- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
Donki Hóte #37 üzenetére
Azért én eltöltöttem ~11 évet a nagy zöldnél, de ilyenről nem hallottam. Más okból voltak távozások az tény, de az is egy röhej volt...
Bankszámlám ennél a másik hárombetűsnél van, pénteken én is szopoltam rendesen a hozzáférésekkel, és ezt rendszeresen elkövetik.
Két éve nem ott vagyok, az új helyem egy hasonló kaliberű energetikai cég, de két dolgot megtanultam már az elmúlt években: pénzt csak párnába varrva, és legyen otthon generátor
-
VirsLee
őstag
válasz
Donki Hóte #37 üzenetére
Nagyon nagy cég :)
Van egy IT-ért felelős vezérigazgató-helyettes, alatta pedig sok-sok IT igazgató.
Két dologban biztos lehetsz:
- az, amit a CIB-nek most sikerült összehozni, olyan szintű leállás, egyik bankban sem rendszeres
- az OTP-ben a szegény és az igazgató szó nem fér el egy mondatban -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Donki Hóte #37 üzenetére
Nanana. Az IT vezér náluk konkrétan egy fôvezér -1 szintû, kis híján teljhatalmú ember, nem úgy megy az, hogy minden elszabott release-nél kirugdossák, mert megtehetik. Nem akarom védeni ôket, de ismerni ismerem. Nem így megy, ahogy írod. Az IT vezér határozza meg az IT irányt sok paraméter mentén, komoly befolyással bír, nem egy tesze-tosza bábu, ráadásul szakember és profi. Viszont az a rész áll, hogy nem tökéletesek a dolgok.
Általánosságban: az megy rengeteg helyen, hogy fent a hídon zöld lámpa ég a Titanic összes rekeszére, hogy minden oké, alul meg szól a sziréna a fûtôknél és ömlik be a víz. Mert rosszul vannak megállapítva a teljesítménykritériumok, amik mentén a kis- és középvezetôi bónuszok skálázódnak, oszt "jóazúgy, ennyit tudunk", a mért KPI-okat meg hozzák, csak ugye az pont semmire sem elég (mint látjuk).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest