Új hozzászólás Aktív témák
-
niyabinghi
tag
Jók a Sony-k, ebben a kategóriában már tökmindegy a színe. Ha meg valaki úgy megy be a boltba, hogy csókolom, nekem csak piros laptop kell, mindegy mit tud, az elég gáz.
-
twollah
nagyúr
4 giga melle 32 bites Vista.
Eleg gaz. -
LJ.
tag
You are welcome!
Hat sajna nekem sehogy sem sikerult bele eletet lehelnem masfel honap alatt... Tenyleg az eg vilagon mindent probaltam, orakat toltottem forumozassal, senki nem tudta mi a bokkeno. Szerviz ki is cserelte, de ugylatszik az sem segitett neki, vmi kompatibilitasi problema lehetett... Beke poraira... -
LJ.
tag
Nekem is volt egy Sony Vaio notim, sajna csak másfél hónapig tartott a barátságunk, utánna visszavittem és lecseréltem a mostani HP DV5-re. A gép és a desig nagyon fasza volt, egy dolgot leszámítva. Wifi sehogy sem akart működni az itthoni rendszerrel, mindent a világon kipróbáltam, új op-rendszer, driver frissítés, router firmware, anyámkínja, de sehogy nem sikerült összehozni... Először kaptam egy másik ugyan olyan darabot, de azzal is ugyan ez a bukta volt... Lehet hogy én voltam hülye, de így nekem nem kellett... A másik meg hogy nem volt benne integrált mikrofon. Amikor megvettem nem is gondoltam bele hogy gyártanak olyan notit (plána Vaio-t) amiben nincs mic... Úgyhogy lecserélődött...
Amúgy nagyon szerettem ettől eltekintve, külsőre nagyon igényes volt, jó anyagokból összerakva. Halk volt, iszonyú halk, meg hűvös is. Akku idő is jó volt, dehát ez már a múlt!A cikk jó, nekem a piros szín is bejön!
Apropó, waccamár: a címben az életstílus azért szerepel, mert a sony így nevezte el a CS szériát... nem biztos hogy a szerzőnek ez maga az életstílus...
[ Szerkesztve ]
-
waccamár
senior tag
jó a cím... "az életstílus..." szomorú, ha valakinek a laptop az életstílus ):
-
andreasbee
csendes tag
Nagyon jók a Sony laptopok, tapasztalat - de rettentöen drágák, és sztem kicsit faragnának belöle, akkor kicsit nagyobb lenne a kereslet rá! Jól áll neki a piros
-
Kamusoma
csendes tag
Ez a piros metál szín egy kicsit "melegecske", de azért nem csúnya, viszont a matricakavalkád tényleg nem semmi, 7 db.
Ez kicsit arra hasonlít amikor gyerekkoromban össze ragasztgattam a walkmanem, meg az aktatáskám mindenféle matricával amit találtam, bár nekem nem voltak jól fizetett designereim, csak egy kis hülye voltam aki azt csinálta amit a többiek.
Ha most jobban belegondolok, lehet, hogy a Sony ott tart ahol én tízévesen!?''DVI, MPEG, HDD, Flash, Java, XML, HDTV, Telefon, PDA, Computer. Még szép, még szép, még szép, még szép!''
-
Szép gép, de nekem nem kéne...
-
zeg
őstag
Utálom a tükröződő ujjlenyomatgyűjtő zsírosnak ható felületeket, utálom a nem anyagában színes műanyagokat, a kályhaezüst színtől már rosszul vagyok, a HDMI hiánya számomra megbocsáthatatlan.
Ezeket leszámítva tetszik
Megj.: Ja, és a borotválkozótükröt alázó fényes kijelző 'feltalálóját' Hajdú centrifugával ütném agyon
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
sparc
tag
Néztem ezt a gépet a media marktban és ami nem tetszett benne az hogy megtapintva szerintem iszonyat gyenge műanyag érzetét keltette.
Nekem volt cr290es vaio-m, az majdnem ez a széria csak régebbi, na annak sokkal jobb minőségű a borítása, nem értem itt miért spórolták ki. -
CSorBA
őstag
Grat a géphez, nagyon szép
...,de 32bites Vista a 4giga memóhoz?
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem rossz kis gép bár a kinézete nagyon nem jön be. A mostani gépem szó nélkül lecserélném erre de 300k-ért biztos nem ezt venném
Més que un club!
-
Typhoon47
senior tag
nem, majd 3 kg az nem stílus
bár mindenképp minőségi és szép darab."Education is important but big biceps are importanter"
-
MaTTeS
senior tag
Nekem mongyuk, mindigis bejöttek az ilyen kis gépek.
Nekem pl a 13.3" kicsi a 15-17" meg nagy így ez pont a középút[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Nekem is vaiom van már másfél éve.Tény hogy nem mindennapi kis gépek.Nagyon tetszik az összes és eddgi tapasztalataim alapján a minőséggel sincs gond.
Szóval nálam nem kérdés hogy vaio lesz ezután is.
Hiszen ha a jó nemelég:VAIO -
-
"Szamos ember van, aki ilyen kategegoriat valaszt, ez is szempont, sznobizmus."
OK én is megnézném hogy a szóbajöhetők között melyik hogy néz ki, de ez a 3446783534. szempont. Igazából még sosem választhattam, mert nem is volt még új notimMásrészt tömegtermékek korában minden szembejöhet.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
TheDragon007
senior tag
-
"Nem tucat termék, nem kell félni, hogy mindenkinek ez van."
Csókoltatom akinek ez a legnagyobb baja...
A VAIO amúgy ja, minőségi az tuti, inkább emiatt vennék, ha vennék.Amúgy jól néz ki a dög, sajnos pár év múlva nem nézném meg ahoyg szétkopik, de tagadhatatlanul üt az a vörös szín
A matricázással meg én is egyetértek, adják inkább ráragasztható kivitelben, aztán akinek kell az rárakja.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
dudika10
veterán
Nem rossz, bár nekem pirosban nem tetszik, de ez egyéni szoc probléma.
Ennyi matricát életemben nem láttam még laptopon. Elrontja az összképet de nagyon. Sose értettem minek kell teleragasztgatni... Az embernek az az első, hogy leszedi a matricákat, nem?
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
benoce
tag
válasz TheDragon007 #1 üzenetére
sajna szepseges ara, borzalmas: 300e HuF
-
Magnum_
nagyúr
szép, de a 2,6kg nagyon sok...
I humbly and respectfully decline™
-
TheDragon007
senior tag
Nagyon szép cucc, mennyi is az ára?
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Google Chromecast topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konteó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest