Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
miért buknak a csajok a "gyengébb tulajdonságokkal" bíró személyekre
Hmm...ez is egy érdekes kérdés..
Szerintem (magamból kiindulva), tetszik nekik, hogy kicsit "anyáskodhatnak a fiú felett. Jó érzés, ha szeretgethetsz valakit, vagy megvédheted az elesettebbet....
Ez velem is nagy gond, mivel nagyon anyáskodó típus vagyok, viszont azt hiszem soha nem tudnék férfiként egy olyanra nézni, akit mindig csak nekem kell megvédenem, pátyolgatnom. Szóval azért vannak határok.... De tény, hogy sok lánynak az érzékeny fiúk a gyengéi... Én is ebbe a csoportba tartozom...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Abban bízom, hogy segítetek, és kivesézzük a furcsa, férfiak számára érthetetlen női szokásokat. Ha neked is van...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest