Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
petipetya #45 üzenetére
Ha impregnálod a bőrt, akkor kevésbé fog átázni, de dagonyába gumicsizma való.
Btw. én betértem múlthéten az Alföldi Cipő üzletébe és azonnal találtam is egy baromi jó cipőt, korrekt áron, de sajnos hamar vissza kellett vinnem, mert kikezdte az Achilles-inamnál a lábam. Elvileg valamit mókolnak vele és jó lesz. Remélem is, mert szimpatikus hely. -
426os
őstag
+1 a CCC-re, néha vannak egész pofás darabok, de ki kell fogni. Tartósságra meg annyit, hogy kb egy időben vettem egy 20k körüli Sketchers-t és a CCC-ben egy 5k-s cipőt, az utóbbi teljesen egyben van még, míg a Sketchers-nek pár helyen már elvált az orra. Ráadásul kényelmesebb is az olcsóbbik. Én is mindig gondban vagyok, mikor cipőt kell vennem, mert többnyire valami elegánsabb utcai fazont keresek megfizethető áron (<20-25k), de vagy bazárian rondák amiket látok vagy kényelmetlenek, esetleg látszik rajtuk, hogy 2 hét múlva szét is fognak menni. Deichman-ban volt olyan, hogy alá néztem a talpbetétnek egy cipőnél és már a boltban tiszta rozsda volt a benne lévő fém merevítő. Dobtam is el azon nyomban...
Azt látom, hogy lassan eltűnik a vállalható középkategória és az ember vagy olcsót vesz (<10k) 1-2 évente vagy benevez a drágább (>30k) kategóriába. Egyelőre nem vagyok meggyőződve, hogy jobban járnék az utóbbival, de az olcsók között meg mindig rengeteget kell keresnem, mire találok egy normális darabot.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A helyzet az, hogy kellene valami jóféle utcai cipő, ami szép is, és tartós is. Elkezdtem nézegetni az általános...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest