatrick
őstag
Ez az elvesztettem az amulettet is olyan megírt csavarnak tűnik
főleg a kamuásásos bevágással.
-
Vakegérke
félisten
Lassacskán az egész törzs számára kiderül, hogy Nilton milyen sunyi.
-
LamaCube
addikt
Mekkora kamu, hogy nincs nála az amulett... Vagy Zsófi ellopta?
Bálintnak hova kellett már mennie? -
Vakegérke
félisten
Bálint mi a francért kérte el az amulettet Ketrintől, ha nem használta fel? Remélem, elég vékony a bőr az arcán és visszaadja neki.
Rózsát golyózták ki. Nem osztott, nem szorzott, sokat nem vesztettek vele.
-
LamaCube
addikt
Dani jól behúzta Bálintékat és jól kicseszett Rózsával.
-
Vakegérke
félisten
Zsófi visszatért.
Tibi papa sokadszorra játssza el a nagyhalált. Hú, de gyászolni akar. Legalább egyszer látnám imádkozni, még el is hinném neki.
Bálint terve jó. Valahogy el kell intézni, hogy Nilton felhasználja az amulettet, így védtelen marad, de Danit kell kiszavazni.
-
LamaCube
addikt
válasz
csababarca #328 üzenetére
Képzelj el egy kifacsart citromot, ami egy rakás kutya.zarban erjed....
-
LamaCube
addikt
Ez a Tibi a lófa.. ért nem megy a picsába. Nem is szabadott volna belekezdenie ilyen tragédiával a háta mögött.
Zsófi meg se szólalt, de már boszorkányozzaZsófi jól bezabált tele energiával...
-
csababarca
őstag
Tibi arcát majd fotózzátok már be
-
paatrick
őstag
Na itt van Zsófi..... fantasztikus.
A másik csapatban most az lenne a level 1000 IQ ha Rózsát szavaznák ki. Fiúk bármelyike kijátszaná a medált, az is eltűnne, és maradnának 4:2-ben.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Zsadi
őstag
Szerintetek tuti hogy Zsófi? Valahogy a veterán túlélő jelző szöget ütött a fejembe....
-
paatrick
őstag
válasz
LamaCube #321 üzenetére
"Azért ne felejtsük el, hogy pár hete rizsen meg babon élnek és mindig van valami próba. Pluszban rendesen aludni se tudnak."
Pont ezért érthetetlen miért most adja fel mikor jobbra fordult a sorsuk. Eddig bármikor feladja azt mondom hogy OK, nem bírta az éhezést, Zsófi kiidegelte stb. De így nincs semmi értelme csak az hogy Zsófi még nem szállt fel a repülőre és vissza tud jönni -
LamaCube
addikt
Azért ne felejtsük el, hogy pár hete rizsen meg babon élnek és mindig van valami próba. Pluszban rendesen aludni se tudnak. Ilyenkor örül az ember szerintem, hogy él. Nem védem egyiket sem, de igazából megértem azt is, aki feladja. Nem mindenki bírja. Persze Gábor egy hangember. Semmi tartás nincs benne. Leégne a pofámról a bőr, hogy férfi létemre a csajok erősebbek minden tekintetben. Elképzelhető, hogy fizettek érte, hogy feladja. Bár rizikós egy ilyen jellemtelen embertől ilyet kérni még ha titoktartásit is írtak.
-
Az ilyen feladást én sem értem! Ez nem az első széria, teljesen tisztában lehetett lenni azzal. hogy mire jelentkezik az ember. Láttuk, hogy egy minimális rizs és bab a napi kaja. Ezzel a döntéssel csak elvette valaki elől a lehetőséget. Szánalmas egy semmirekellő.
Ezt a kunyhó dolgot sem értem igazán. Van, hogy naphosszat csak fetrengenek, miért nem csinálnak valamit? Én elmennék és vágnék rengeteg ágat, levelet és megerősíteném a kunyhót, nagyon sűrű tetőt raknék, a fekvőhelyt is megemelném kicsit, és arra is pakolnék leveleket, meg amiket találnék, ha nincs más, mint az állatok, valami almot raknék, és azt takarnám le ponyvával. De ezek nem csinálnak semmit, csak rinyálnak.
Az adásban már nem látjuk, de kíváncsi lennék, hogy használják e a megnyert eszközöket, próbálnak e még halat fogni, mert nagyon úgy vettem ki, hogy nem.
Remélem Zsófi jön vissza. És leginkább csak azért, hogy lássam Taktika Tibi arcát!
-
paatrick
őstag
Anno a legutóbbi Gazda évadnál is mondták hogy ezek már félig fizetett színészek és egy része meg van írva a sztorinak hogy legyen konfliktus.
Na hát én valahogy nem tudom elhinni, hogy 1 nappal azután hogy kiteszik Zsófit, nyugalom van, újraosztás, béke, új lehetőségek, és akkor ilyen indokkal hogy "én már itt mindent elértem", "nem készültem fel hogy itt éhezés lesz", azt se várja meg hogy mi lesz a játék vége valaki feladja hogy visszajöhessen egy másik.
Előzetesből meg egyértelmű hogy Zsófi.
Ilyen nincs "véletlenül". -
Vakegérke
félisten
Vita volt a Huraca'n törzsben, hogy a sátorlapon aludjanak, vagy fedjék be vele a tetőt. A természet eldöntötte, csúnyán megáztak.
Tibi papát kirázta a hideg annak esélyét látva, hogy Zsófi visszatér. Ugyan nem lehetett felismerni, hogy ki közeleg, de a levélben erős játékosról volt szó.
Gyere, Zsófi, Tibi papa hadd menjen pihenni. -
C4mp3r
addikt
gaborkanak nagyon hianyzott anyuci foztje ugy latszik, mert egesz jatek alatt csak arrol beszelt, hogy o mennyire ehes. tiszta gaz volt az ember, a nagy szemelyi edzo, nem hiszem, hogy sok kliense marad miutan leegette magat a tv-ben. en mondjuk mar amikor lekurvaanyazta balintot akkor hazakuldtem volna egy kiados veres utan.
-
LamaCube
addikt
100%, hogy Zsófi visszatér
-
Vakegérke
félisten
Ó, a kemény, harcos, tökös Gábor feladja. No persze még egy csatában részt akar venni. Erre az lenne a jogos reakció, hogy szedd a cókmókod és menj a francba most, azonnal!
Nilton Rózsát állítja be úgy, mintha az új törzstagoknak "nyalna", hogy megkedveljék, ezért árulta el, hogy neki amulettje van.
Gyanítom, hogy őt nem fogják megkedvelni, látva a következő játékon nyújtott teljesítményét, kiismerve sunyiságát. -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
Mától 21:15-kor kezdődnek az adások.
-
Zsadi
őstag
válasz
Vakegérke #303 üzenetére
Vagy nem akarták tovább vinni ezt a fonalat, mind dominancia, mind civakodás terén, mert valljuk be, egy idő után lassan érdektelen lett volna így, és kellett egy csavar a nézettség miatt. Vagy úgy kellett volna, mint az Exatlonban, hogy van csapatfeltöltés x fő esetén, és akkor maradt volna az eredeti felállás.
Nem baj, lett két Cicele(t) csapatunk -
Zsadi
őstag
válasz
Vakegérke #301 üzenetére
Előbb utóbb átmegy egyénibe, ott azért marad valamennyire a celeb vagy civil nyeri meg dolog.
Csak itt, most hogy vagy direkt belenyúltak, vagy nem tudom mi volt ez a gyors újra osztás, valahogy furán veszi ki magát. De törzsön belül, szerintem maradnak a klikkek, csak taktika miatt lehet keveredés.De nem megy most a gondolkodás...
hülye hétfő..
-
Vakegérke
félisten
No, gondókoggyunk...
Ha egyszer a celebek civilek elleni harca ez a játék, akkor azt kell mondjam, hogy ez csak péntekig tartott. Most, hogy keverték a törzseket, már csak személyekkel szimpatizálhatunk, törzzsel nem.
Továbbra is érdekel a játék, de a lényegét elvesztette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy év kihagyás után végre megmozdult valami. Augusztus 30-án 21:20 kor indul a sorozat.Istenes Bence nem vállalta a...
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest