Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
geprombolo #597 üzenetére
Van ám a dagiságnak olyan oka is, amely emberi hiba.
A szervezet szól, ha elég a kaja. Amennyiben figyelmek kívül hagyjuk a jelzést, szól még párszor a szervezetünk, aztán belenyugszik zabálhatnékunkba, és csak húsz perc múltán jelzi a jóllakottságot.A legfőbb felelősök a szülők, akik jót akarnak a gyereknek.
Fel nem állsz, amíg ezt meg nem eszed... Vékonyka vagy, erősödnöd kell... Csak még ezt a pár kanálnyit... Nem a vályúnak főztem...
Feleségemet is tömte az anyja, meg is volt a hatása.
Közös életünkben viszont itt voltam gátló tényezőnek én. Elég volt a gyerekeknek? Akkor elég volt, nem erőltetjük. No persze, én voltam az éheztető szemétláda az anyósomnak. Feleségem ugyan sziszegve, de elfogadta elveimet.
Egyik kölköm sincs elhízva. Soha nem éheztek, soha nem volt szükségük fogyókúrára. -
Ijk
nagyúr
válasz
geprombolo #597 üzenetére
Az elhízottaknak kb 5%-ka az aki genetikai okok miatt nem tud lefogyni.
Nem tudom te milyen idős vagy, de a férfiaknak 30 éves korukig elég fokozott az anyagcseréjük. Egy egészséges férfinak 30 év alatt jóformán művészet elhízni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Abban bízom, hogy segítetek, és kivesézzük a furcsa, férfiak számára érthetetlen női szokásokat. Ha neked is van...
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest