- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Megvettem, kipróbáltam a High Stakes-t.
Iszonyat nosztalgia faktor!
Kösz, hogy bemutattad! -
Peterson_
addikt
Ja hát mondjuk én 300-400 zene, 10-15 játék(psx, pc port meg tartalmasabb+ néhány 5 perces pl AB, PVZ) néhány sorozat epizód és sok kombóban tervezek kb.
De én nagyon sokat vagyok úton.
Normál használathoz nem kell 32Gb.
De ja..az üzemidő mindig gyengepont.
Herótom van már az 1500- as akkuktól -
V.T.CS.
senior tag
válasz
Peterson_ #52 üzenetére
azért a nagy kijelző nem árt.
nekem a memória elég.
1 psx játék+ 50 zene, 10-15 alkalmazás+ pár képnek hely.
ritkán fotózok mobillal. és kb. ahogy hazaérek úgyis felcsapom gépre őket, aztán törlés a telefonról.
ma is kimentem a nagyfater tanyájára fényképezővel cuki ponikat fotózni, erre nem le volt merülve.
nem baj, nem olyan rossz az ace kamerája, a lényeg megvan. -
Peterson_
addikt
Megfogadom
Nekem a mostani középkategóriában versenyző xperiák nem igazán jönnek be a relatíve kis belső tárhely és a bővíthetőség hiánya miatt.
Ahhoz képest annyira nem is olcsók.
Az SIII minihez én is nagy reményeket fűzök.
Az biztos, hogy emulátorosdihoz nem kell felső kategóriás vas, csak okosan kell állítgatni. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
Peterson_ #40 üzenetére
volt már az ace-nél combosabb telefonom, de sony ericsson / sony szóba sem jöhet nálam max sony xperia u.
ezek mondjuk jöhetnének: T28, T65, T650
de nem lennék előrébb.
most ezek vannak versenyben kegyeimért: ace2, xperia u, one v
plusz várom az sgs 3 mini-t, és a kis razr-t. azokra lehet többet is kiadnék.
rájöttem, hogy nem kell tepsi, elég egy középkategóriás telefon, ami csecsén néz ki, és a play minden csak nem szép, szerintem.
a metal gear solid-ot mindenképp próbáld ki. az a játék olyan mint két nővel...
...sakkozni.
egyszer mindenképp ki kell próbálni. -
Peterson_
addikt
Igen, ez maximum a casual gamereknek férhet bele.
De ennyi lovéért inkább megveszem gépre és lejjebb veszem a beállításokat.
Telefinról meg gyász az egész, főleg ha nincs betonstabil és gyors wifi.
Pedig tényleg jó elgondolás...addig nekem telón marad a psx, meg a pc portokra való várakozás -
Dany007
veterán
válasz
Peterson_ #48 üzenetére
Persze, a lagolás semmiképp nem jó. Bár volt róla PH!-s teszt, amiben annyira nem írták vészesnek PC-n. Én még nem próbáltam. De a 20Mbitnek elég kellene lennie. Különben értelmetlen az egész.
Amúgy az ötlet jó, csak nehéz kivitelezni a gyakorlatban, pont a lagolás miatt. Ha valaki profi szinten akar játszani, nem csak unaloműzésből, akkor alapból felejtős. Online játéknél, mondjuk fps-nél 50-80-as ping fölött már necces. -
Peterson_
addikt
Oké, késik, de így akkor is bukta az egész.
Mert kb a lényeg az lenne, hogy a gyenge gépeden/táblagépeden/mobilodon tudj játszani fullos PC/konzol címeket.
Na most ha 20Mbit-es net nem elég neki, akkor mi...
Kb ha meg 100Mbit-et fizetek havonta, valószínűleg a PC-m sem egy low end konfig...
(Nem törvényszerű....de valószínű) -
-
Dany007
veterán
válasz
Peterson_ #44 üzenetére
Most kipróbáltam... Nem lenne rossz. De valamiért akadt...
Ugyanazt a Drit 3-at próbáltam és Eczkénél nem akadt, nálam igen
De már feltűnt, hogy valamiért az elején is kisebb a felbontás, mint lehetne. Egy Sony P-n próbáltam 960x540-ben. Ekkora felbontáson azért még bírni kéne akadás mentesen még akkoris ha wifi-n jön át a kép... Lehet, hogy csak gyenge a wifi. Amúgy ez céges net elég silány, majd kipróbálom otthon is. -
Dany007
veterán
válasz
Peterson_ #42 üzenetére
Első körben csak kipróbálnám. Hogy mégis milyen lag. Mert azért Eczke videójából is látni, hogy van rendesen... Úgy meg mindegy milyen hiper-szuper a grafika ha 1 másodperces késéssel reagál elrontja a játékélményt.
Amúgy itthon nem elérhető. Legalábbis a Play-ből nem lehet letölteni. Viszont külön az apk-t le lehet tölteni és onnan már lehet telepíteni.
-
Peterson_
addikt
Hát, mondanám, hogy egy Xperia playt
Ahogy néztem kb ilyen árban futnak lassan.
Az Ace-hez képest telefonként is előrelépés, aztán ott van ugye a gamepad.
De amúgy elhaladt mellette a technológia rendesen.
Meg hát, ha nem is vagy nagy játékos.
Aamúgy a metal gear sorozat nekem régen is kimaradt, így még most sem próbáltam.
Viszont az eddig felsorolt játékaim megint működnek
Azért durva, hogy hetente kap komolyabb hibajavítást ez az emu... -
-
Peterson_
addikt
Hja hát mondjuk az enyém nem tartozik a combos kategóriába.
marketenPlay-en próbáltam keresni,de mindenféle hülyeségeket dob csak ki.Amúgy megint kapott egy frissítést a program, úgyhogy most teljesen új menürendszerrel van szerelve.
Valami viszont megint nem stimm,mert mostmár csak a Tenchu ami rendesen elindul nálam.
Az viszont nagyon pofás OpenGL-ben.
50 fps körül, és totál lesimít, és szűr mindent, ráadásul a színek is sokkal szebbek és élénkebbek lettek. -
Peterson_
addikt
De jó, hogy írtál erről
Jómagam is megvettem kb 2 hónapja.
Az elején nagyon lekötött, most már csak néha-néha ülök le játszani vele max 4-5 órára
PLAY-en mondjuk más kategória, mint tapicskolóson.
A programmal nagyon meg vagyok elégedve, ha már csak annyit nézünk, hogy az utóbbi 1 hónapban körülbelül 5-6 javítás jött ki rá.
Minden jól kalibrálható és folyamatosan tesznek bele valami új opciót. Csak ami fura, hogy a help rész meg maradt a régi.
Na meg még egy magyar nyelv elfért volna.
Szívem szerint egyébként a Pocketet használnám, de abban még a Crash sem indult el újratelepítve, pedig a gyári verziót szedtem le, ami rajta is volt alapból.Amit ezen próbáltam:
Tekken 3- nálam tökéletesen fut, de az utolsó frissítés óta nullázta a mentésem, és ha kipörgetem egy karakterrel, a záróvideónál fekete kép.
Restart után pedig újra csak az alap karakterek vannak.Tenchu II - Tökéletesen fut, és alaphangon bekalibrálta magának a hangerőgombokat is L2 R2 funkcióra.
Star Wars Jedi Power Battle - A frissítések előtt jól futott, hang viszont nem mindig volt.
Illetve az irányítást csak kompromisszumokat kötve lehetett belőni.
Frissítések óta a logo után SD card menü jön be, és kampó.Lion King - Simba's Mighty Adventure
-nos ezzel igazából nem is játszom, csak ez is megvolt,úgyhogy feltettem
Az irányítás érdekes, a hang meg szaggat.KB ennyi.
Kérdés bárkihez.
Olyan opció nincs, hogy PSP játékot futtassunk valahogy, vagy mondjuk PS2...?
Valamelyik Naruto-s verekedős game-nek kifejezetten örülnék -
hoffman_
nagyúr
Én NES/SNES emulátorokkal rohangálok és néha nyomok egy kis Donkey Kong-ot. Hatalmas feeling, de sajna nem érintőképernyőre lettek ezek kitalálva... Viszont ezek alapján a PSX játékok is mennének a Dézin, zsír
-
BITBOYS
addikt
Én a Twin Cobra nevezetű játékkal szeretnék nyomulni. Ebben esetleg tudtok segíteni?
Nem psx, bocsi az off miatt. -
-
BITBOYS
addikt
Ez nagyon jó, köszi a cikket!
-
ducducduc
tag
Szerintem aki psx játékokkal akar játszani az nagy valószínűséggel már csak a nosztalgiázás miatt teszi... A mai android játékok is sokkal szebbre sikeredtek...
-
sztanozs
veterán
Amúgy Fpse alatt nem működik a galaxy screenshot billentyű kombinációja?
-
sztanozs
veterán
FF7-et próbáltam egy ideig a telefonon.
Egyész jól ment rajta, és mivel van memória mentés is, nem kell a save crystalokkal vacakolni
Telefonképernyőn jó a méret - de azért HDMI-n fullscreenben már szerintem nem volna annyira menő -
V.T.CS.
senior tag
válasz
Dr. Romano #19 üzenetére
ha lesz egy pici időm megcsinálom.
-
V.T.CS.
senior tag
sajnos nem találom, de ha szerintetek warez-ra buzdítom ezzel a jó népet, akkor leveszem az írást.
amúgy jól sikerült szerintetek?
egyik első szösszenetem. -
V.T.CS.
senior tag
mivel telefonrol vagyok, nem tudok linket berakni, ha hazaerek megkeresem. tehat akkor szerintetek mindenki rosszban santikal, es torvenyen kivuli, ha valamilyen emu-t hasznal. kemeny... amikor elkezdtem irni ezt a bejegyzesemet pont ettol feltem, de gondoltam mar nagyfiuk vagyunk. tegnap kezdtem bele a logout-ba, miert kell elvenni az ember kedvet az irastol? en csak segiteni akartam, mivel nem sok olyan jatek van droidra, ami ilyen elmenyt ad ennyi penzert.
-
-
Viktor77
titán
"A következő lépés már kicsit nehezebb. keresnünk kell egy oldalt, ahonnan legálisan letölthetjük az scph1001.bin nevezetű PlayStation BIOS fájlt."
Ilyen oldal tudtommal (legális) nincs. Egyetlen legális módszer van, ha te kinyered a gépedből a biost.
Illetve, ha szerinted van olyan legális oldal, ahonnan letölthetőek a játékok, akár meg is oszthatnád a nagyérdeművel. De ilyen sincs.
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
Dr. Romano #10 üzenetére
én azt értem, de szerintem nem rosszabb a kezelhetőségük mint egy android játéknak.
ha eleget ps-eztél anno akkor menni fog, plusz egy kis megszokás. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
Dr. Romano #7 üzenetére
megszokás kérdése. először nekem is furcsa volt.
ennyi erővel akkor semmilyen játékot ne tegyünk a telefonunkra? -
V.T.CS.
senior tag
ugyanúgy kell menteni mint sima psx-en.
most csak a tekken3 van fent.
option - memory card - save
ennyi. minden beállítás, és előhozott karakter megvan.
még a gran turismo 1-be másztam bele jobban, ott is minden rendben volt, csak indítás után mindig kell nyomni egy load game-et. -
kmisi99
addikt
Régebben használtam de az istenért se tudtam vele menteni.
-
ducducduc
tag
Mennyire élvezhetőek a PSX játékok amúgy a telón? Ha élvezhetőek, akkor azért mivel van HDMI kimenetünk, egész olcsón egy konzol tulajdonosai is lettünk
-
EczkE
veterán
Nem rossz, én személy szerint OnLive-val próbálkoztam és elég jól ment.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egyből bele is vágnék a közepébe. Miután megvásároltuk az FPse alkalmazást kemény 856 Forintért, azzal játszunk amivel...
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest