Új hozzászólás Aktív témák

• (V) ó k u s

tag

válasz Chamea2 #19 üzenetére

Nekem az az alapelvem, hogyha üzletelés az személyesen történjék!
    Ott szépen korrekten átnézzük a dolgokat, van időnk dumálni, stb.! Ha valami mégsem stimmel max egy oda-vissza futásba megvan az egész.
    De a postázás... Na, neeem! Akkor sem, ha fizetnek érte! :)

Tényleg rengeteg a hülye! A Nokia 8800-s esetet külön ki kellett emelnem, és bejegyzést írni belőle, mert ez már totál gáz szitu!
    Egy-két buta megkeresésen röhög az ember. De amikor a sokadik jön, azon már nem!

Egyébként az is tény, hogy szinte mindegy mit írsz az embereknek!
    Az egyik felfogja normálisan a dolgokat, sőt, még meg is köszöni! A másik fele akkor is beléd köt, ha normálisan, érthetően, részletesen leírod szépen a dolgokat!

Mi ez, ha nem egy szánalmas és egyben abszurd világ?

Ja, és persze segíteni olykor nagyobb bűn, mint ráhagyni valamit az illető(k)re!
    Épp tegnapelőtt láttam egy eladó alaplapot. Egy másik illető árban keresett szinte hasonlót.
    Gondoltam a vevőnek elküldöm privát üzenetben a hirdetés linkjét. Ő ezt nagyon szépen megköszönte.
    Eltelt nagyjából 30 perc, és kaptam egy dörgedelmes levelet az eladótól, hogy Én mit képzelek magamról, és miért szólok bele az Ő üzletébe?
    Persze nem ezek a szavak voltak, hanem kemény anyázás, megtalállak, kifilézlek és egyéb nyalánkságok.

Na, most kérdem én (s lehet joggal)!
    Miért kell azt lebaszni aki segíteni szeretne? Nem tudom mit írt neki a vevő, de akkor is!

Tényleg van egy-egy ember akinek, ha segítesz akkor jó kapcsolat alakul ki. De a többi ember 95%-a egy retardált vadbarom!

Ez a Való Világ, nem ami a TV-ben megy! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés