Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• geprombolo

őstag

#36: Mindenre szükség van. A hetvenkettedik körömlakkra is. Erre csak akkor jön rá, amikor bemegy a marketbe.
    #37: Tényleg? Rossz megfigyelő vagyok. :DDD
    #38: Nem vagyok nő. Majd megkérdem a páromat.
    #40: A féltékenység hatalmas démon. Nem hagyja az embert nyugodni. A kérdést a férfiakra is ki lehetne terjeszteni, a férfiakra jellemző cselekedetekkel, mint titokban követés, jelenetek, stb.
    #41: Önzés, vagy a félelem attól, hogy a barátok, stb. többet jelentenek, mint az, akihez odakötöttük az életünket.
    #42: Gondolom tényleg azt hiszik, hogy minél kevesebb van rajtuk, annál jobb. Pedig hatalmas élvezet egy sejtelmes darabot lehámozni a szeretett hölgyről. :K
    #45: Hé, Vasegér, jössz pisilni? :DDD Szerintem a nők a vécén beszélnek meg apró titkokat, amiket a férfiak társaságában nem lehet, mint mondjuk "láttad, rám kacsintott!", vagy "olyan szép szeme van! Mindjárt elolvadok"
    #46: Meccs közben elhanyagoltnak érzik magukat, szerintük teljesen logikus, hogy meg KELL kérdezni, hogy életük párja szereti-e őket.
    #47: A férfi mindig büszke a hódítására. A nő nem hódít, őt meghódítják, ami nem történne meg, ha a párja... a kérdésben felsorolt okok. Akkor is, ha ezüst tálcán kínálták fel magukat a "csábítónak".
    #48: Na most kihez akar visszaférkőzni a nő? Ahhoz, akivel éppen szakított, vagy egy korábbi szerelemhez? Na, erről a húgomat kellene megkérdezni, nagy visszatérő. Pontosabban az ingázó jobban illik rá.

Új hozzászólás Aktív témák