Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
-
Timocicu
senior tag
Alexa idegesítő nevetésével és szélsőséges viselkedésével azonnal megosztotta a nézőket. Bár 11 nap után távoznia kellett, élete gyökeresen megváltozott.
VV6: Ez Alexa véleménye a VV-szerelmekről
Az érzékeny lány minden szerelmet őszintének talált bent, hisz a romantika erejében
VV Alexa, a hatos széria első kiesője mély nyomot hagyott maga után a hallójáratainkban. Fotói egész biztos a retinánkba is beleég.
Alexa idegesítő nevetésével és szélsőséges viselkedésével azonnal megosztotta a nézőket. Bár 11 nap után távoznia kellett, élete gyökeresen megváltozott.
A VV5 NAGYÁGYÚI ÉRTÉKELTÉK A JELENLEGI VILLA-VISZONYOKAT
VV Vera, Gergő és Attila először az általunk kiválasztott 10 legjobb, legérdekesebb jelenetet nézte vissza a hatodik szériából.
Attila hosszasan sorolta az általa szemrevételezett hasonlóságokat: Gergő egy kis ollóért volt oda, Zsolt pedig a mini zoknijáért, amibe ugye Simon egy félig megrágott almát rakott. Zsoltot barátnője ejtette ki Dorka miatt, Gergőnél viszont fordítva volt a helyzet. Ő Seherezádéval szűrte össze a levet, emiatt pedig a lányt dobta ki barátja egy videó üzenetben. Attila csak részben ért egyet a nézőkkel Simon kizárásával kapcsolatban.
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
válasz Glaz-dozfhut #2203 üzenetére
De Dáviddal? Ők ketten voltak a szobában ...
-
Timocicu
senior tag
válasz Glaz-dozfhut #2206 üzenetére
Szerintem Neki már mindegy lenne, csak betegye valami meleg lyukba ...
-
Vakegérke
félisten
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Timocicu
senior tag
Béluska is felkerült Adél után ...
-
Vakegérke
félisten
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Timocicu #2214 üzenetére
Linkelnéd? Nálam ez a tegnapi, és nem működik.
-
-
-
Timocicu
senior tag
KIEMELT HÍREK:
VV SIMON JÓTÉKONY CÉLRA FORDÍTJA A HÍRNEVÉT
Simonság, okoskodás és rengeteg szeretet van Ibrányban. Hála Simonnak, aki miután kidobták a Villából - vagy ahogyan ő fogalmaz, a villabéli csodabogár irtás után- most a szülői házban nyalogatja a sebeit.
VV SIMON: „Megdöbbentett az emberi rosszindulat”
Azt mondta, megdöbbentették a róla szóló cikkek. Nem vágták ki az orvosiról, nem szorul pszichiátriai kezelésre és naponta tisztálkodik. A Charlotte-ról megjelent híreken azonban egyáltalán nem lepődött meg. Nem szégyelli, sőt feleségül szeretné venni a lányt.
Családja szerint Viki egyértelműen rászállt Simonra, amit a fiú már nem bírt és robbant. Bár a nézők szerint ez a pólórángatás olyan volt, mintha bántalmazta volna Vikit, ennek ellenére ők biztosak benne, hogy soha nem ütne meg egy nőt.
Szülővárosában egyszerűen imádják. Nem tud úgy kimenni az utcára, hogy ne rohamozzák meg a rajongók és a régi ismerősök. Tudja, hogy nagyon elszúrta, hiszen akár meg is nyerhette volna a játékot. De ha már így alakult, szeretné kihasználni a hírnév adta lehetőségeket. A közeli jövőben Budapestre költözik, hogy beteg gyerekeknek és hajléktalanoknak segítsen.
VV Simon jótékony célra fordítja a hírnevét
A ValóVilág csodabogara otthonában mesélt Villabeli élményeiről. Bemutatta családját, akik nagyon büszkék Simonra.
VV SIMON: „Megdöbbentett az emberi rosszindulat”
Simon apukája büszke fiára, ahogyan ő fogalmazott, jó mulatság, férfi munka volt, ahogyan Simon a Villában viselkedett. Szerinte fia egy országot hódított meg.
-
Vakegérke
félisten
Viki ismét kellemesen alakít. Bár Iza megkérte rá, nem vigyázott a kajájára. Ez egy dolog, de még jól is mulat ezen.
-
Motion_Blur
félisten
Fuuuuuuu de verném szájba ezt a nyomorultat... mennyire buta ez a leányzó..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
runner 125
nagyúr
válasz Motion_Blur #2222 üzenetére
Péklapáttal, de úgy h a fal adja neki a másikat.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Vakegérke
félisten
Charlotte arcán nem tükröződik bánat párja elvesztése miatt. No persze, kárpótolta eddig más, most meg a szoli.
-
Motion_Blur
félisten
Komolyan ennyire meg kell őrülni egy szolárium gépért?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
runner 125
nagyúr
válasz Motion_Blur #2227 üzenetére
Számomra a legmegdöbbentőbb, h a csávók vannak oda érte.
Ilyenek a pávák.
_
Nah, Krisztián nagy feladat elé néz, vajon úgy fog menni neki, mint az általános 8 osztálya?
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Timocicu
senior tag
válasz runner 125 #2228 üzenetére
Jól fésült Józsigyerek ... meg is nyilvánult .
-
runner 125
nagyúr
"Udvarolj neki! Vigyél neki egy banánt, vigyél neki egy almát".
-
Vakegérke
félisten
Dávid elkezdett mesterkedni. Nincs ehhez még korán?
-
Timocicu
senior tag
válasz runner 125 #2230 üzenetére
De nem vágja, hogy mit mondott Neki Dávid ...
Vakegérke: Élni próbál az esetleges lehetőséggel. Rárepül Zsófikára.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
zsenialis, lehet meg orulnek is neki ha ennyire egyszeruen lennek kepes latni a vilagot
#2227) Motion_Blur ez az ujgeneracios prolik mostani alma/kedvelt jatekszere. nem hinnem, hogy sok erdeklodest keltett volna ha bekuldenek par konyvet vagy egy teleszkopot
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
-
Ne is haragudjatok, de mi ez????????
Foltos a sonka???? Jaaaajj nem fekhetek be a csöves koporsóba! Vagy jaj de jó volt a gyönyörű bőrömnek, illetve, VIGYÉNEKI BANÁNTOTAT....
Úgy vágnám nyakon a fiam, hogy a fal adná a másikat Neki.
Egyszerűen szégyen!
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Timocicu #2232 üzenetére
Dávid rosszul közelítette meg a témát.
Így biztos megértette volna:
"Figyemán Kisztián báttya, az elviselhetetlen természetű Iza kocát puhatold mán kicsit, hogy beférkőzz az almába, mert szeretném, h Zsófi koca mellettem kössön ki... érted báttya na.., szeretném ha lefejne."
-
runner 125
nagyúr
válasz Motion_Blur #2234 üzenetére
Ez jó volt.
-
Timocicu
senior tag
válasz runner 125 #2238 üzenetére
Na ez az érthető, egyenes beszéd.
-
Ez a Dorka is egy óvodás, Zsoltnál pedig hiányzik az az élettapasztalat, ami 15 év múlva lesz meg neki.
-
C4mp3r
addikt
zsolka... jol van bencus hozod a formad megint
-
Timocicu
senior tag
-
Vakegérke
félisten
Dávid rafkós. Nem mondta Zsófinak, hogy ő tetszik neki a legjobban, de ködösen utalt rá. Meglepett ezzel a húzásával, hiszen hízeleghetett volna neki, mégsem tette. Úgy gondolom, "megágyazott" kettőjüknek.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Nekem ez a holnapi előzetes, Zsolt beszélgetése Zsófival, nagyon megrendezettnek tűnik. Szerintem rossz színész a srác és amikor nem őszinte, kicsit más hangszínnen beszél.
[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
dragonfx
veterán
válasz Vakegérke #2208 üzenetére
tegnap találtam rá youtube bexarás....
ma aurelio szoli seggkenőcsőzése odaverős volt..
na meg a krisztián...hát ha tetszik vigyél neki valamit..vigyél neki egy banánt.... szétröhögtem magam...de azért iza se semmi egy pulykamell sonkaszeletke miatt sírni....ennél van lejjebb??
Aurelio képe tényleg a legjobb,.hiába vezet izáé 50%kal szerintem nem jó.
Dorka egyre hisztisebb durcásabb ...vicc...nem tom mit pitizik csicskul neki a zsolti...egyre jobban ezt fogja cisnálni.és elbaxxa a zsoltot is.el kéne hajtania a picsába a zsofi lehet mégse annyira picsa mint gondoljuk...hehe ez a beszolás jol van padödö...meg a 8.os beszélget...most tényleg jo volt az adás...
u.i.:alexa a legszebb
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
McCartman
őstag
válasz antikomcsi #2241 üzenetére
Csak egy kis ész kellene hozzá, hogy felfogja mi történik, ha nincs azon nem segít semmi.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Vakegérke
félisten
válasz runner 125 #2245 üzenetére
Nincs kizárva, hogy tőle Aurelio kap majd banánt, avagy megfordítva.
-
runner 125
nagyúr
Viki a fotózásnál:
"Jó, most akkor legyen egy olyan is, h Krisztián hallgatja a csöcsömet... a gyerek hangját"
WTF?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 10
- Mini-ITX
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest