- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
-
danih
veterán
-
sztanozs
veterán
-
Vakegérke
félisten
-
danih
veterán
Nem igaz, nem tudom beírni amit akarok mert azt írja a motor hogy
"a kapott adatok érvénytelenek"
Tiltott szó van benne?December 31-én lejáró üdülési check...
LOL, próbáljátok meg hsz-ben leírni hogy üdülési check, de a "check" szót helyettesítsétek magyar megfelelőjével

-
Vakegérke
félisten
Hasonlóképpen gondolkodunk. Ezért is írtam így: "Ha lenne haragosom..."

-
LadyLorien
tag
-
Vakegérke
félisten
Szépen élsz, másként nem tudom megfogalmazni.

-
LadyLorien
tag
-
Vakegérke
félisten
Óriási!

LadyLorien: És te mit ajándékoznál haragosodnak?
-
Earl_Muttley
őstag
Egy széééép fekete 2012-es BMW 740i-t... amit az ukrán maffiától loptam el, és rengetegen keresik gyilkolásra éhesen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vakegérke
félisten
-
mephi666
nagyúr
ebből tanulhatna és meglepheti aput (akit annyira kedvelsz)

-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
-
mephi666
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
Nem semmi, erre nem gondoltam.

Az viszont poén, hogy mit tud kezdeni egy gyerek egy hangkeltő, zajkeltő eszközzel, hangszerrel. Én például hegedűt kaptam kiskoromban. Először még próbálgattam a "boci boci tarka" örökzöld remekművet eljátszani, aztán vaktában rángattam a vonót, fogtam le a húrokat. Nem mulasztottam el művészetemet bemutatni a családnak, akik nem biztos, hogy őszinte mosollyal dicsérgettek.
Csuda tudja, hogy pár nap élvezkedés után hova lett a hegedűm...
-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
Tuti.

Ünnepek után nem mulasztanám el megkérdezni a gyereket, hogy trombitál-e, dobol-e, hatékonyan használja-e a többi ajándékot. Ha azt mondaná, hogy elvették tőle, akkor felvilágosítanám, hogy vannak gyermeki jogok, és hova, milyen hatósághoz fordulhat panaszával.

-
moonlight115
őstag

A gyerek biztos örülne!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Üdülési cse