- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Motion_Blur #2280 üzenetére
Nem is értem, miért hagyják ezt.
Ha valakinek értelmesen kijelentem, hogy nem akarom, hogy hozzám érjen, de ennek ellenére folyamatosan keresi velem a fizikai kontaktust, azt én már zaklatásnak veszem. Szerintem már többször rá kellett volna szólni, hogy hagyja abba, mert sérti a másik játékos jogait. Mert oké, hogy egy játékba jelentkeztek, de szerintem azt senki nem írta alá, hogy egy másik játékos mindenféle büntetés nélkül inzultálhatja fizikálisan.
Az, hogy kiabál, meg káromkodik az egy dolog, de ne jöjjön utánam, és ne érjen hozzám ez az emse.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fűnyíró topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen routert?
- Diablo IV
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest