Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
janpotocki
üzenetére
"ha a gombokra gondolsz, a sony már akkor használt ilyet a szubnoteszeinél, mikor az apple-nél még azt sem tudták, mi az az intel processzor"
Ez enyhe tévedés, mert a Sony által bevallot dolog, hogy a MacBook billentyűzete ihlette meg őket.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
janpotocki
üzenetére
igen tudom én mindezt, csak a mostani Value notijuk is marhára hasonlít, ennél sokkal jobban
Én nem az Apple-t akarom védeni vagy a Sony-t ócsárolni, mert egyikhez sincs semmi közöm, csak furcsa, hogy mindenki az Apple-t szídja és mégis a többség őt próbálja meg valahogy utánozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én nem az Apple-t akarom védeni vagy a Sony-t ócsárolni, mert egyikhez sincs semmi közöm, csak furcsa, hogy mindenki az Apple-t szídja és mégis a többség őt próbálja meg valahogy utánozni