- Fórumok
- LOGOUT reakciók
- Vakegérke: Ózd, locsogás, mizéria
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
greenity
senior tag
-
Huma
addikt
Én is sajnálom tőlük a vizet mint bárki más, a párakutak meg aztán tök fölöslegesek. Semmit sem érnek. Cserében viszont keveset fogyasztanak.
Menjenek dolgozni. Ha más nem akkor áldozzanak 10-30 percet néha-néha az életükből arra hogy vizet hozzanak maguknak a nyilvános kutakból. Problem solved, kérem a Nobel díjamat. -
pgyorgy59
tag
-
greenity
senior tag
A hír tv-n láttam a hírt.. nem fűznék sok mindent hozzá, csak a hogy a következő hír az volt, hogy Szegeden a hőségre való tekintettel párakutakat vezettek be...
-
juliabrilke
veterán
Én szívesen elfogadok a lakásomba vagy előtte ilyen lassan folyó, ingyenes vizet.
Türelmetlen típus vagyok, de munka után lenne kedvem kivárni. -
pgyorgy59
tag
-
pgyorgy59
tag
Nagyon jó két link. Csak azt nem értem hogyha kilencen vannak a családban miért olyan nagy gond párszor fordulni főleg ha ugye ingyen van? Azt meg elég nehéz volt kiszámolni hogy száz literhez 10 literjével (ha egy szem vödörrel forgolódnak) hányszor kell fordulni. Ez rettenetes !!!!
-
Vakegérke
félisten
-
pgyorgy59
tag
Ki a rászoruló? Nem nekik volt ingyen? Hőségriadó idején talán kicsit hamarabb észreveszik hogy van olyan önkormányzat amelyik lépni is mer bizonyos dolgokban. És egyáltalán: én speciel éppen Ózdon nem jártam még soha csak a környéken, de feltételezem hogy sok nem roma ózdi is eljár pár száz métert vízért.Lehet hogy tévedek. Aki meg ott fizet érte teljesen jogosan háboroghat. Ez az esélyegyenlőség?Hűha, nem figyeltem a közben elhangzottakat, de a véleményem u.a.
-
Eastman
addikt
Az azér' van, hogy kivágja a biztit. Azért kelnek fel reggel a szakmunkásaik.
-
DeltaPower
addikt
Nálam az index videója vágta ki a biztosítékot [link]
"Napi 100 liter vízre van szüksége egy családnak az ózdi cigánysoron. Ehhez a vízkorlátozás után nagyon sokat kell vödrözni."
Ezek szerint amíg jobban folyt a víz, addig kevesebb vödörrel kellett, esetleg én értek félre valamit?Az indexes riporter szerint a 1,5 literes flakont "kábé fél perc" volt feltölteni. A boon videóján 73mp alatt 10 litert sikerült, ráadásul itt végig mutatják, nem csak benyögnek egy kábé számot. [link]
Előrehozott kampányfogás és ocsmány hangulatkeltés az egész, a megélhetési jogvédők pedig már a külföldi médiát is telikürtölték vele.
Messzire menő gondolat, de ha ennyire vehemensen bizonygatják az általuk vizionált hatalmas rasszizmust, akkor idővel valóban létezni is fog.
-
Eastman
addikt
-
zergics
csendes tag
Amellett hogy tényleg sok kérdés (probléma) van Ózdon.....
én azért remélem hogy egyik forumozó társamnak sem lesz olyan gondja az életben, hogy az utcáról, kútról kelljen behordani a (hideg) vizet. Télen ugyanez igaz a tüzelő (tűzifa) hiányára.
-
törölt tag
ha 500 Ft-al számolod a víz köbméterjét, az is lakásonként 80 m3(300 családdal számolva). Nekünk 60m3 az éves fogyasztásunk 3 személyre... de ahol nincs bekötve a víz, ott nyilván nem zuhanyoznak percekig, nincs wc öblítés, gépi mosás naponta többször, mosogatógép stb. Szóval rohadtul irreálisan sok víz fogyott ott.
De a kormánynak szokás szerint pökhendi a kommunikációja, a 2 különböző oldali média, meg 2 felé torzít.
Sose tudjuk meg mi a helyzet, amíg ki nem megyünk személyesen, csak a demagóg uszítást kapjuk. -
pgyorgy59
tag
-
Vakegérke
félisten
-
Gergosz2
veterán
Teljesen jogos lépés, elvégre a kutya se fizete ki amit ott elpancsoltak.
Va egy olyan érzésem előbb-utóbb kihozzák belőle , hogy a háttértben rasszista indítékok voltak...

Gondolom sokaknak az fáj, hogy eddig azt hitték , enkik ingyen jár a víz ami persze másnak nem kevés pénzbe kerül, mert ha ingyen van akkor éjjel nappal azt használják-
-
Vakegérke
félisten
A nagy büdös helyzet az, hogy mások pénzén érkezik a víz azokhoz, akik eddig ezt a jótéteményt nem értékelték megfelelően. Bizony az is elhangzott a híradókban, hogy a kutakat időnként kiékelték, magyarán nem kellett nyomni a szárat, dőlt a víz. Feltételezem, hogy a hőségre való tekintettel nagyobb lett a vízfogyasztás, de ami ennél rosszabb, a pazarlás. Ingyen dagonya.
Ha valakinek víz kell, mi a fenéért háborodik fel, ha ingyen kap annyit, amennyire szüksége van, csak lassabban?
Tessék kérem kutat ásni, aztán lesz ingyen víz. Ja, hogy az meló? Igen, az.
-
upsyka
aktív tag
ühüm,1 óra alatt keresztülsétálsz ózdián...sok "érdekvédő" lázadozik,de próbáljon meg 1-2-3 hónapig ott lakni,rájönne,hogy kinek az érdekei csorbulnak és kiket kéne védeni....
akinek meg nemtetsztik,hogy az ingyenélők nem tudnak wellneszelni közpénzből,az fizesse ki hhelyettük a vízszámlát... -
pgyorgy59
tag
-
Vakegérke
félisten
-
pgyorgy59
tag
Azért 37-40 fokos melegben elzárni a közkutakat, csökkenteni a nyomást stb. az nem szép dolog. Most hol fog hűsölni a purdé? A vödörben? Ejnye-bejnye! Ha már télen, vagy tavaly vagy mit tudom én mikor tették volna ezt akkor most nem volna hirtelen felindulás! És ne felejtsük: ami jár az jár. Ez nekik a minimum !
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- LOGOUT reakciók
- Vakegérke: Ózd, locsogás, mizéria
- (téma lezárva)
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2683v4 (32c/64t, 2.1/3.0GHz), 384GB RAM, 4x1G, áfás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest