Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #940 üzenetére
Mert azt hiszik, hogy úgysem élik túl, úgyhogy akkor jöhet a fenyegetőzés az "elkerülhetetlennel". Terhesség?
Egy próbát megér, aki beveszi, az egy életen keresztül bánhatja, mert ráadásul utána papucs lesz, akit bármikor bármivel lehet zsarolni.
.És jól teszed, ne temesd, mert kérdés van ezer, csak nem mindig jut az embernek eszébe, ha nem botlik bele a problémába.
-
geprombolo
őstag
-
geprombolo
őstag
Na, azt várd ki, amíg az én síromon ló legel! Mellékesen a szerelem a világ egyik legalattomosabb dolga. Beléd csap, mint a villám és nem tehetsz ellene semmit. Hidd el, tudom, mit beszélek, 14 éve vagyok nős.
Na, a téma: mikroszoknya, meg villantós naci: a naci visszataszító, pláne, ha kibuggyan a husi. A szoknya férfiszemmel izgató, de hova lesz így a felfedezés izgalma? Na, hogy ezeket miért szeretik a csajok? Talán mert azt hiszik, hogy ezzel felkeltik a figyelmet, amire vágynak. De ha valaki megjegyzést tesz rájuk, akkor a hapsi egy bunkó.
Meg hát itt a divat: követni MUSZÁJ!!!! Legalábbis azt hiszik. Ezzel az erővel így is járkálhatnának az utcán: -
geprombolo
őstag
-
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #893 üzenetére
Volt egyszer egy tyúkudvar. Élt benne sok tyúk, meg egy kakas. Egyik szép nap a kakas kergeti az egyik tyúkot, mire egy másik tyúk megkérdezi az üldözöttet: Klotild, miért futsz előle, mikor a végén úgyis elkap?
-Csak futok egy-két kört, nehogy már kurv@nak nézzen! - jött a válasz.
Akinek van értelme, értse.
0,5 -
geprombolo
őstag
#36: Mindenre szükség van. A hetvenkettedik körömlakkra is. Erre csak akkor jön rá, amikor bemegy a marketbe.
#37: Tényleg? Rossz megfigyelő vagyok.
#38: Nem vagyok nő. Majd megkérdem a páromat.
#40: A féltékenység hatalmas démon. Nem hagyja az embert nyugodni. A kérdést a férfiakra is ki lehetne terjeszteni, a férfiakra jellemző cselekedetekkel, mint titokban követés, jelenetek, stb.
#41: Önzés, vagy a félelem attól, hogy a barátok, stb. többet jelentenek, mint az, akihez odakötöttük az életünket.
#42: Gondolom tényleg azt hiszik, hogy minél kevesebb van rajtuk, annál jobb. Pedig hatalmas élvezet egy sejtelmes darabot lehámozni a szeretett hölgyről.
#45: Hé, Vasegér, jössz pisilni?Szerintem a nők a vécén beszélnek meg apró titkokat, amiket a férfiak társaságában nem lehet, mint mondjuk "láttad, rám kacsintott!", vagy "olyan szép szeme van! Mindjárt elolvadok"
#46: Meccs közben elhanyagoltnak érzik magukat, szerintük teljesen logikus, hogy meg KELL kérdezni, hogy életük párja szereti-e őket.
#47: A férfi mindig büszke a hódítására. A nő nem hódít, őt meghódítják, ami nem történne meg, ha a párja... a kérdésben felsorolt okok. Akkor is, ha ezüst tálcán kínálták fel magukat a "csábítónak".
#48: Na most kihez akar visszaférkőzni a nő? Ahhoz, akivel éppen szakított, vagy egy korábbi szerelemhez? Na, erről a húgomat kellene megkérdezni, nagy visszatérő. Pontosabban az ingázó jobban illik rá. -
geprombolo
őstag
Segítség, miről maradtam le?
-
geprombolo
őstag
Na jó, kicsit komolyabban: szerintem a nő egyszerűen kiélvezi azt, hogy a vásárlás reményében az eladó körülrajongja akárhányszor, minden ruhánál ráfogják, hogy ez szuperül áll rajta, lesik minden szavát. Magát a vásárlás tényét élvezik, nem azt, hogy mit visznek haza. Nárcisz bűvöletében élnek és mindezt ráfogják a férfira, hogy "érted teszem, hogy tetszedjem neked".
-
geprombolo
őstag
válasz
Geri Bátyó #714 üzenetére
Az ősanya nem ment sehova, legfeljebb az árnyékba, ha hívta a természet. Otthon ült és nevelte a porontyokat és eldöntötte, hogy sokmillió év múlva megbosszulja magát a férfiakon, akik nem vitték magukkal egy romantikus mammutvadászatra.
-
geprombolo
őstag
Jesszusom, min írsz éppen? Iszonyatosan nehezen olvasható, pedig ez rád nem jellemző.
A kérdéssel kapcsolatban: addig nincs baj, amíg végül a nő megtalálja azt az egy "göncöt", amit végülis fel tud venni. Akkor kezdődik a probléma, ha rendszeresen jár ruhát venni ezen kifogással.
A férfi más. Van egy kedvenc farmerja, meg egy másik tartalék. Tíz póló, elegendő zokni, kész a ruhatár. Na meg egy öltöny. -
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #649 üzenetére
Az én asszonykám sokat panaszkodik a fejfájásra, de engem kér meg, hogy elmulasszam
.
Az ő véleménye szerint az a férfi, aki beveszi azt a mesét, hogy "most ne, fáj a fejem", az megérdemli a sorsát.A nők legtöbbször csak azért használják ezt a kifogást, hogy lássák, mennyire kitartó a férfi, hogy a nő kell-e neki, vagy csak egy luk, amit be lehet tömni.
Az én véleményem az (is, a páromé mellett), hogy a fejfájás egy jó kifogás arra, hogy a párja hagyja már békén. Ez az elhidegült pároknál érvényes.
Ha a párom gondolatmenetét folytatom, akkor egy vicc jut eszembe, amiben a tyúk fut a kakas elől. Mikor nőtársai megkérdik, hogy miért fut, annyit mond: futok még egy kört, nehogy már k..vának nézzen!
Be ne merd záratni a topicot, mert pingvineledelt csinálok belőled! -
geprombolo
őstag
Ja, hoppá! Elértettem a dolgot. Már csak azért is, mert a terhesség a téma éppen.
Na, hát 13 éves körül kezd az ember hormonálisan beérni (agyilag ez sokkal változóbb), ilyenkor minden megbolondul. A szerencsésebb lányok csak nőiesebbek lesznek, a kevésbé szerencsések viszont híznak is.
Vasegér: ugye nem akarod bezáratni a témát? Attól, hogy nincs több kérdésed, attól még válaszok jöhetnek! Meg még kérdés is lehet. Bennem is motoszkál egy, csak nem bírtam még megfogalmazni. Meg hát a felejdékenység..... -
geprombolo
őstag
Az én párom is többet evett, de nem kétszer annyit. Igyekeztünk úgy megoldani, hogy a kaja "tápanyagokban gazdag" legyen. Kívánós nem volt. Csak kicsit, de megoldható volt.
Tildy: az, hogy lány korodban vékonyka voltál, aztán meg a terhesség alatt terebélyesedtél, annak hormonális okai voltak. A szervezeted úgy gondolta, hogy jó lesz némi pluszt felhalmozni, ha netán jön a nehéz idő.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: a nők közül sokan tényleg azt hiszik, hogy a cseppnyi magzat ugyan annyit eszik, mint egy felnőtt. Pedig nem! Ez kiderül, amikor megszületik és beéri egy kevés tejjel. 14 évbe telik, mire utoléri fogyasztásban a felnőtteket. -
-
geprombolo
őstag
Sajnos a betegségekre való fogékonyságot, hajlamot is örökli az ember. Azért van az, hogy ugyanolyan erőkifejtés, diéta, stb. mellett egyik ember vékony, míg a másik vastagabb lesz. Akár egy egyszerű emésztési probléma is vezethet soványsághoz, vagy elhízáshoz.
A magam részéről hónapokig kellene feküdjek, hogy pár kilót felszedjek. Más ugyanezt megteszi a napi tevékenysége közben is. -
geprombolo
őstag
Hihi! Most a tévében reklámozott turb@ diéta jutott eszembe. Meg úgy általában mind, ami olyan, hogy igyál meg egy séket és éhezés nélkül X idő alatt Y mennyiséget fogsz fogyni... Na, ez egy akkora baromság, hogy csuda! Persze, fogysz, mert nulla kalóriaértékű #@rt itatnak veled, aminek van valami íze, hogy meg bírd inni, a lényeg, hogy töltse tele a gyomrodat. Persze az ember energiát használ, de mivel bevitel nincs, hát kénytelen a tartalékhoz nyúlni, a zsírhoz. Aztán mikor abbahagyod a diétát, szervezeted, mint egy farkas, ráveti magát minden kajára, hogy pótolja az elveszett tartalékot. Jojó!!!!!!!!
Szóval, ha valaki tényleg le akar fogyni, akkor nem jó sem az éhezés, sem pedig az ilyen szuper diéták. Marad a helyes, egészséges, mértékletes táplálkozás.
Meg el kell fogadni, hogy az ember génjeiben hordozza az alkatát is, tehát hiába is kapálózik valaki, ha hajlamos az elhízásra, akkor ez van. -
geprombolo
őstag
Akarod mondani puha tapintása van. Mert alatta majdnem folyós állapotban van az egyébként sokkal erősebb szövet. Szénné van égve. Azért megnéznék 50-60 évesen egy olyan csajt, aki most orrba-szájba szolizik, hogy "jól" nézzen ki. Száraz, halott, elnyúlt, ráncos bőre lenne, mint anyámnak, aki nem tudta soha, mikor elég a napból.
Az UV sugárzásnak bizonyos spektruma rákkeltő, de megfelelő mértékben adagolva szükséges a D-vitamin termelődéshez. Meg hát ugye van a bőr saját regenerálódása is, aminek a mértéktelenséggel lehet hosszú távon betenni. Akár szolival, akár napozással.
Mindegy, engem nem fenyeget a bőrrák, a Suzukiban melózva nem ér napfény -
geprombolo
őstag
Egy kis szemkontúr soha nem árt, az biztos. Ami meg a fuldokló bőrödet illeti: más nőt is zavar ez a dolog? Ha igen, akkor miért csinálják? Én biztos megbolondulnék, úgy érezném, hogy meg se mozdulhatok, mert lepereg az egész. És mi van azokkal a cuccokkal, amiket úgy reklámoznak, hogy meg sem érzed, meg hogy természetesnek hat, meg ilyen nagy szövegek?
-
geprombolo
őstag
Na, ez is érdekes kérdés! A malter szerintem ugyanolyan visszataszító fiatal nőn, mint idősebben, csak a fiatalnál még alá akarunk látni a vakolatnak, míg a nénikénél már inkább nem. A hajfestés egy érdekes dolog, diszkréten csinálva ápol s eltakar, míg eltúlozva éppen az ellenkező hatást váltja ki, kihangsúlyozva, hogy ez egy paródia!
Rúzs: 65 éves nénin a rikító piros az iszonyat, pláne, ha megfelelő hajkoronával is társul.
Na jó, a végkövetkeztetésem, hogy mindent lehet csinálni, de csakis módjával, mert a túlzás visszájára fordítja a hatást. -
geprombolo
őstag
Nos, a tegnapelőtti házasulásos témával kapcsolatban említettem, hogy Jakupcsek beszélgetett a tévében Somával, meg egy szakértővel a házasságról. A tegnap megismételték a műsort, fel is vettem. Ma átkódoltam, úgyhogy akit érdekelnek a pro és kontra érvek, hogy miért is házasság, az töltse le innen és nézze végig. Ha netán valakinek kellene a felvétel jobb képminőségben, szóljon, mert megvan 640X480-ban is, de az nagyobb fájl, így ezt töltöttem fel. A hangminőség azonos.
-
-
geprombolo
őstag
válasz
művésznő4 #551 üzenetére
A fokozatosságban van a kutya elhantolva. 3 órát kint feküdni a napon, öngyilkosság. Napi 15-30 perc mindenképpen megteszi a hatását, már ha van nap. Nem biztos, hogy egyből észreveszed a változást, de meglesz a hatás. A legnehezebben akkor veszed észre a különbséget, ha az udvarotokon napozol Éva-kosztümben.
A szoli az szerintem nem normális dolog, csak egy szűk spektruma a napfénynek, így minden, csak nem természetes. -
geprombolo
őstag
Azt utálom a legjobban, amikor egy nőt úgy hívnak, hogy mittomén, mondjuk Kovács Pistáné. Az iszonyat!
Tudok olyan párt is, ahol felvették egymás vezetéknevét. Tehát Kovács Pistából és Tóth Etusból Tóth Pista és Kovács Etus lett. Végül is mindenki olyan módon választja meg az új nevét, ahogy akarja.
Van egy olyan dolog is, hogy a helyi szokások változóak. Magyarországon nagy divat a Kovács Pistáné, meg a Kovácsné Rozi. Romániában ez úgy szól, hogy Kovács Rozi. -
-
geprombolo
őstag
Ahol az élet elvesz valamit, ott ad valami mást. Ha valaki gazdag érzelmileg, akkor lehet, hogy nem egy sziporkázó elme. És fordítva. Tudsz festőművészt mutatni, aki egyben atomfizikus is? Kétlem. Atomfizikust sem tudsz, aki közben megnyerné az Eurovíziós Dalfesztivált.
Hoppá, megint eltértünk a témától. -
geprombolo
őstag
Három generáció után már 8 vezetékneved lenne...
örökölnéd az összes dédszülőd nevét. A végén már azonosító kártya kellene, amit bedugsz egy akármibe, ami felírja a nevedet. Mint egy ujjlenyomat. Mert nem bírnád észben tartani a rengeteg nevet.
Látom, téged is megfertőzött ez a modern világ. Nem kell házasság, nem kell semmi, ami évezredeken keresztül tökéletesen működött. Modernek vagyunk! Eza a modernség fogja az emberiséget a pokol fenekére taszítani. Kihalás, stb. -
geprombolo
őstag
válasz
Badman 4ever #468 üzenetére
-
geprombolo
őstag
válasz
művésznő4 #441 üzenetére
Az egészet nem így kell felfogni. Az ember társadalmi lény, nem csak társas. Miért nem barátkozhatnék csajokkal, mert nős vagyok? Nem fektetem meg egyiket sem, de olyan jól esik dumcsizni! Utána a beszélgetéstől felfrissülten haza megyek és tovább szeretem az egyetlent... Nem kell még az sem, hogy másról beszéljek a valaki mással, a lényeg inkább a más arcon van. Ugyanaz az arc egy életen keresztül stabilitás érzését adja, de (akár bevallja valaki, akár nem) néha unalmas. Egyszerűen jólesik a másik nem képviselőjével dumcsizni, minden hátsó szándék nélkül. És ez gondolom visszafele is érvényes.
-
-
geprombolo
őstag
válasz
Crystalheart #426 üzenetére
Vakegérke a felesége elvesztésére gondolt, arra válaszoltam.
Egy rokon elvesztése olyan, hogy vagy szeretted, ragaszkodtál hozzá, vagy sem. Rokont nem választ magának az ember, a családba beleszületik, de akivel leéltél egy fél életet, annak az elvesztése iszonyatos veszteség. Vele együtt száll a sírba a másik feled. Fél ember maradsz. -
geprombolo
őstag
Szerintem köze van a fogyi-mániához. Bosszúból csokival-fagyival akarja széthízlalni magát. De ez nem tart sokáig, ahogy jön, úgy el is megy, marad helyette a bűntudat, hogy jaj Istenem, biztos felszedtem egy tonnát!
Meg hát a csoki-fagyi élvezete vígasztal. Vagy legalábbis eltereli a figyelmet a nagy bánatról.
Jé, művésznő is hasonlót mondott! -
geprombolo
őstag
válasz
Vakegérke #385 üzenetére
Fülbecupp... nemszeressem.
Ha puszi, akkor legyen igazi! Valami iszonyú gusztustalan, amikor két nő, elméletileg barátnők, találkoznak és mímelik az ölelést és a puszit. Hangos cuppok mindkét részről. Színpadias. Borzasztó. Hamis.
Ismerősök között (kicsit távolabbi, maximum kollégiális kapcsolat, tehát tényleg csak ismerős) elfogadhatónak tartom, ha nem az arcon cuppan, hanem csak majdnem. De csak diszkréten!, nem hangos mímelt cuppogással! Az arc intim testrész, határeset. Van, aki szereti, ha puszit kap, van, aki nem, vagy megválogatja, hogy kinek engedi meg. Olyan, mint a símogatás, azt se fogadjuk el akárkitől. -
geprombolo
őstag
Teljesen egyetértek veled. Hogy én hogy akadtam rá az asszonyra, arról regényt lehetne írni. Tényleg tipikus barátok a fentebb felvázolt fazonok. Annyi barát-nőm volt, hogy sok, de közelebbi kapcsolatot nemigen akartak velem.
Szőrzet-téma: na az kellene, hogy elkezdjem magam borotválni! Nem vagyok egy szőrös fajta, de biztos vagyok benne, ha egyszer elkezdeném, többet nem tudnám abbahagyni, mert mindig újranőne, ráadásul dúsabban, vastagabban. Egy kollégám megkérdezte, hogy miért nem borotválom a hónaljamat... a válaszom gyors volt: -megőrültél?
Ja, arc mehet, bajuszom van csak, de az kb. 17 éve. -
geprombolo
őstag
Az ismerkedés helye meghatározza a "célközönséget" is, tehát ne keress mélyreható (ha csak nem fizikailag akarsz "mélyre hatni") találkozást egy szórakozó helyen. Próbálj meg olyan helyekre járni, ahova eddig nem jártál.
Egyébként a megállapításod helyén való, olyan világot élünk, ahol a karrier mindennél előbbre való, senki nem értékeli sem a saját, sem pedig a mások belső értékeit, mindenki igyekszik áruba bocsátani magát. Még akkor is, ha később ezért szégyenkezni fog. Itt ugyanúgy gondolok a férfiakra, mint a nőkre. Ha van kinél bevetni magukat, megteszik. Virágzik a heteró- és homó szex bármilyen változatával "kiérdemelt" magasabb rang, nagyobb fizetés. Egyesek még büszkék is rá!
Na jó, nem mindenki ilyen, természetesen tisztelet a kivételnek, ami azért Istennek hála sok van, de az érdemek nélkül karriert befutott emberek mind ilyenek, gátlástalanok. -
Új hozzászólás Aktív témák
lo Abban bízom, hogy segítetek, és kivesézzük a furcsa, férfiak számára érthetetlen női szokásokat. Ha neked is van...
- Autós topik
- Mobil flották
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest