- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz
Shadowfax #689 üzenetére
Szerintem tuti Dani lesz a nyertes a végén, nem hiába nyitotta meg a youtube csatornáját, a holtak szigetés feladatok is kb alájátszanak, nem beszélve a beavatkozásokról amiket kap nyereménykénty
Kár érte mert egy puhos emberke, érthetetlen számomra a jelenléte a műsorban. -
Vakegérke
félisten
-
Danex
addikt
válasz
Shadowfax #536 üzenetére
Fura volt a vágás ott nagyon, semmi értelme nem volt, ha így nagylelkűzött az első lövésnél majd kilövi a következővel a cserepet akkor engem is lehet felhúzott volna. Akkor ne játsza az angyalt ha utána meg megy a "támadás".
Az állatvédős esetben meg amúgy mindkét oldal hibás, nem tudnak érvelni.
Zsófi oldaláról érezni kéne, hogy 7 húsevő embert akik éheznek és alig ettek húst nem kéne megpróbálni meggyőzni arról, hogy mekkora barbárok ők... ez a megemlíti, hogy ő nem mert ezt nem támogatja és kész end of story. De azzal, hogy erőltette szimplán ellenszenvet okoz ezzel, főleg az adott körülmények miatt.
A többieknek a hamburgeres érvelésével azért nem értek egyet, mert ott nem Zsófi döntésén múlt, hogy az adott állatot levágják-e vagy ,hogy ő növeli-e az adott húsra az igényt, mivel nem kérdezték meg őket, tehát a jutalom fix volt, semmit nem ért volna el azzal, hogy ő ott nemet mond.
Ellenben a csirkének a sorsa az ő(k) döntésén állna amivel lehet változást elérni az adott állat javára.
----
Amúgy Bálintnak kezd erősen előjönni a Valóvilág végi undorító stílusa, az első hetekben mikor minden tuti volt még tudta ugyan úgy játszani a nagyon jófejt, de most ,hogy kicsit rezeg a léc vagy kiesett az irányítás a kezéből máris megy a nagyképű, lenéző, bunkó stílusa. -
válasz
Shadowfax #536 üzenetére
Én sem értem, hogy mi történik pontosan, mert a látottak nem igazolják most sem Máté reakcióit. Vagy ennyire együgyű vagyok, vagy ennyire sz@rul van megvágva az adás.
Nem is nagyon lehet objektíven megítéli így a történteket.
Mondjuk abban van valami, ha vega vagyok nem eszek húst, ha pedig már megettem, akkor nem játszom az állatok megmentőjét. Én is szeretem az állatokat, (jól átsütve) de ez most nem biztos, hogy az a szituáció, amikor hagyni kell Margitot végelgyengülésben kimúlni.
Amúgy hol nőtt fel ez a lány? Napi 4 tojás??? Ez volt a halálos ítélet!
-
Shadowfax
addikt
válasz
Shadowfax #388 üzenetére
Remélem, ma nem Zsolt gazdát akarják kiszavazni.
Na, jó volt a megérzésem.De szerintem meg fogják menteni őt is a szerkesztők.
Én már Alexát szeretném kint látni végre, borzalmasan néz ki, rossz rá nézni, de legalább még kavarja a sz*rt is. Amikor Zsófi megnyerte a hambikat, már ment is hozzá barátkozni, aztán ma a szavazás előtt pont ő emlegette, hogy Zsófit kéne kitenni.
No mindegy, szerintem a következő játéknál úgyis kiesik és nem kerül be az egyesített törzsbe.
-
Zsadi
őstag
-
válasz
Shadowfax #386 üzenetére
Evelin lépésekben gondolkodik szerintem. Elsődleges, hogy eljussanak az egyesülésig. És oda, minél kevesebb erős fiú jusson be. Nekik az a jó, ha elvesztik a védettségi játékokat, és kiszórják a fiúkat, hogy aztán az egyéni versenyekben minél kisebb ellenállásba ütközzenek.
-
LamaCube
addikt
válasz
Shadowfax #177 üzenetére
Benne van a pakliban.
Gábor meg a fára mászás 😁
Azért mindent elmond róluk, jogy Zsófira kenik, hogy kikapnak. A feladat előtt csak annyit kérdezett, hogy nem a tervnél matadnak, erre elindult a veszekedés megint. Nem bírtam eddig, de lassan már sajnálom, persze valószínű ez a taktikája. -
Vakegérke
félisten
válasz
Shadowfax #128 üzenetére
Csak nem mi döntünk a holnapi kiszavazáson.
Szívás a civileknek. Amilyen nagy mellénnyel kezdtek, úgy omolnak össze. Már megint a celebek győztek, nagy volt a tét. Valaki még megszerezheti a védettséget. Hogy az nem Bea lesz, abban biztos vagyok. Zsófi csak úgy ússza meg a kiszavazást, ha megszerzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy év kihagyás után végre megmozdult valami. Augusztus 30-án 21:20 kor indul a sorozat.Istenes Bence nem vállalta a...
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest