- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Csoffadalom
üzenetére

Konditerem volt a kórház alagsorában, ahol melóztam. Engem nem érdekelt, de a haver kedvéért lementem megnézni, hogy kínozza magát. Semmi komoly készülék, gép, csak barkácsolt súlyzók, falból kiálló rudak, csövek, ilyesmik.
Te már tudod hogy nézek ki, nem vagyok egy Herkules típus. A haver viszont tudta, hogy a látszat csal, és szorult belém némi erő. Anno a suliban tizennyolcszor húzódzkodtam a nyújtón, és bár ennyire nem hiszem, hogy képes voltam ekkorra, a haver kiprovokált egy fogadást az egyik izompacsirtával. A tét az volt, hogy amennyivel többször húzom ki magam ötnél, annyi üveg sört kapunk, ha viszont nem megy a hat sem, akkor ő kap öt üveg sört.
No, a haver dumálhatott nekem, nem érdekelt a dolog. Az izompacsirta lenéző röhögése, gúnyos leszólása viszont felbosszantott, így ledobtam a köpenyt, és elkezdtem a sorozatot. A haver ott állt előttem, és drukkolt, hogy ez az, Józsi, húúúzd meg!
A tizedik húzódzkodás felénél tartottam, amikor a haver rittyentett egy dörgedelmest, és én ettől szárnyaszegett madárként estem le a szerről. Röhögve nem lehet erőlködni. Pedig volt még bennem pár sörnyi erő.
Szóval négy sört nyertünk, másnap hozta is az izompacsirta, természetesen vele együtt ittuk meg, természetesen meló után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bestbuy játékok
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest