Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Baaaa, tán Au, Debilio sírt??????? A nagy kigyurt focista!!!!!
-
zolikaDB
veterán
David, ki nyerje meg szted a VV-t?? Ooooo, aaaa, ooooo.... [Gondolkodik] Teo!!! Hol a nagy TAKTIKA-HAVER, Debilio???
-
McCartman
őstag
Telefonáló benyögte, hogy vikire voltak vágva az összefoglalók egyből ki is kapcsolták a f@szba.
Lilu meg gyötrelmesen próbált kimosakodni, haláli.
Komolyan az egész hét kvintesszenciája volt ez a pár másodperc lilu kikerekedett szemeivel, 'há' nem is úgy volt.' Alja szarrágó banda, megérdemlik egymást vikivel.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
ERPY
őstag
Ez a homár már műsort akar vezetni? Szerinte neki jól állna a műsorvezetés. Na bakker, örülök hogy nem látom többet, beb...szna ha újra képernyőre kerülne.
-
McCartman
őstag
Józsi a legnagyobb arc, de hát ezt tudtuk eddig is.
[link]
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
dragonfx
veterán
válasz antikomcsi #2894 üzenetére
Amugy jahh ez simó kimenetel,nuku beszavazo,eredményt nem mutatunk,vv apps....gyanús keverik kavarjak de látszik ők rendezik.
A levegőbe volt viki megy vissza de jó így.
Én nem szeretném a nagyképű homár gyereketan.ennyi elég völt belőle."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
kukinyo
addikt
-
Vakegérke
félisten
Vikinek hiába van respektje, egyedül kevés ahhoz, hogy menedéket nyújtson neki. Ha meg is teszi, nem lesz túl lelkes. Arról nem is beszélve, hogy bár Simon Vikit éltette, Charlotte Dávid mellett tette le a garast.
Logikusnak tartom, hogy Charlotte megy a következő párbajra. Ő a legunalmasabb figura, és azt hiszem, a leggyengébb is. A sajnálat ideje lejárt. Igazán jó kapcsolata senkivel nincs, Iza például nagyon fúj rá.
Szerk: Szerinted ki esélyes rá, hogy kiszavazzák, és miért?
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Def26
félisten
válasz Vakegérke #2918 üzenetére
Simon azt mondta, hogy most menjen vissza villába viki és a végén essen ki, akkor jobban fog neki fájni.
Én arra tippelek, hogy viki a saját sleppjéből fog kiutálni és aurelión megesik a szíve, befogadja.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Vakegérke
félisten
Amondó lennék, hogy Viki jelét Józsi kapja vasárnap. Azt nem hinném, hogy mostanában "hangosan" fog utálkozni, és azt sem, hogy bárki ellen szervezkedne.
A párbajt megnyerte, lecsitul szépen, két hétig nyugiban lesz. Még azt is el tudom képzelni, hogy kedvesebb lesz a többiekhez, mint idáig volt. Persze a csipkelődést nem hagyja abba, ebben biztos vagyok.
Ami Aurelioval kapcsolatos érzelmeit illeti, szerintem egyáltalán nem haragszik rá. Inkább Dávid bűneként hozta fel, hogy megvezette a "gyereket", kihasználta saját érdekében.
Most mondok valamit, talán rosszul látom.
Nem kizárt, hogy Aureliohoz gyengéd szálak kötik. Tudja, hogy nem igazán manöken alkat, így nem forszírozza a dolgot, de azért volt pár jel erre. Például az utolsó estén nagyon kedvesen kérte a srácot, hogy hadd bújjon mellé, legalább a kezét fogja meg. A búcsúzkodásnál pedig Cirmosnak nevezte, és adott neki egy hatalmas puszit. Ezt megtette visszatérésekor is.kukinyo: Nem figyeltem eléggé Simon szövegére, valamiért elsiklott a fülem mellett a lényeg.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
lacy86
addikt
Nah gyozott az NB1-es
mangalica!
folyt. kov sz.r keveres -
Vakegérke
félisten
-
dragonfx
veterán
válasz Vakegérke #2928 üzenetére
szerintem most nagy név lesz párbajon avgyis magát nagynak tartó személy..szerintme józsi fog menni..vagy aurelio...
charlotte is esélyes de szerintme majd utánuk....
simon szurkolása gunyos volt mondta hogy a vége előtt hasaljon el....
várható votl krisz és iza smárja.levegőben volt.sex nem hinném lesz."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Vakegérke
félisten
-
törölt tag
Hiányzik Simon. bár nem nézem Laci kiesése óta, szal tökmindegy.
-
törölt tag
Épp nézem a tegnapi adást, és ez a Dávid videó amit csináltak.. hát olyan kellemetlen nézni, az a reggelis része, meg ááá. át is tekerem gyorsan. kegyetlen kínos.
-
Vakegérke
félisten
válasz dragonfx #2933 üzenetére
Charlotte Izát, Józsi Zsoltot hívná ki. Mondom ezt kapásból, de sok minden függ attól, hogy ki hogy viselkedik, mit mond a kiszavazáson, és hogy mi történik utána szerdáig.
-
Vakegérke
félisten
Kérdés: Önök szerint folytatódik-e a vita a villában?
Ez a lökött istentelen Bence még olvasni sem tud, taktikázásnak olvasta a vitát.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Motion_Blur
félisten
Ilyen durva feladat felolvasni egy 5-6 mondatos beszédet?
Szegény Krisztián valami kegyetlenül buta egy jószág...amúgy ezek azt gondolják hogy bármi súlya is van a kortesbeszédnek?
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
runner 125
nagyúr
válasz Motion_Blur #2940 üzenetére
Izának már nagyon viszket..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2940 üzenetére
Nagyon küzdött önmagával. Ez szerintem nem nevetséges.
-
Vakegérke
félisten
Izomkolosszus Józsi szépen megkínlódott, mikor a gebe Aureliot ölbe kapta.
-
Motion_Blur
félisten
Hogy sír ez?? Nyüszít mint valami kölökkutya!
Németet pöppet keni azért!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
C4mp3r
addikt
válasz Motion_Blur #2944 üzenetére
szegyen
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #2944 üzenetére
Le kene raknom a nyelvvizsgat nemetbol is, de oo, csak negyed annyira kennem mint o..
Ez a siras meg halal, komolyan. Mondjuk en is kilennek a helyeben.
-
Vakegérke
félisten
válasz #51177472 #2946 üzenetére
A feszültségnek ki kell jönnie valahogyan. Nagyon nem jó, ha valaki magába folytja az érzelmeket. Én is sírtam már, mint egy taknyos gyerek. Nem érzem magam kevesebbnek tőle.
-
Motion_Blur
félisten
Mondjuk ha Jerzy-ből indulunk ki és azt nézzük hogy ő meddig jutott el, akkor tényleg van esélye Krisztiánnak.
A beszédhibás debileket úgy látszik hogy megsajnálják a nézők, sőt valszeg sokan (sajnos!) azonosulni is tudnak vele.
Az 500-as leányzónak meg érik az OFF!
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #2948 üzenetére
Korábban mondtam, szerintem Charlotte-ot kiszavazzák.
-
runner 125
nagyúr
..nem azé', de ez a "VÁGOD?" vagy 1000 éve nem kopott már ki a szlengszótárból?
Tiszta gáz, komolyan mondom.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kupon kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest