Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
válasz
Badman 4ever #330 üzenetére
Hát mivel én is relatív fiatal vagyok, így nem fogok túl idősekkel ismerkedni... Viszont fiataloknál ezt már sokszor megfigyeltem, hogy a normálisakkal szóba sem állnak, nem szeretnek komoly témákról még csak beszélgetni sem, viszont a "jó a hátsód, kő kóla?" stílusú dumára inkább kaphatóak... :S Ez a kinézetre is érvényes, néha olyan szép csajokat látni totál "degén" pasikkal (elnézést a kifejezésért), hogy már szomorú látni is...
Gondolkoztam azon is, hogy lehet hogy azért, mert ma egy ilyen világot élünk, amire nem épp jellemző, hogy az értelmesek érvényesülnek az életben... És a csajoknak viszont tetszik az, ha egy pasi tud érvényesülni.
Csemike
Hát nem színházba járok ismerkedni, az igaz, de bármilyen átlagos szórakozóhelyen ez az észrevételem. És igen, ugyanez (vagy hasonló) férfiakra is igaz sokszor, de engem a nőkre vonatkozó kérdés foglalkoztat inkább
Új hozzászólás Aktív témák
lo Abban bízom, hogy segítetek, és kivesézzük a furcsa, férfiak számára érthetetlen női szokásokat. Ha neked is van...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest