- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ennek semmi köze az alsó kávához. Szoftveres baki ... "
Igen, az, de sz@r, és ez a lényeg. "Normál kijelző", ill. vékony, de létező káva mellett nem kell szoftver, hogy a készülék eldöntse volt-e fals érintés, vagy sem."Gondolom alaposan lemérte a MA. Minden tesztben ugyanezt írják."
Mi érdekük lenne kamuzni. De, szerintem nézz meg bármilyen más tetszőleges review-t, és látni fogod, ha a képernyőbe épített ujjlenyomat olvasó még közel sincs olyan jó, mint a "hagyományos"."Jelenleg XS-t használok ... " - lehet, hogy ezzel kellett kezdened.
Én gyakran sírok, hogy a - számomra - megfelelő készülékek száma Android vonalon konvergál a nullához. Nos almáéknál ez az én esetemben 0. Illetve az ökoszisztémának "hála", az almásoknak mindig azt "kell" megvenniük, amit a gyártó kitalál. Ez most a nocth, ami menő(#76) Blizzardking
"le mertem volna fogadni hogy nozsnak ájfónja van."
Hát, ja. Nekem is volt egy ilyen érzésem ...
... egyébként, ami a mondandó többi részét illeti: +1
(#85)
Egyébként engem az (is) zavar, hogy nincs a neten egyetlen komoly oldal, ami az ilyen "üveg nyelű (... ) lekerekített fejű, füstüveg élű, intelligens tetőfelismerő, gesztus utasításra Yo-Ho hangot hallató, tenyérmelegítő, tenyérhűtő, tenyérmasszírozó, és egyéb nagyon hasznos (... )" szekercékhez hasonló telefonok esetén úgy Isten igazából le mernék írni, hogy ez egy f@**ság. Nagy ritkán olvasok némi kritikát, hogy hát csúszik a hátlap mint a nyavalyatörés, gyűjti az ujjlenyomatokat ... de hát olyan szééép ... (na ba+)
A végtelenségbe nyújtott kijelzőket és a lassan 1 cm-es rádiuszú lekerekítésekét is már régen ki kellett volna vetnie magából az iparnak. De, nem. Megy a hülyítés és a (paraszt) vakítás ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest